Baca keterangan rasmi

Teori, Amalan, Prestasi

Unsur-unsur ini adalah inti dari pengalaman Ithaca College -hari ini dan setiap hari sejak penubuhan kami lebih dari 125 tahun yang lalu.

Ithaca College bermula sebagai konservatori muzik pada tahun 1892, membantu pemuzik muda mengasah bakat mereka ke dalam kemahiran berkaliber profesional. Dalam dekad yang lalu, IC telah berkembang menjadi kolej seni liberal kediaman dengan lima buah sekolah dan lebih 100 program sarjana. Pelajar kami mendapat pengetahuan dan keyakinan melalui kitaran berterusan pembelajaran, percubaan, dan melakukan - dengan akses kepada makmal profesional, studio, peralatan, dan peluang penyelidikan.

Sebagai peringkat pertengahan, kuliah peringkat nasional, IC menawarkan peluang kepada pelajar untuk memberi perhatian khusus dalam setiap program akademik dan penglibatan dalam pelbagai aktiviti kampus. Pelajar menyertai komuniti yang mengalu-alukan 6,200 siswazah dan 470 pelajar siswazah yang menawarkan lebih daripada 200 kelab dan organisasi pelajar.

Pengalaman IC berterusan selepas tamat pengajian sebagai alumni menjadi sebahagian daripada rangkaian profesional profesional-mentor dan pakar di seluruh dunia yang mengambil peranan aktif dalam membantu pelajar berjaya.

Di IC, fakulti dan kakitangan kami berdedikasi untuk pendidikan dan pertumbuhan pelajar. Mereka membawa banyak pengetahuan dan bakat ke kampus kami dan bekerja untuk membantu memajukan bidang masing-masing. Melalui penyelidikan, projek, dan penglibatan dalam komuniti mereka, mereka juga terus belajar dan berkembang sebagai pemimpin profesional dan pemikir.

Ithaca College terletak di South Hill dan menghadap ke jantung Ithaca, sebuah bandar yang penuh dengan seni, budaya dan aktiviti yang dikelilingi oleh keindahan semula jadi di kawasan Finger Lakes New York. Sebagai tambahan kepada kampus utama, IC mempunyai program satelit di New York City, Los Angeles, dan London.

Visi dan misi

Penyataan Visi

Penyataan Visi Ithaca College berusaha untuk menjadi standard kecemerlangan untuk kolej komprehensif yang berpusatkan pelajar, memupuk akal, kreativiti, dan watak dalam komuniti pembelajaran kediaman yang aktif dan inklusif.

Kenyataan Misi

Untuk menyediakan asas untuk pembelajaran seumur hidup, Ithaca College didedikasikan untuk memupuk pertumbuhan intelektual, penghargaan estetika, dan pembangunan karakter dalam pelajar kami. Komuniti Ithaca College berkembang maju dengan prinsip-prinsip pengetahuan yang diperoleh menerusi disiplin, kompetensi ditubuhkan apabila pengetahuan dipengaruhi oleh pengalaman, dan watak dikembangkan apabila kecekapan dilaksanakan untuk kepentingan orang lain.

Kolej komprehensif yang sejak pengasasnya telah mengiktiraf nilai menggabungkan teori dan prestasi, Ithaca menyediakan seni pendidikan liberal yang menggabungkan pendidikan yang ketat dan program pengajian profesional. Pengajaran dan biasiswa kami didorong oleh keperluan untuk dimaklumkan oleh, dan menyumbang kepada, perusahaan sains dan humanistik di dunia. Belajar di Ithaca melangkaui kelas untuk merangkumi pelbagai peluang kediaman, profesional, dan ekstrakurikuler. Pelajar dan pelajar siswazah, fakulti, kakitangan dan alumni kami semuanya menyumbang kepada proses pembelajaran.

Ithaca College komited untuk mewujudkan persekitaran yang inklusif dan menarik pelbagai pelajar, fakulti, dan kakitangan. Semua anggota Kolej digalakkan untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang pilihan mereka dan berkongsi tanggungjawab kewarganegaraan dan perkhidmatan dalam komuniti global.

Prinsip Panduan

Pengalaman pendidikan IC difokuskan pada perkembangan intelek, kreativiti dan karakter melalui pengalaman hidup kurikulum, kokurikulum, dan kampus. Pengajian dalam seni liberal diperkaya oleh amalan profesional dan peluang kurikulum yang lain, dan kajian di sekolah profesional didasarkan pada tradisi seni liberal. Kami komited untuk belajar aktif yang membangunkan pengetahuan dan kemahiran menerusi pelbagai pengalaman dalam bilik darjah, komuniti, makmal, dan tetapan lain.

