MIT Sloan School of Management (Get Smarter)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengurusan MIT Sloan menekankan penyelidikan inovatif yang meningkatkan amalan pengurusan. Fokusnya pada pembelajaran aksi bermakna pelajar dapat menggunakan konsep yang dipelajari di dalam bilik darjah ke tetapan perniagaan dunia sebenar.

MIT Sloan menawarkan program eksekutif bukan darjah yang diketuai oleh fakulti MIT untuk menyediakan profesional perniagaan dari seluruh dunia dengan cara yang disasarkan dan fleksibel untuk memajukan matlamat pembangunan kerjaya mereka. Dengan berkolaborasi dengan GetSmarter, sebuah jenama 2U, Inc., MIT Sloan dapat memperluas akses kepada tawaran kampusnya dalam format yang kolaboratif dan menarik yang tetap sesuai dengan kualiti MIT. Ia juga menawarkan pelajar peluang untuk memperoleh sijil siap dari MIT Sloan School of Management, secara keseluruhan dalam talian.

GetSmarter bekerjasama dengan universiti terkemuka dunia untuk memilih, merekabentuk, dan menghantar kursus pendek dalam talian premium dengan tumpuan yang didorong data ke atas pembelajaran.

Program

Sekolah Pengurusan MIT Sloan juga menawarkan:

  • Kecerdasan Buatan: Implikasi untuk Strategi Perniagaan
  • Reka Bentuk Proses Perniagaan untuk Pengurusan Strategik
  • Blockchain Technologies: Inovasi dan Aplikasi Perniagaan
  • Analis Pemasaran Digital
  • Internet Perkara
  • Strategi Perniagaan Digital

Hubungi

Hubungi Kami:
1 617 997 4979
mitsloan@getsmarter.com

Lokasi

Cambridge

Alamat
Main Street,100
02142 Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat