Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Melalui Sekolah Seni dan Sains Krieger, Program Akademik Lanjutan menawarkan pelbagai peluang pembelajaran dalam talian, mempamerkan kedua-dua sijil siswazah dan program ijazah siswazah, yang merangkumi pelbagai industri dengan matlamat menyediakan pendidikan Johns Hopkins bertaraf dunia dalam format sambilan.

 • Fleksibiliti - Pelajar dalam talian tidak berulang-alik ke bilik fizikal. Sebaliknya, mereka bekerja di dalam sistem pengurusan kursus untuk menyelesaikan tugasan dan berinteraksi dengan pengajar dan rakan sekelas. Terdapat tarikh akhir untuk kursus, tetapi pelajar boleh log masuk ke sistem pengurusan kursus dengan kemudahan mereka.

 • Pengajar yang Cemerlang - Semua kursus AAP diajar oleh pengajar yang sangat berjaya, yang dikenali sebagai biasiswa dan amalan disiplin mereka. Kursus dalam talian membolehkan AAP mengembangkan kolam fakulti kami di luar kawasan DC / Baltimore, menawarkan peluang kepada para pelajar untuk bekerja dengan pengajar yang sangat baik dari seluruh negara dan dunia.

 • Tahap interaksi yang tinggi - Pelajar dalam talian berkomunikasi dengan pengajar dan rakan sekelas mereka melalui papan perbincangan, tugasan kumpulan, dan acara dalam talian secara langsung sekali-sekala. Pelajar sering mengatakan persekitaran dalam talian membolehkan mereka belajar banyak daripada rakan sekelas mereka seperti yang mereka lakukan dari pengajar dan tugasan mereka.


Bidang Pengajian:

Misi Program Akademik Lanjutan Universiti Johns Hopkins adalah untuk menawarkan kursus, sijil dan program ijazah yang berkualiti tinggi yang mengandungi campuran teori dan amalan yang memenuhi keperluan semasa dan jangka panjang pelajar dewasa hari ini. Matlamat AAP adalah untuk mewujudkan program ijazah baru, inovatif, sijil, dan akademik dan sosial yang memberi pelajar-pelajar kita struktur dan peluang yang diperlukan untuk maju dalam kapasiti peribadi dan profesional.

 • Bioteknologi
 • Kerajaan
 • Keselamatan
 • Teknologi
 • Sains
 • Seni liberal
 • Pengajian Muzium
 • Sains persekitaran
 • Ekonomi
 • Komunikasi

JHU AAP Syarat Kemasukan Am:

Keperluan kemasukan berbeza mengikut program yang anda gunakan. Untuk maklumat lebih khusus mengenai program minat anda, sila hubungi kami atau baca halaman program yang berkaitan. Walau bagaimanapun, kriteria kemasukan universiti termasuk yang berikut:

 • Ijazah Sarjana Muda dari kolej atau universiti AS yang diiktiraf secara serantau (atau pendaftaran semasa dalam semester akhir pengajian sarjana muda). Sijil Pasca Sarjana AAP juga memerlukan penyempurnaan ijazah sarjana atau setaraf.
 • Pemohon yang menerima ijazah sarjana muda mereka di sebuah negara di luar Amerika Syarikat dikehendaki menyediakan penilaian credential kursus-oleh-kursus dan skor TOEFL atau IELTS jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama mereka.
 • IPK minimum 3.0 pada skala 4.0. (Memenuhi keperluan minimum GPA tidak menjamin kemasukan.)
This school offers programs in:
 • English

Lihat Online MA » Lihat Online MSc » Lihat Online Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Sarjana Sastera dalam Kerajaan

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sastera dalam Kerajaan memberikan pelajar peralatan untuk memeriksa institusi kerajaan dan sosial dalam masyarakat kita, meneroka bidang pembaharuan, dan yang paling penting, membawa perubahan. Program ini menggabungkan teori dan amalan kerajaan, politik, dan pembuatan dasar. [+]

Sarjana Sastera dalam Kerajaan memberikan pelajar peralatan untuk memeriksa institusi kerajaan dan sosial dalam masyarakat kita, meneroka bidang pembaharuan, dan yang paling penting, membawa perubahan. Program ini menggabungkan teori dan amalan kerajaan, politik, dan pembuatan dasar.

The Johns Hopkins MA di Kerajaan telah direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan kemahiran khusus dalam bidang tertentu tetapi yang menginginkan perspektif yang lebih luas dari pemerintah untuk memposisikan mereka untuk kepemimpinan dalam politik dan pentadbiran. Walaupun kursus kami dirancang di sekitar pengetahuan ilmiah dan ilmiah terkini, tumpuan sebenar mereka adalah untuk memberi anda kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah-masalah kerajaan, politik, dan pembuatan dasar hari ini.... [-]


Sarjana Sastera dalam Pengurusan Awam

Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Sarjana Sastera dalam Pengurusan Awam menggabungkan ahli akademik yang ketat dan kemahiran strategik, mencabar pelajar untuk menggunakan teori terkini, penemuan saintifik, dan kaedah pengurusan baru untuk membantu menyelesaikan masalah tadbir urus dan dasar dunia. Kemahiran pengurusan awam yang baik adalah penting untuk membuat keputusan yang berjaya, terutamanya ketika kerajaan dan bukan keuntungan dari semua peringkat dijangka akan melakukan lebih banyak dengan kurang. [+]

Sarjana Sastera dalam Pengurusan Awam menggabungkan ahli akademik yang ketat dan kemahiran strategik, mencabar pelajar untuk menggunakan teori terkini, penemuan saintifik, dan kaedah pengurusan baru untuk membantu menyelesaikan masalah tadbir urus dan dasar dunia. Kemahiran pengurusan awam yang baik adalah penting untuk membuat keputusan yang berjaya, terutamanya ketika kerajaan dan bukan keuntungan dari semua peringkat dijangka akan melakukan lebih banyak dengan kurang.

Johns Hopkins MA dalam Pengurusan Awam akan memberi kuasa kepada anda untuk menjadi lebih strategik dan menyediakan anda asas pengurusan awam: analisis dasar dan penilaian, pengurusan kewangan, ekonomi dan dasar fiskal, dan dasar dan pentadbiran awam. MA dalam Pengurusan Awam akan menyediakan pemimpin baru seperti anda menghadapi cabaran yang sukar dan membuat keputusan taktikal yang membabitkan isu-isu yang paling rumit hari ini.... [-]


Sarjana Seni dalam Komunikasi

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Master of Arts in Communication menawarkan pengetahuan praktikal dan diterapkan, yang diajarkan oleh saintis sosial yang mempelajari komunikasi yang berkesan dan pengamal yang menggunakannya. Elektif melibatkan pelajar dengan mengatasi masalah komunikasi hidup mereka, membangunkan kemahiran komunikasi yang boleh digunakan, dan membina portfolio yang kukuh. Dan pakar industri membawa pelajaran, pengalaman, dan amalan terbaik dunia ke dalam kelas. [+]

Master of Arts in Communication menawarkan pengetahuan praktikal dan diterapkan, yang diajarkan oleh saintis sosial yang mempelajari komunikasi yang berkesan dan pengamal yang menggunakannya. Elektif melibatkan pelajar dengan mengatasi masalah komunikasi hidup mereka, membangunkan kemahiran komunikasi yang boleh digunakan, dan membina portfolio yang kukuh. Dan pakar industri membawa pelajaran, pengalaman, dan amalan terbaik dunia ke dalam kelas.

The Johns Hopkins MA in Communication menyediakan kurikulum canggih yang mengintegrasikan teknologi digital dengan komunikasi strategik yang inovatif dan kemahiran menulis yang kuat. Program ini menawarkan kepekatan dalam hubungan awam dan media, komunikasi politik, komunikasi kesihatan, komunikasi digital, dan komunikasi korporat / bukan keuntungan.... [-]


Sarjana Seni dalam Menulis Pengajaran

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Seni dalam Menulis Pengajaran di Johns Hopkins Advanced Academic Program menyediakan guru-guru di semua peringkat dan dalam semua disiplin untuk menjadi guru utama menulis, memperoleh cara baru dan inovatif untuk mengajar menulis kepada pelajar mereka. [+]

Sarjana Seni dalam Menulis Pengajaran di Johns Hopkins Advanced Academic Program menyediakan guru-guru di semua peringkat dan dalam semua disiplin untuk menjadi guru utama menulis, memperoleh cara baru dan inovatif untuk mengajar menulis kepada pelajar mereka.

Di samping mempelajari teori-teori dan amalan-amalan terbaik, guru-guru boleh secara serentak meneruskan penulisan mereka sendiri dalam komuniti dan guru-guru dalam talian yang menarik dan menyokong. Program sembilan kursus ini membolehkan para peserta menangani situasi, keperluan, dan kepentingan individu sambil belajar dalam masyarakat yang pelbagai.

Keperluan Kemasukan

Ijazah Sarjana Muda dari kolej atau universiti AS yang diiktiraf secara serantauPemohon yang menerima ijazah sarjana muda mereka di negara di luar Amerika Syarikat dikehendaki menyediakan penilaian credential kursus demi tahap dan skor TOEFL jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama merekaPurata titik gred minimum 3.0 pada skala 4.0Permohonan SelesaiTeruskanTranskrip RasmiPenyata TujuanSampel PenulisanPilihan: Sehingga Tiga Surat Cadangan... [-]

Sarjana Seni dalam Pengajian Muzium

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

The Johns Hopkins MA dalam Kajian Muzium menawarkan perspektif teori dan amalan muzium dalam persekitaran teknologi, sosial dan politik yang berubah. Diperhatikan profesional muzium semasa dan masa depan, ia menekankan peranan kritikal teknologi di muzium hari ini. Ia juga mengkaji model pendidikan, pameran, dan strategi baru sambil meneroka peranan muzium sebagai agen perubahan sosial. [+]

The Johns Hopkins MA dalam Kajian Muzium menawarkan perspektif teori dan amalan muzium dalam persekitaran teknologi, sosial dan politik yang berubah. Diperhatikan profesional muzium semasa dan masa depan, ia menekankan peranan kritikal teknologi di muzium hari ini. Ia juga mengkaji model pendidikan, pameran, dan strategi baru sambil meneroka peranan muzium sebagai agen perubahan sosial.

Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia yang berminat dalam semua jenis muzium termasuk sejarah, teknologi, sains, seni, topik khas atau muzium bertemakan, tapak bersejarah, taman negara dan zoo serta mereka yang berminat untuk pameran untuk syarikat, agensi kerajaan dan organisasi swasta .

... [-]

Sarjana Seni dalam Pengurusan Warisan Budaya

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Master of Arts dalam Pengurusan Warisan Budaya dari Johns Hopkins Advanced Academic Programs membasahkan pelajar dalam konteks luas isu-isu warisan budaya, termasuk trend sosial, alam sekitar, dan ekonomi, dan menyediakan pelajar untuk memainkan peranan kepimpinan dalam sektor warisan budaya. [+]

Master of Arts dalam Pengurusan Warisan Budaya dari Johns Hopkins Advanced Academic Programs membasahkan pelajar dalam konteks luas isu-isu warisan budaya, termasuk trend sosial, alam sekitar, dan ekonomi, dan menyediakan pelajar untuk memainkan peranan kepimpinan dalam sektor warisan budaya.

Program 10-kursus ini menawarkan kurikulum inovatif yang memberi tumpuan kepada teknologi baru dan kesannya terhadap pemuliharaan, pemeliharaan dan penglibatan; bersama-sama dengan pendekatan bersepadu kepada pengurusan, dan perkongsian komuniti dan pihak berkepentingan. Program ini memberi penekanan kepada pendekatan interdisipliner yang membolehkan pelajar menyesuaikan kerja kursus dengan tujuan dan trajektori yang unik. Pelajar juga akan mempunyai akses ke perjalanan lapangan maya dan sumber global yang dibawa bersama dalam cara yang baru dan menarik.... [-]


Sarjana Seni dalam Penulisan Sains

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sastera dalam Penulisan Sains adalah program masa paruh waktu kelas fleksibel dan residensi bersemuka, yang diselitkan dengan prestij, kualiti dan nilai Universiti Johns Hopkins. [+]

Sarjana Sastera dalam Penulisan Sains adalah program masa paruh waktu kelas fleksibel dan residensi bersemuka, yang diselitkan dengan prestij, kualiti dan nilai Universiti Johns Hopkins.

Ijazah dalam Hopkins yang inovatif adalah berdasarkan kepercayaan bahawa penulis sains yang berjaya hari ini memerlukan pengetahuan tentang kemahiran yang pelbagai, dari kewartawanan dan komunikasi kepada multimedia dan seni sastera. Pelajar menumpukan perhatian pada teknik penulisan dan penyunting yang kreatif dan kreatif untuk menghasilkan karya yang menarik, prosa difahami untuk tempat digital atau cetak, dari majalah dan buku ke media sosial dan laman web untuk syarikat, persatuan, agensi atau yang lain. Di sepanjang jalan, pelajar memperoleh kemahiran komunikasi untuk menggalakkan pandangan atau menulis untuk pelanggan, dan mereka mengembangkan kepakaran multimedia untuk berkembang maju dalam alam digital yang sentiasa berubah. Semua penulis dan editor Hopkins juga dicabar untuk mengawasi sains sendiri, untuk mendedahkan bagaimana penyelidikan boleh terlepas, mengelirukan, atau disalahgunakan. MA dalam Penulisan Sains adalah sebahagian daripada Program Akademik Lanjutan yang berprestij di Hopkins, sebuah bahagian yang memberi tumpuan kepada kelayakan siswazah untuk orang dewasa yang bekerja.... [-]


MSc

Sarjana Sains dalam Analis Kerajaan

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sains dalam Analis Kerajaan menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin dalam revolusi data. Pelajar akan membangunkan kepakaran dalam kaedah analisis yang semakin bergantung kepada agensi kerajaan, organisasi bukan keuntungan, dan sektor swasta. Melalui penggunaan alat dan kemahiran canggih, pelajar akan dapat menangani cabaran politik, dasar dan tadbir urus kontemporari. [+]

Sarjana Sains dalam Analis Kerajaan menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin dalam revolusi data. Pelajar akan membangunkan kepakaran dalam kaedah analisis yang semakin bergantung kepada agensi kerajaan, organisasi bukan keuntungan, dan sektor swasta. Melalui penggunaan alat dan kemahiran canggih, pelajar akan dapat menangani cabaran politik, dasar dan tadbir urus kontemporari.

Johns Hopkins MS dalam kurikulum Analytics Kerajaan menyediakan pelajar dengan satu set kemahiran asas asas dalam analisis statistik dan menawarkan peluang untuk mengembangkan kepakaran dalam bidang analisis tertentu.

Pelajar mesti melengkapkan semua kerja akademik dalam ijazah sarjana atau program sijil dalam tempoh lima tahun.... [-]


Sarjana Sains dalam Bioinformatik

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Johns Hopkins MS dalam program Bioinformatics akan membenamkan anda dalam topik dan menggunakan kaedah pengkomputeran pengkomputeran, biologi molekul, biologi sistem, biologi struktur, proteomik, penjujukan genomik dan analisis genom, microarray dan analisis mikroarray. Menggariskan kekuatan Bioteknologi dan Kejuruteraan Johns Hopkins, program ini mewujudkan kurikulum bioinformatik yang ketat yang menyatukan sains komputer, biosains dan disiplin bioinformatik. [+]

Sebagai lulusan dengan MS dalam Bioinformatika, anda akan mempunyai asas pendidikan untuk menafsirkan maklumat biologi kompleks, melakukan analisis data turutan menggunakan perisian bioinformatik canggih, dan perisian program apabila diperlukan. Ijazah ini meliputi bukan sahaja aspek teori bidang tetapi juga bahagian praktikal bioinformatik. Dan ia diajar oleh ahli fakulti Hopkins yang aktif mengembangkan teknologi baru yang menarik ini.

Direka untuk orang dewasa yang bekerja, program ini menawarkan kursus dalam talian dan di tapak. Anda juga boleh melengkapkan tahap sepenuhnya dalam talian.

Pelajar mesti melengkapkan semua kerja akademik dalam ijazah sarjana atau program sijil dalam tempoh lima tahun.... [-]


Sarjana Sains dalam Bioteknologi

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Johns Hopkins adalah peneraju dunia dalam penyelidikan biologi dan industri bioteknologi global. Kami mencabar pelajar dengan kurikulum yang pelbagai dan disiplin yang menyiapkan mereka untuk memajukan kerjaya mereka dan meneruskan cita-cita akademik mereka dalam bidang bioteknologi. [+]

The Johns Hopkins MS dalam Bioteknologi menawarkan penerokaan menyeluruh sains asas, sains terpakai, dan sains makmal dengan tumpuan industri. Program ini memberi anda landasan yang kukuh dalam biokimia, biologi molekul, biologi sel, genomik, dan protein.

Kurikulum kami akan menyediakan anda untuk terlibat dalam penyelidikan, memimpin pasukan makmal, membuat keputusan pembangunan dan perancangan, membuat dan menggunakan modaliti penyelidikan kepada projek besar, dan mengambil keputusan pengurusan dan pemasaran.

Ramai pelajar suka fleksibiliti tahap am; ia membolehkan mereka menyesuaikan kerja kursus untuk memenuhi matlamat kerjaya masing-masing.

Program ini juga menawarkan lima kepekatan yang berbeza:... [-]


Sarjana Sains dalam Dasar Tenaga dan Iklim

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sains dalam Dasar Tenaga dan Iklim akan menyediakan generasi profesional profesional disiplin untuk menangani cabaran yang dikenakan oleh perubahan iklim bagi institusi manusia dan ekosistem serta peranan berpotensi transformasi sistem tenaga lestari. Pelajar membangunkan sains firma perubahan iklim dan potensi kesan perubahan iklim pada abad ini dan seterusnya. [+]

Sarjana Sains dalam Dasar Tenaga dan Iklim akan menyediakan para profesional profesional disiplin generasi akan datang untuk menangani cabaran perubahan iklim bagi institusi manusia dan ekosistem serta peranan berpotensi transformasi sistem tenaga lestari. Pelajar membangunkan sains firma perubahan iklim dan potensi kesan perubahan iklim pada abad ini dan seterusnya. Lebih-lebih lagi, mereka membangun kepakaran besar dalam undang-undang tenaga dan pembuatan dasar, serta pemahaman kerja teknologi tenaga utama, termasuk kedua-dua sistem berasaskan bahan bakar fosil dan pilihan tenaga boleh diperbaharui.

Graduan MS dalam Dasar Tenaga dan Iklim adalah kedudukan yang baik untuk berjaya dalam salah satu industri yang paling pesat berkembang di negara-dan dunia. Apabila permintaan tenaga global meningkat pada kadar yang semakin cepat, begitu juga dengan keperluan para profesional yang dinamik mampu menguruskan keseimbangan antara persekitaran yang berubah-ubah dan masyarakat yang bergantung kepada tenaga kita.... [-]


Sarjana Sains dalam Ekonomi Gunaan

Online Sambilan 1 - 2  January 2019 Amerika Syarikat Washington

MS dalam Program Ekonomi Gunaan membina kemahiran dalam penalaran ekonomi, dan dalam membina dan menganggarkan model ekonomi melalui penggunaan kaedah ekonomi dan kuantitatif lain. Ini dicapai oleh kurikulum yang ketat dan menuntut dan staf pengajar berbakat dan berdedikasi. Ijazah ini boleh dijalankan pada separuh masa atau kadar sepenuh masa. Semua jurusan sarjana dialu-alukan. [+]

MS dalam Program Ekonomi Gunaan membina kemahiran dalam penalaran ekonomi, dan dalam membina dan menganggarkan model ekonomi melalui penggunaan kaedah ekonomi dan kuantitatif lain. Ini dicapai oleh kurikulum yang ketat dan menuntut dan staf pengajar berbakat dan berdedikasi.

Ijazah ini boleh dijalankan pada separuh masa atau kadar sepenuh masa. Semua jurusan sarjana dialu-alukan.

Pelajar Ekonomi Gunaan menyesuaikan kursus mereka sendiri dan boleh mengejar mana-mana kawasan berikut, atau mencampur dan menyesuaikan:

Dasar awamEkonomi Kewangan dan MacroekonomiEkonomi dan Pembangunan AntarabangsaEkonomi Spatial (juga boleh didapati dalam talian)Ekonomi Alam Sekitar (juga boleh didapati dalam talian)Ekonomi Kesihatan (juga boleh didapati dalam talian)Ekonomi Keselamatan NegaraKaedah kuantitatif... [-]

Sarjana Sains dalam Genomik Individu dan Kesihatan

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sains dalam Genomik Individu dan Kesihatan dalam Program Johns Hopkins Advanced Academic akan melengkapkan pelajar dengan pengetahuan teoretikal dan kemahiran pelbagai disiplin untuk memenuhi permintaan sektor akademik, penyelidikan, dan industri bidang yang baru muncul ini. Program 10-kursus ini menawarkan kurikulum komprehensif yang merangkumi bioinformatik, biosains, sains kawal selia, dasar dan etika. [+]

Sarjana Sains dalam Individu Genomik dan Kesihatan di Johns Hopkins Program Akademik Lanjutan akan melengkapkan pelajar dengan pengetahuan teori dan kemahiran pelbagai disiplin untuk memenuhi permintaan sektor akademik, penyelidikan, dan industri bidang yang baru muncul ini. Program 10-kursus ini menawarkan kurikulum komprehensif yang merangkumi bioinformatik, biosains, sains kawal selia, dasar dan etika.

Pelajar boleh memilih daripada lima kepekatan:

Diagnostik MakmalGenomikSains PengawalseliaanDasarKetua

Syarat Kemasukan

Ijazah Sarjana Muda 4-Tahun dari kolej atau universiti AS yang diiktiraf secara serantau di dalam sains hayat atau kejuruteraan dengan prasyarat yang berikut:Kimia Organik atau 410.302 Kimia Bio-OrganikBiokimia atau 410.601 biokimiaBiologi Sel Lanjutan I atau 410.603 Biologi Sel Lanjutan IBiologi Molekul atau 410.602 Biologi MolekulBiostatistik atau 410.645 biostatistikPemohon yang menerima ijazah sarjana muda mereka di negara di luar Amerika Syarikat dikehendaki menyediakan penilaian credential kursus demi tahap dan skor TOEFL jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama merekaPurata titik gred minimum 3.0 pada skala 4.0Permohonan SelesaiPenyata TujuanTeruskanTranskrip Rasmi... [-]

Sarjana Sains dalam Pentadbiran Penyelidikan

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Johns Hopkins MS dalam Pentadbiran Penyelidikan direka untuk memberi manfaat kepada pengamal penyelidikan, termasuk mereka yang kini bekerja di pendidikan tinggi, agensi kerajaan, dan yayasan bebas, serta mereka yang berusaha untuk memulakan kerjaya dalam pentadbiran penyelidikan. Pelajar akan mengkaji bagaimana perusahaan penyelidikan dianjurkan dan diterajui di AS, dan di peringkat antarabangsa. [+]

Johns Hopkins MS dalam Pentadbiran Penyelidikan direka untuk memberi manfaat kepada pengamal penyelidikan, termasuk mereka yang kini bekerja di pendidikan tinggi, agensi kerajaan, dan yayasan bebas, serta mereka yang berusaha untuk memulakan kerjaya dalam pentadbiran penyelidikan. Pelajar akan mengkaji bagaimana perusahaan penyelidikan dianjurkan dan diterajui di Amerika Syarikat dan di peringkat antarabangsa. Kedua-dua sektor bukan untung dan untung akan diperiksa untuk menyerlahkan sebarang persamaan dan / atau perbezaan. Pelajar juga akan mempelajari tentang pengurusan program penyelidikan yang ditaja dalam bidang yang berkaitan dengan kewangan, teknologi maklumat, dan pertimbangan undang-undang, etika, pengawalseliaan, dan pematuhan.... [-]


Sarjana Sains dalam Peraturan Keselamatan Makanan

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sains dalam Peraturan Keselamatan Makanan direka untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman tentang kerumitan undang-undang dan pengawalseliaan pengeluaran makanan, pelabelan, dan pengedaran. Program ini akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk syarikat dan organisasi yang mengembangkan, memproses, mengedarkan, atau menjual makanan dan minuman sambil mematuhi undang-undang peraturan persekutuan dan negeri untuk pengeluaran, pengedaran, dan pengkomersialan produk makanan. [+]

Sarjana Sains dalam Peraturan Keselamatan Makanan direka untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman tentang kerumitan undang-undang dan pengawalseliaan pengeluaran makanan, pelabelan, dan pengedaran. Program ini akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk syarikat dan organisasi yang mengembangkan, memproses, mengedarkan, atau menjual makanan dan minuman sambil mematuhi undang-undang peraturan persekutuan dan negeri untuk pengeluaran, pengedaran, dan pengkomersialan produk makanan.

Setelah selesai Sarjana Sains dalam Peraturan Keselamatan Makanan, pelajar akan:

Menunjukkan penguasaan kemahiran berfikir teknikal dan kritikal dalam penyerahan peraturan keselamatan makanan dan undang-undangReka bentuk, membangunkan dan melaksanakan penyerahan peraturan keselamatan makananMenganalisis dan menilai undang-undang peraturan keselamatan makanan, peraturan, dokumen panduan dan penyerahan.... [-]

Sarjana Sains dalam Perisikan Geospatial

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sains dalam Perisikan Geospatial di Johns Hopkins Program Akademik Lanjutan menyediakan pelajar dengan konsep, model, pengalaman dan pembelajaran untuk memimpin dan membentuk disiplin baru ini. Program 12-kursus ini mempunyai fakulti terkenal yang mempunyai pengalaman geospatial dan rekod penerbitan yang luas, kurikulum inovatif, dan pelbagai sumber, peralatan, dan peluang yang komprehensif untuk pelajar. [+]

Sarjana Sains dalam Perisikan Geospatial di Johns Hopkins Program Akademik Lanjutan menyediakan pelajar dengan konsep, model, pengalaman dan pembelajaran untuk memimpin dan membentuk disiplin baru ini. Program 12-kursus ini mempunyai fakulti terkenal yang mempunyai pengalaman geospatial dan rekod penerbitan yang luas, kurikulum inovatif, dan pelbagai sumber, peralatan, dan peluang yang komprehensif untuk pelajar.

MS dalam Program Perisikan Geospatial menggabungkan tiga bidang kajian: sejarah kecerdasan geospatial, sains dan matematik geografi digital dan pangkalan data yang berkaitan, dan seni menukarkan data geospatial ke dalam kecerdasan bertulis, lisan dan visual. Pelajar akan menganalisis contoh kecerdasan sejarah untuk memahami perkembangan konsep dan amalan di belakang koleksi, analisis, pelaporan, dan teknologi. Mereka juga akan menangani cabaran semasa dalam industri, termasuk cabaran sensor baru dan pembangunan komuniti geospatial bukan kerajaan yang baru.... [-]


Sarjana Sains dalam Sains dan Dasar Alam Sekitar

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sains dalam Sains dan Dasar Alam Sekitar adalah batu loncatan kepimpinan untuk profesional alam sekitar. Program ini memberikan para pelajar pemahaman yang kuat tentang ilmu sains yang bertindih dan memaklumkan dasar sambil memberi gambaran tentang bagaimana dasar dilaksanakan dan memberi kesan kepada hasil alam sekitar. [+]

Sarjana Sains dalam Sains dan Dasar Alam Sekitar adalah batu loncatan kepimpinan untuk profesional alam sekitar. Program ini memberikan para pelajar pemahaman yang kuat tentang ilmu sains yang bertindih dan memaklumkan dasar sambil memberi gambaran tentang bagaimana dasar dilaksanakan dan memberi kesan kepada hasil alam sekitar. Program ini dirancang oleh pemimpin akademik di Jabatan Bumi dan Sains Planet di Johns Hopkins, bersempena dengan pakar sains terpakai di institusi dan agensi serantau dan persekutuan. Fokusnya ialah mengkaji kesan alam sekitar penggunaan semasa terhadap penciptaan, pengemaskinian, pengawalan, komunikasi dan penguatkuasaan dasar alam sekitar.

Kurikulum teras menyediakan landasan kukuh dasar sains alam sekitar dan dasar yang diperlukan untuk bekerja di barisan hadapan bidang. Pelbagai pilihan menyediakan fleksibiliti kurikulum untuk membolehkan pelajar menyesuaikan pengalaman akademik mereka untuk memenuhi keperluan dan minat peribadi.... [-]


Sarjana Sains dalam Sains Pengawalseliaan

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Johns Hopkins University MS dalam program Pengawalaturan menyediakan para pelajar yang mengikuti kerjaya dalam sains kawal selia dengan kursus pengajian khusus yang menekankan topik lanjutan dalam proses kelulusan pengawalseliaan bagi produk bioteknologi global dan domestik. Pelajar boleh menjadi pakar dalam aspek sains pengawalseliaan pilihan mereka melalui tiga kursus elektif, termasuk pelbagai kursus pengawalseliaan lanjutan. [+]

Program Johns Hopkins University MS dalam program Pengawalaturan menyediakan para pelajar yang mengikuti kerjaya dalam sains kawal selia dengan kursus pengajian khusus yang menekankan topik lanjutan dalam proses kelulusan pengawalseliaan bagi produk bioteknologi global dan domestik. Pelajar boleh menjadi pakar dalam aspek sains kawal selia pilihan mereka melalui tiga kursus elektif, termasuk pelbagai kursus kawal selia yang maju. Dengan menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh dalam sains kawal selia dan pengenalan secara langsung kepada pembuatan, makmal dan amalan klinikal yang baik serta pembangunan produk, program ini menawarkan lulusan pengajaran yang unik untuk pekerjaan khusus dalam sains kawal selia di federal, akademik dan tetapan kerja industri.... [-]


Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat Geografi

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

The Johns Hopkins Online Master of Science dalam Sistem Maklumat Geografi (GIS) menawarkan asas saintifik dalam bidang pemodelan data spatial, analisis data spatial, geo-visualisasi, dan seni bina GIS perusahaan. [+]

The Johns Hopkins Online Master of Science dalam Sistem Maklumat Geografi (GIS) menawarkan asas saintifik dalam bidang pemodelan data spatial, analisis data spatial, geo-visualisasi, dan seni bina GIS perusahaan. Sarjana Sains dalam talian di GIS ditujukan kepada profesional separuh masa dan memberi tumpuan kepada peluang pekerjaan utama dalam reka bentuk, pembangunan, dan analisis geospatial generasi akan datang. Ahli fakulti kita dianggap pemimpin dan inovator dalam sains data baru iaitu GIS. Kursus kami, yang boleh didapati secara dalam talian, menyediakan platform interaktif yang mudah untuk meneroka sistem maklumat geografi sebagai sebahagian daripada bidang pengkomputeran awan dinamik, analisis data besar, dan perlombongan dan pemodelan data spatial.... [-]


Sarjana

Sarjana Industri dan Keusahawanan Bioteknologi

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam organisasi bioteknologi yang ada atau bagi mereka yang bermimpi untuk memulakan perusahaan bioteknologi baru. [+]

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam organisasi bioteknologi yang ada atau bagi mereka yang bermimpi untuk memulakan perusahaan bioteknologi baru.

Program baru yang menarik ini menyatukan asas sains yang kuat dengan perusahaan bioteknologi dan keusahawanan, menyediakan tempat pendidikan yang unik untuk para saintis untuk lebih memahami keseluruhan perusahaan bioteknologi dan isu yang unik kepada industri.

Kurikulum ini akan memberi anda asas asas disiplin untuk menangani perusahaan dan cabaran-cabaran yang dihadapi organisasi dalam industri bioteknologi. Program ini melengkapkan saintis dengan alat dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengkomersialkan idea produk mereka dan / atau mengurus organisasi bioteknologi. Graduan akan sangat sesuai untuk pelbagai peluang pekerjaan, terutamanya peranan pengurusan dan kepimpinan dalam bidang bioteknologi.... [-]


Sarjana Seni Liberal

Online Sambilan 1 - 5  January 2019 Amerika Syarikat Washington

Ditubuhkan pada tahun 1962, Program Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) telah mendapat pengiktirafan kebangsaan untuk kualiti pengajarannya dan keluasan penawaran kursus. The Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) adalah gelaran sarjana yang unik dan bukan tradisional. Manakala kebanyakan program siswazah meminta anda untuk menjadi lebih dan lebih khusus, MLA mengharapkan anda untuk memperluaskan dan memperdalam pengalaman pendidikan anda. [+]

Ditubuhkan pada tahun 1962, Program Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) telah mendapat pengiktirafan kebangsaan untuk kualiti pengajarannya dan keluasan penawaran kursus.

The Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) adalah gelaran sarjana yang unik dan bukan tradisional. Manakala kebanyakan program siswazah meminta anda untuk menjadi lebih dan lebih khusus, MLA mengharapkan anda untuk memperluaskan dan memperdalam pengalaman pendidikan anda.

Sebagai pelajar MLA, anda akan bekerjasama dengan penasihat untuk menyesuaikan program ini dengan kepentingan profesional dan intelektual anda, meneroka bidang termasuk sejarah, agama, kesusasteraan, falsafah, sains politik, kemanusiaan, muzik, sejarah seni dan seni pertunjukan. Program ini terdiri daripada sepuluh kursus dan termasuk pengalaman capstone yang melibatkan projek siswazah, magang, atau portfolio. Anda akan meneroka dunia pengetahuan dengan mengambil laluan anda sendiri dan mengembangkan cara anda sendiri untuk mengetahui.... [-]


Contact