  • Kami menyediakan pelajar untuk kejayaan di kolej dan dalam kehidupan. Kami percaya pertumbuhan intelektual dan peribadi mencapai potensi tertinggi dalam suasana yang mencabar dan menyokong.
  • Kami memeluk kepelbagaian sebagai sebahagian daripada pengalaman pendidikan dan komuniti yang kami cipta.
  • Kami berusaha untuk ketangkasan dan kecemerlangan dalam usaha pendidikan dan operasi kami.
  • Kami berkomitmen untuk pengurusan sumber asli, manusia, dan kewangan yang bertanggungjawab dan mampan.112751_112745_IthacaCollegeProgramPhoto.jpg

Temui Kehidupan di IC

Orang ramai datang ke Ithaca College dari seluruh dunia untuk hidup dengan rasa ingin tahu, meneroka potensi mereka, dan menjadi siapa dan apa yang mereka mahu. Ketahui bagaimana kehidupan di IC akan mengubah anda.

Pengalaman Akademik

Di IC, pakar fakulti mencabar anda berfikir secara berbeza dan memberi inspirasi kepada anda untuk meneroka konsep baru. Anda juga belajar dengan melakukan melalui pengalaman tangan dalam bidang anda, kerjasama rakan sekelas, dan peluang peringkat profesional mulai hari pertama anda di kelas.

Kehidupan Kediaman

Di kampus kediaman ini, pembelajaran dan perkembangan yang banyak berlaku di luar bilik darjah. Setiap dewan kediaman adalah komuniti mini-sesetengahnya dengan tumpuan kepada pengalaman akademik atau kebudayaan yang menawarkan acara, aktiviti, dan ruang mengalu-alukan.

Kelab dan Aktiviti

Cari kawan-kawan yang berkongsi keghairahan anda untuk perkhidmatan, budaya, permainan-nama anda-di lebih daripada 200 organisasi pelajar. Anda juga boleh memulakan kelab anda sendiri untuk membawa hobi kegemaran anda atau peluang sukarelawan ke kampus.

Atletik

Atlet pelajar IC adalah pemimpin dan juara di lapangan dan di dalam kelas. Sama ada anda bersaing dalam satu daripada 27 pasukan Divisi III atau bersorak daripada orang ramai, anda adalah sebahagian daripada keluarga Bombathon Ithaca College .

Sokongan Pelajar

IC akan mencabar anda-tetapi satu daripada pelajaran pertama yang akan anda pelajari di sini adalah bahawa anda tidak perlu mengambil cabaran sahaja.

Sokongan Akademik

Pakar dan penasihat di Pusat Kemajuan Akademik membantu anda menjadualkan kelas yang tepat untuk program dan matlamat anda, mendapatkan tunjuk ajar dan penginapan apabila anda memerlukannya, dan terus berjalan.

Panduan Kerjaya

Pejabat Khidmat Kerjaya membantu anda menjalin hubungan rangkaian, membuat sambungan, dan mengambil semua langkah yang betul untuk mendarat magang impian anda dan merancang kerjaya anda. Dan ia tidak berhenti pada tamat pengajian-itu adalah sumber seumur hidup.

Kesihatan

Kesihatan fizikal, mental, dan emosi dan kesejahteraan pelajar IC sentiasa menjadi keutamaan - profesional perubatan, kesejahteraan, dan kesihatan mental dan kemudahan kecergasan berada di sini untuk anda.

Komuniti yang Beragam dan Inklusif

Di Ithaca, kami berusaha untuk menjadi masyarakat yang inklusif dan mesra dengan orang yang mempunyai bakat dan latar belakang yang pelbagai. Komitmen terhadap kesopanan, rasa saling menghormati, keadilan sosial, dan pertukaran idea yang bebas dan terbuka menjadikan kami lebih kuat.

Ithaca, NY

Ithaca adalah sebuah bandar yang mempunyai segalanya - dari laluan mendaki dan galeri seni ke pasar petani dan inkubator permulaan. Di salah sebuah bandar kolej terbaik di Amerika Syarikat, anda boleh bertemu dan diilhamkan oleh orang-orang yang cemerlang setiap hari.112752_112744_IthacaCollegeCOVERPHOTO.jpg

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Communications Innovation - Sarah Brylinsky '08, M.S. '15

Alamat
Danby Road,953
14850 Ithaca, New York, Amerika Syarikat