Institute for Humane Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institute for Humane Education ( IHE ) menawarkan program siswazah, latihan, dan sumber daya untuk guru dan pembuat perubahan untuk menciptakan masa depan yang lebih adil, berperikemanusiaan, dan lestari dengan mendidik tentang isu-isu hak asasi manusia yang saling berkaitan, kelestarian alam sekitar, dan perlindungan haiwan dan membina masyarakat daripada penyelesaian. Penyelesaian boleh mengenal pasti sistem yang tidak berperikemanusiaan dan tidak berkesinambungan, kemudian mengembangkan penyelesaian yang sihat dan sesuai untuk manusia, haiwan, dan persekitaran. Menyedari kesan peribadi mereka, penyelesai juga berusaha untuk melakukan yang terbaik dan paling tidak merugikan melalui pilihan yang mereka buat.

Institute for Humane Education mendidik manusia untuk mencipta dunia di mana semua manusia, haiwan, dan alam dapat berkembang maju.

Untuk mencapai misi kami, kami menawarkan: Program Sarjana dan Doktor Falsafah dalam Pendidikan Manusiawi dalam talian yang bekerjasama dengan Universiti Antioch dan dirancang untuk mempersiapkan para guru dan pembuat perubahan untuk mendidik mengenai isu-isu berkaitan hak asasi manusia, etika alam sekitar, dan perlindungan haiwan; Solutionary Hub yang memberi peluang untuk belajar, pengembangan profesional, sumber pendidikan, dan metodologi untuk memajukan pergerakan penyelesaian yang semakin meningkat; Jangkauan Berkesan Tinggi melalui ucaptama, buku, bengkel, ceramah TEDx, dan perundingan.

Lokasi

Online Amerika Syarikat

Alamat
Surry Road,792
04684 Surry, Maine, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: