Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

PROGRAM KAMI

University of Cincinnati Carl H. Lindner Kolej Perniagaan telah berulang kali telah dinamakan sebagai salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Amerika Syarikat oleh sumber-sumber seperti US News & World Report, Bloomberg BusinessWeek dan The Princeton Review. Apa yang penting, kita telah AACSB yang diiktiraf (satu penghormatan yang diperolehi oleh hanya 15% daripada sekolah-sekolah perniagaan di dunia) sejak 1919. Kami menawarkan pelajar program MBA nasional kedudukan serta lapan program master khusus ini, enam daripadanya telah disenaraikan sebagai antara Top 10 program di Amerika Syarikat. program MBA kami baru-baru ini kedudukan # 1 di Amerika Syarikat berdasarkan kualiti akademik kami, kejayaan penempatan pekerjaan dan tuisyen kemampuan.

Program kami menggabungkan pembelajaran bilik darjah transformatif dengan pengalaman pembelajaran dunia sebenar. Pelajar-pelajar kita mempunyai peluang tidak terhad untuk mengambil bahagian dalam wilayah, negara dan global pertandingan kes, mendapatkan hands-on pengalaman semasa bekerja di projek-projek untuk pelanggan global seperti Procter & Gamble, Kellogg dan Citi, dan belajar di luar negara di Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah dan Asia.

Kerana pengkhususan menawarkan peluang kepada anda untuk benar-benar menguasai satu disiplin baru dan ketara melonjakkan kerjaya anda dan kuasa pendapatan, kami menawarkan pelajar pilihan untuk pakar ijazah mereka dengan salah satu daripada lebih daripada 20 sijil graduan yang terdiri daripada bahagian yang berfungsi seperti pemasaran, kewangan dan operasi kepada topik merentas disiplin seperti analisis data, inovasi dan keusahawanan.

LOKASI KAMI

University of Cincinnati bertempat di Cincinnati, Ohio, salah satu hab perniagaan terbesar di Amerika Syarikat adalah. Empat ratus satu syarikat dalam senarai Forbes 500 mempunyai kehadiran di Cincinnati dan bandar Cincinnati adalah rumah kepada ibu pejabat lebih Fortune 500 syarikat per kapita daripada New York, Los Angeles atau Chicago. Malah, ibu pejabat dunia tujuh syarikat Fortune 500 terletak dalam lingkungan 3 batu dari kampus Universiti Cincinnati. Kerana begitu banyak syarikat-syarikat besar begitu dekat dengan kampus kami, eksekutif kanan mempunyai banyak peluang untuk kuliah tetamu dalam kelas kami dan menghadiri pelbagai acara dan pertandingan di kampus kami.

Wang CNN baru-baru ini dinamakan Cincinnati salah satu Top 6 tempat di Amerika Syarikat untuk memulakan perniagaan dan Forbes kedudukan bandar kami sebagai pendapatan purata tertinggi ke-7 di Amerika Syarikat berdasarkan kos sara hidup. Mashable kedudukan Cincinnati bandar yang paling sosial di Amerika Syarikat, Movoto kedudukan ia salah satu Top 10 bandar paling bijak di negara ini dan majalah Kiplinger kedudukan Cincinnati # 1 pertaruhan terbaiknya untuk "kawasan panas" dan salah satu daripada 10 bandar-bandar besar di Amerika Syarikat untuk orang dewasa muda.

KAMI UNIVERSITY

University of Cincinnati adalah rumah kepada 44,000 pelajar dan alumni kami kini tinggal dalam semua lima puluh negeri dan di 125 buah negara di seluruh dunia. Lebih daripada 4000 pelajar antarabangsa belajar di Universiti Cincinnati dalam 2015-16 tahun akademik dan universiti kami baru-baru ini di kedudukan # 5 universiti paling mesra di dunia oleh Barometer Pelajar Antarabangsa. Selain itu, Universiti Cincinnati baru-baru ini dinamakan sebagai salah satu "kampus yang paling indah di dunia" oleh majalah Forbes.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Sarjana Sains dalam Taxation direka untuk pelajar yang mengikuti ijazah khusus dalam bidang percukaian. ... [+]

Apabila anda mendapat Master atas kedudukan anda Sains dalam bidang Cukai talian dari University of Cincinnati, anda boleh yakin bahawa anda mendapat kedua-dua pengetahuan dan kelayakan untuk menonjol dalam kerjaya anda. latihan yang banyak kami memberi tumpuan kepada keperluan pengamal cukai sama ada yang disediakan untuk individu dan perniagaan kecil atau syarikat besar. Plus, University of Cincinnati Sarjana Sains dalam program Taxation telah disenaraikan sebagai orang ramai program cukai siswazah online # 1 di kedua-dua 2015 dan 2016 (US News & World Report).

Elektif termasuk Perkongsian Percukaian, Perakaunan bagi Cukai Pendapatan, dan Harta dan Hadiah Taxation kursus penyelidikan Capstone menyediakan anda dengan peluang untuk membangunkan kemahiran penyelidikan dalam siri mencabar kursus merangkumi semua aspek pelajari semasa Master Sains dalam program Cukai. Kursus Capstone bertujuan untuk mempamerkan penguasaan anda penyelidikan cukai dan pengetahuan teknikal yang anda akan belajar sepanjang program. Anda akan mendapat kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk melengkapkan yang ditulis dengan kertas penyelidikan profesional mengenai pelbagai topik cukai dalam persekitaran yang tarikh akhir berorientasikan yang akan meniru pengalaman yang anda akan hadapi dalam persekitaran penyelidikan cukai dunia sebenar Arahan daripada fakulti yang merangkumi pakar-pakar canggih cukai, CPAs, peguam, ahli akademik dan profesional dengan Fortune 500 dan pengalaman perakaunan antarabangsa ... [-]
Amerika Syarikat Cincinnati
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Masters of Applied Economics - Lindner College of Business

UC Human Resources Master's Degree

MS Marketing

University of Cincinnati Master of Business Analytics Student Video

Lindner Graduate Programs