Joseph Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pernyataan Misi Joseph Business School : Joseph Business School (JBS) adalah sebuah institusi bertaraf dunia yang melengkapi para usahawan dan individu yang menggunakan prinsip praktikal dan alkitabiah untuk membesarkan syarikat-syarikat dan mencipta kekayaan untuk mengubah tempat-tempat yang sunyi menjadi masyarakat berkembang untuk kemuliaan Tuhan.

Joseph Business School Visi: Membasmi kemiskinan generasi.

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised dari Caio Almeida on Vimeo.

JBS menawarkan latihan keusahawanan dari pandangan dunia Kristian; kita mengajar cara melakukan perniagaan dengan cara Tuhan. Program Perniagaan dan Keusahawanan kami termasuk kurikulum tangan untuk membolehkan pelajar memperoleh kemahiran dan pemikiran untuk mengendalikan perniagaan yang berjaya dan menjadi pemimpin dalam industri mereka.

Murid dibasuh dengan teliti kursus komprehensif sembilan bulan yang mengajar konsep perniagaan praktikal dan bagaimana dengan cepat menerapkannya kepada sebarang usaha keusahawanan.

Setiap pelajar mempunyai akses ke pusat SBDC di tapak untuk memberi khidmat nasihat perniagaan dan bimbingan satu-satu. Satu aspek unik dari sekolah ini adalah pelajar juga mempunyai sokongan Penasihat JBS yang ditugaskan kepada mereka semasa tahun sekolah untuk membantu membimbing mereka ke arah menyelesaikan program.

Kurikulum kami menggabungkan kedua-dua aspek praktikal menjalankan perniagaan dan prinsip alkitabiah untuk melengkapkan pelajar untuk membina pelan perniagaan yang komprehensif dan melancarkan perniagaan mereka semasa menghadiri kelas. Kami menganugerahkan pelajar sijil siap pada akhir program.

Pendekatan kami menggabungkan konsep perniagaan dengan prinsip doa dan alkitabiah memastikan pelajar dilengkapi untuk memulakan dan menjalankan perniagaan mereka menggunakan prinsip kerajaan untuk memacu pertumbuhan dan keuntungan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Latihan Keusahawanan

Online Sambilan April 2019 Amerika Syarikat Forest Park

JBS menawarkan latihan keusahawanan dari pandangan dunia Kristian; kita mengajar cara melakukan perniagaan dengan cara Tuhan. Program Perniagaan dan Keusahawanan kami termasuk kurikulum tangan untuk membolehkan pelajar memperoleh kemahiran dan pemikiran untuk mengendalikan perniagaan mereka sendiri dan menjadi pemimpin perniagaan. Kurikulum kami menggabungkan kedua-dua perniagaan praktikal dan prinsip alkitabiah untuk melengkapkan pelajar untuk membina pelan perniagaan yang komprehensif dan melancarkan perniagaan mereka semasa menghadiri kelas. Kami menganugerahkan sijil siap pada akhir program. Pendekatan kami menggabungkan doa, nilai alkitabiah, dan konsep perniagaan memastikan pelajar dilengkapi untuk memulakan dan menjalankan perniagaan mereka menggunakan ajaran kerajaan untuk memacu pertumbuhan dan keuntungan. Salah satu aspek yang unik dari sekolah ini adalah untuk menyediakan sokongan berterusan kepada setiap pelajar individu dengan memberikan penasihat untuk membantu membimbing mereka melalui program ke arah penyelesaian yang berjaya. [+]

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised dari Caio Almeida on Vimeo.

JBS menawarkan latihan keusahawanan dari pandangan dunia Kristian; kita mengajar cara melakukan perniagaan dengan cara Tuhan. Program Perniagaan dan Keusahawanan kami termasuk kurikulum tangan untuk membolehkan pelajar memperoleh kemahiran dan pemikiran untuk mengendalikan perniagaan mereka sendiri dan menjadi pemimpin perniagaan.

Penyerapan diri - kursus komprehensif sembilan bulan yang mengajar konsep perniagaan dan cara cepat menerapkannya dalam usaha keusahawanan.Sokongan - akses ke pusat SBDC di tapak untuk memberikan nasihat perniagaan yang fokus; satu-satu bimbingan dengan JBS Advisors.

Kurikulum kami menggabungkan kedua-dua perniagaan praktikal dan prinsip alkitabiah untuk melengkapkan pelajar untuk membina pelan perniagaan yang komprehensif dan melancarkan perniagaan mereka semasa menghadiri kelas. Kami menganugerahkan sijil siap pada akhir program. Kurikulum kami direka untuk memupuk minda rohani untuk pengawasan, keuntungan, dan pemikiran yang besar. Kami menyediakan pengetahuan komprehensif mengenai subjek perniagaan yang diperlukan untuk menilai kebolehlaksanaan, memulakan, mengembangkan dan mengekalkan perniagaan anda. Maklum balas pelajar dan tuntutan industri mendorong inovasi kurikulum kami.... [-]


Video

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised

Christian Entrepreneurship Classes at JBS - Apply Today!

Contact
Alamat lokasi
Joseph Business School
Admission Office
7600 W. Roosevelt Rd.

Forest Park, Illinois, 60130 US
Media sosial