Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Menjadi Pemimpin, Membawa Perubahan

Dunia hari ini adalah berbeza daripada dunia bahawa generasi yang lalu dimasukkan. Tahap kerumitan, saling bergantung, dan risiko sistemik yang luar biasa. Sarjana Hal Ehwal Awam (MPA) atau sijil lulusan dalam hal ehwal awam, menyediakan graduan Pusat Pengajian Awam dan Hal Ehwal Alam Sekitar (Spea) untuk menghadapi cabaran hari esok dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menyelesaikan masalah dan memimpin. Graduan kita menggunakan apa yang mereka tahu semua sektor masyarakat awam, bukan keuntungan, dan swasta.

Spea menawarkan pendidikan benar-benar antara disiplin dalam hal ehwal awam. Kami memberi tumpuan kepada mengawal, menguruskan, dan terkemuka. Kami menyediakan pelajar untuk menangani isu-isu yang kompleks yang dihadapi masyarakat hari-isu satu bidang pengajian sahaja tidak dapat menyelesaikan.

Spea Connect mewujudkan peluang bagi hal ehwal bukan keuntungan dan ramai profesional dalam cara yang tidak dapat ditandingi oleh sekolah-sekolah siswazah lain sangat kedudukan. program dalam talian kami memenuhi keperluan profesional berpengalaman yang tidak boleh mendaftar di kediaman kami program-sama ada kerana mereka mahu kekal dalam pekerjaan anda sekarang, sedang mengimbangi pelbagai tanggungjawab, atau dikerahkan di luar negara. Kami percaya anda akan dapat untuk meningkatkan kerjaya anda melalui program-program yang sama nasional kedudukan ditawarkan di kampus.

Pilih program dalam talian Spea Connect, dan:

  • Belajar dari ahli dicapai fakulti, yang penyelidik terkemuka, pengamal, dan guru.
  • Berinteraksi dengan individu bersemangat dan inovatif yang lain yang berdedikasi untuk berkhidmat kepada masyarakat.
  • Membangunkan penyelesaian masalah, kerja berpasukan, dan kemahiran komunikasi dalam pelbagai disiplin.

Kami kedudukan # 1 di negara ini

logo US News dan World Report pangkat Spea ini MPA sebagai program siswazah bahagian dalam hal ehwal awam.

Spea juga menawarkan kepakaran kedudukan tertinggi, atau bidang tumpuan, dalam MPA dalam talian, termasuk:

  • Pengurusan Kebajikan (# 1)
  • Public Finance & Budgeting (# 1)
  • Pengurusan Awam & Pentadbiran (# 3)

Online MPA dan sijil program yang direka untuk profesional yang bekerja

ijazah sarjana dan sijil program dalam talian Spea adalah kedua-dua serba boleh dan berharga. Program kami direka untuk menyediakan profesional berbakat untuk membawa kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya, semasa belajar di mana dan apabila ia adalah yang paling mudah. Dengan Spea Connect, anda boleh menghidupkan pengalaman profesional anda ke siswazah kredit dan siswazah lebih cepat, dan pada kos yang lebih rendah. Jika anda seorang ahli masyarakat tentera, anda juga boleh mendapatkan kredit bagi mengiktiraf perkhidmatan anda.

Lokasi

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Alamat
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, Amerika Syarikat
Telefon
+1 812-855-2840