Baca keterangan rasmi

Mengenai Master of Project Academy

Membantu 50,000 profesional di 180 negara untuk meningkatkan kemahiran mereka dan memajukan kerjaya mereka. Pada kadar mereka, di tempat mereka!

Cerita kita

Master of Project Academy dilahirkan daripada latihan Kursus Pengurusan Projek Resit Gulec yang disampaikan di University for undergrad dan pelajar MBA. Latihan ini mendorong minat profesional yang semakin meningkat di lebih daripada 170 buah negara. Kini, kami berkembang dengan pengajar baru, dan pekerja menyertai pasukan kami. Misi kami adalah untuk menjadikan kursus premium karier yang semakin mudah diakses dan mampu untuk profesional.

Visi kami

Visi kami adalah menjadi tempat utama bagi profesional di mana mereka memajukan karier mereka dengan kursus dalam talian premium dan mengubah hidup kami.

Misi kita

Misi kami adalah untuk menyediakan dan menerbitkan kursus yang berpatutan dan premium untuk profesional yang mereka perlukan untuk kerjaya yang lebih baik. Memperluaskan perkongsian pengetahuan dengan masyarakat yang sedang berkembang dan belajar kami. Membantu profesional untuk meningkatkan kemahiran mereka. Mewujudkan pendidikan premium dan profesional yang berpatutan dan boleh diakses di tempat profesional para profesional, mengikut kadarnya.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Master of Project Academy

Pensijilan PMP® adalah salah satu aset paling berharga yang anda dapati jika anda merancang untuk memajukan kerjaya anda dalam bidang pengurusan projek. Dengan Laporan Ta ... [+]

35 Jam Waktu Latihan Pensijilan PMP, 300 Kuliah, Soalan Amalan 750 PMP, Ujian Peperiksaan PMP Sampel, Petunjuk Menipu PMP dan banyak lagi.Penerangan Kursus/>

Diiktiraf secara global dan dijamin untuk memajukan kerjaya anda, latihan pensijilan PMP® dari Master of Project Academy telah berjaya mengesahkan lebih daripada 50,000 pelajar di seluruh dunia. Pendekatan latihan kami akan membolehkan anda memahami 5 Kumpulan proses dan 10 bidang pengetahuan seperti yang ditetapkan oleh PMI®. Kami menjamin anda akan berjalan dengan semua persediaan dan keyakinan yang diperlukan untuk menakluk peperiksaan dan mendapat pensijilan PMP® dalam percubaan pertama anda.

ciri-ciri/>Kadar Pasaran 99.6%35 Jam Latihan PMP300 KuliahJaminan wang balik 30 hari!100% dalam talianSijil Penyelesaian KursusApa yang saya dapat?/>35 PDU (Waktu Hubungan) yang diperlukan oleh PMI untuk mendaftar dalam Ujian PMPMemahami pemahaman konsep teoritis dengan contoh projek dunia sebenarKomunikasi dan bantuan yang cepat dari pasukan sokongan pakar 24/7 kamiForum PMP sederhana dalam talian untuk mengambil bahagian dalam perbincangan aktifMuat turun alat kajian PMP berkualiti tinggi (kad kilat, helang menipu, dan lain-lain)Soalan-soalan amalan 750 PMPAmalan soalan dengan bidang pengetahuan dan rasionalAmalan peperiksaan PMP dunia dalam talian untuk menguji pembelajaran pada akhir kursusPanduan langkah demi langkah bagaimana untuk memohon peperiksaan PMPPenonton sasaran/>... [-]
Amerika Syarikat USA Online

Master of Project Academy