Lawrence Technological University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1932, Lawrence Technological University (LTU) telah membina reputasi untuk kecemerlangan. Anugerah dan pengiktirafan kami yang terkini termasuk ranking 30% daripada universiti di seluruh negara oleh Bloomberg Businessweek, iaitu "Best in the Midwest" dari Princeton Review, dan sejak 20 tahun yang lalu, kami telah mendapat kedudukan tertinggi oleh Berita AS

Kami berbangga dengan program akademik kami yang ketat dan mula menawarkan beberapa program ijazah yang paling dicari kami dalam talian pada tahun 2006. Merangkul secara dalam talian sebagai cara pendidikan contoh falsafah berfikiran ke hadapan yang sama yang akan anda hadapi dalam program kami.

Kami mempunyai standard kecemerlangan yang tinggi, dan profesor dalam talian LTU adalah ahli fakulti berkaliber yang tinggi yang anda dapati di kampus di Southfield, MI. Mereka tidak sabar untuk memberikan pengetahuan industri mereka dan berkongsi pengalaman mereka dengan anda. Di Lawrence Tech, program dalam talian kami adalah lanjutan kampus utama dan berkongsi misi, nilai dan visi yang sama:

Misi

Untuk membangunkan pemimpin yang inovatif dan tangkas melalui persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar dan penyelidikan menggunakan teori dan amalan.

Nilai

  • Teori dan Amalan
  • Pelajar berfokuskan dan Menyihat
  • Kerja berpasukan dan Amanah
  • Watak dan Integriti

Visi

Diiktiraf untuk pendidikan STEM dan Reka bentuk transformatif yang membangunkan pemimpin dengan pemikiran keusahawanan dan perspektif global.

Lawrence Technological University diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi dan ahli Persatuan Pusat Utara. Di samping itu, pelbagai program ijazah sarjana dan sarjana sarjana diiktiraf oleh agensi profesional kebangsaan yang sesuai.

Kolej Kejuruteraan di Lawrence Technological University (LTU) disenaraikan sebagai salah satu daripada 50 program kejuruteraan lepasan dalam talian di seluruh negara oleh US News

Terletak di tengah-tengah rantau # 1 negara untuk kejuruteraan, seni bina dan teknologi, LTU diposisikan secara unik untuk menyediakan pengetahuan terbaru dalam kejuruteraan industri, sivil, dan pembinaan. Profesor kami adalah penyelidik terkenal di peringkat antarabangsa dengan pengalaman industri yang kuat yang mengetuai projek-projek inovatif dan menarik geran daripada entiti sedemikian sebagai Yayasan Sains Kebangsaan dan jabatan-jabatan negeri.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MSc » Lihat Online Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Master of Science in Civil Engineering - Online

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

[+]

Ia interaktif . Kerap berinteraksi dengan rakan sekelas anda untuk membincangkan dan menganalisis apa yang diajar.

Ia intim . Anda boleh bercakap dengan profesor anda apabila anda menghadapi cabaran atau masalah semasa waktu pejabat dalam talian kami. Jika anda lebih suka berkomunikasi melalui e-mel, anda pasti akan mendapat sambutan yang cepat.

[-]

Master of Science in Industrial Engineering - Online

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

[+]

Penyerahan Permohonan Kemasukan Siswazah; Individu yang mempunyai ijazah dalam bidang bukan kejuruteraan mungkin diperlukan untuk melengkapkan kursus prasyarat sebelum diterima masuk ke program siswazah ini; Transkrip rasmi semua kursus kolej yang lengkap; Tiga surat cadangan; Resume, termasuk pengalaman profesional dan aktiviti kokurikulum.

Pemohon yang tidak memenuhi semua keperluan boleh diterima secara bersyarat dan akan diberi status tetap apabila selesai tiga kursus bertaraf siswazah berturut-turut dengan IPK minimum 3.0.

[-]

Sarjana

Tuan pengurusan kejuruteraan - dalam talian

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Peringkat sebagai salah satu daripada 30 program pengurusan kejuruteraan dalam talian oleh US News and World Report, Master of Engineering Engineering online kami menyediakan anda menjadi pemimpin dalam industri anda. [+]

Sarjana Pengurusan Kejuruteraan

Peringkat sebagai salah satu daripada 30 program pengurusan kejuruteraan dalam talian oleh US News and World Report, Master of Engineering Engineering online kami menyediakan anda menjadi pemimpin dalam industri anda.

Menggabungkan ketajaman perniagaan, kepimpinan dan kepakaran teknikal, program pengurusan kejuruteraan kami adalah alternatif pintar untuk MBA untuk jurutera dalam (atau bercita-cita untuk berada) kedudukan kepimpinan. Dan anda boleh memilih dari pelbagai pilihan untuk menyesuaikan program untuk kerjaya anda.

Memperolehi ijazah siswazah dalam Pengurusan Kejuruteraan dari LTU ialah:

Mudah - Belajar bila dan di mana anda mahu; ia 100% dalam talian Kerjasama - Bekerjasama dengan profesional lain yang bekerja di beberapa syarikat terbesar di rantau ini Terlibat - Belajar dari ahli-ahli Alley Automasi (kebanyakannya duduk di papan penasihat kami) On-target - Pilih pilihan yang bekerja untuk anda termasuk pengurusan projek, kepimpinan global, dan topik kejuruteraan lanjutan ... [-]