Baca keterangan rasmi

Pendidikan Profesional MIT menyediakan pintu masuk ke kepakaran dan pengetahuan MIT untuk profesional sains dan kejuruteraan di seluruh dunia. Melalui program Pendidikan Profesional MIT yang diajarkan oleh fakulti terkenal dari seluruh Institut, para profesional teknikal mempunyai peluang untuk mendapatkan pengetahuan yang penting dan tepat pada masanya dalam bidang khusus, untuk memajukan kerjaya mereka, meningkatkan prestasi organisasi mereka, dan membantu membuat perbezaan di dunia.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

MIT Professional Education Online

Pembelajaran mesin mempunyai pengaruh besar dalam banyak industri yang berbeza, dari perkhidmatan kewangan hingga runcit untuk iklan. Ia cepat menjadi alat asas untuk mem ... [+]

TINJAUAN

Pembelajaran mesin mempunyai pengaruh besar dalam banyak industri yang berbeza, dari perkhidmatan kewangan hingga runcit untuk iklan. Ia cepat menjadi alat asas untuk membuat keputusan yang lebih baik dalam keputusan perniagaan yang didorong oleh data, bukan perasaan atau tumpuan.

Hari ini, setiap perniagaan mempunyai akses kepada reams data, sama ada data operasi, data pelanggan, data pihak ketiga, atau data pembekal. Persoalan untuk pembuat keputusan menjadi: Bagaimana saya boleh menggunakan data ini untuk membuat ramalan, mengambil tindakan, dan menilai hasil untuk membuat keputusan masa depan?

Institut Teknologi Massachusetts (MIT) berada di barisan hadapan penyelidikan dan amalan untuk bidang yang muncul dalam bidang sains data. Profesor Devavrat Shah, yang mengetuai Jabatan Perangkaan dan Sains Data di MIT, membawa pelajar ke menyelam jauh ke dalam apa yang mungkin dengan pembelajaran mesin.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Permintaan Maklumat
English
2 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu