Baca keterangan rasmi

Saiz kecil Lynn University dan orang yang tidak berani membolehkan kita melakukan perkara-perkara yang hanya ingin sekolah besar. Mengalami ruang kelas yang tidak terhad dengan pembelajaran berkuasa iPad. Berhubung dengan bakal majikan seawal semester pertama anda. Dapatkan minda global dengan rakan-rakan dari seluruh dunia. Siswazah pada kelajuan meledingkan dengan program gelar dipercepatkan.

Misi

Misi Lynn adalah untuk menyediakan pendidikan, sokongan, dan persekitaran yang membolehkan pelajar individu merealisasikan potensi mereka sepenuhnya dan bersedia untuk berjaya di dunia.

Lynn adalah salah satu universiti kecil yang paling inovatif, antarabangsa dan individu di negara ini. Universiti merangkumi saiz, lokasi, dan ikatan pelajar dan fakulti yang rapat untuk menjadi institusi pendahulu, sebuah universiti bebas abad ke-21 yang dikhaskan untuk menyediakan pelajar untuk masa depan. Untuk melakukannya, strategi Lynn adalah untuk:

  • Kekal agak kecil, dengan kira-kira 2,400 siswazah dan 600 siswazah siswazah, dan 500 orang atau lebih dewasa mendaftar setiap tahun untuk mengekalkan universiti yang pelbagai, bersifat kediaman, terutamanya kediaman dengan suasana kolej kecil.
  • Menerima pelbagai pelajar yang pelbagai, dari mereka yang mempunyai perbezaan pembelajaran kepada yang berbakat, dan mereka dari banyak negara di dunia dan negara di seluruh negara.
  • Berada di dalam seni liberal tetapi mengandungi koleksi kolej yang berorientasi kepada peluang profesional yang muncul, masing-masing mempunyai pengajaran yang unggul, pembelajaran terpakai dan fokus dan pengalaman antarabangsa.
  • Mengandungi program pembangunan pelajar yang penting yang membezakan kekuatan, kelemahan, dan keperluan khas setiap murid untuk membantu mengembangkan kemampuannya.

Tawaran akademik yang difokuskan

Lynn telah memperhebatkan tumpuan tawaran akademiknya dan mengembangkan kurikulum teras yang unik dan diiktiraf secara nasional yang dipanggil Dialog.

Kepelbagaian pelajar

Semua gaya dialu-alukan. Pelajar Lynn datang dari semua penjuru dunia dan membawa mereka pelbagai minat dan kebolehan. Lihat bagaimana program kami membantu mereka berjaya.

Fakulti mahir

Profesor kami memberi tumpuan kepada seni mengajar untuk menjadikan murid-murid baik dan pelajar hebat luar biasa. Lihat bagaimana Lynn mengilhami fakulti untuk menyampaikan gaya pengajaran dan pembelajaran yang baru.

Reka bentuk kampus negeri-of-the-art

Kampus Lynn direka untuk memenuhi semua gaya pengajaran dan pembelajaran. Bangunan baru kami mengamalkan amalan terbaik dari Silicon Valley ke Wall Street, dengan ruang kerja kolaboratif dan teknologi terkini. Lihat penambahan terbaru kami ke kampus.

Budaya sokongan

Alumni, pelajar, ibu bapa, dan rakan-rakan Lynn University tahu bahawa kita tidak pernah duduk diam. Kami membayangkan masa depan yang terbaik untuk pelajar dan komuniti kami, dan kami terus berusaha memperbaiki, membina dan melabur dalam visi tersebut.

Misi LYNNposible

Musim sejuk ini, Lynn meraikan pelan strategiknya yang awal, yang mengisytiharkan visi yang berani untuk Lynn University : "untuk diiktiraf sebagai salah satu universiti kecil yang paling inovatif, antarabangsa dan individu di Amerika."

Pada tahun 2017 Misi LYNNpossible State of the address University, Presiden Kevin Ross menyoroti sokongan luar biasa dan kerja yang mendorong kita dua tahun lebih awal daripada jadual.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Lynn University

The Lynn MBA adalah program yang dihormati, disenaraikan di 10 teratas di rantau ini oleh South Florida Business Journal, yang disenaraikan secara nasional oleh Berita AS ... [+]

The Lynn MBA adalah program yang dihormati, disenaraikan di 10 teratas di rantau ini oleh South Florida Business Journal, yang disenaraikan secara nasional oleh Berita AS dan Laporan Dunia, dan dianggap sebagai salah satu program MBA dalam talian terbaik di Florida. Belajar dari fakulti yang berwibawa, penuh perhatian dengan pengalaman perniagaan dunia nyata dalam format online secara kolaboratif, mudah, dan fleksibel.

Pilih salah satu dari sembilan pakar, memajukan rayuan anda dalam pasaran yang selalu berubah-ubah. Apabila anda memperoleh kemahiran kepimpinan anda perlu meneruskan kedudukan peringkat pengurusan, anda akan melibatkan diri dalam perbincangan dalam kelas maya kecil dengan rata-rata 10-15 pelajar, menarik dari pengalaman peribadi dan profesional.... [-]

Amerika Syarikat Boca Raton
Sept. 2019
English
Sambilan
1 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lynn University Online
Alamat
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Amerika Syarikat