Hypnotherapy Pro College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ubah Kehidupan Dengan Latihan Hypnotherapy

Hipnoterapi adalah satu bentuk alternatif untuk menyembuhkan banyak masalah fizikal dan tingkah laku. Kami telah memperkenalkan program pembelajaran ONLINE kami yang baru untuk membantu orang memahami diri mereka sendiri, bekerja pada perkembangan peribadi mereka, mula berkembang secara rohani dan emosi tanpa kos yang besar yang berkaitan dengan menghadiri seminar, bengkel, dan kelas di mana mereka akan mempunyai perbelanjaan untuk melakukan perjalanan .

Meningkatkan pendidikan anda dan beri diri anda alat untuk memulakan perniagaan anda sendiri dengan latihan hipnoterapi dari HPC. Kami menawarkan kursus komprehensif mengenai kajian hipnoterapi untuk orang yang ingin memulakan kerjaya di lapangan. Menggunakan pendekatan gaya universiti, kami melengkapkan pelajar kami dengan keupayaan untuk menjadi Profesional Master Certified Hypnotherapist pada masa akan datang.

Kurikulum sekolah dalam talian kami telah diluluskan oleh RTI, CPH, dan IMDHA sebagai kursus yang berkesan dari keselesaan rumah atau pejabat anda. Kami telah menyesuaikan kelas kami dengan kursus dalam talian, buku kerja yang boleh anda ikuti bersama dengan kelas dalam talian. Anda boleh bekerja bila-bila masa yang anda mahu, apa sahaja yang sesuai dengan jadual anda. Kami mempunyai One on One coaching yang disediakan dengan salah satu pengajar kami, serta tinjauan umum kursus bi-mingguan untuk memastikan pelajar kami tidak terjebak dan memahami bahan dan jangkaan kursus dalam talian.

Selepas pelajar kami menyelesaikan program pensijilan dalam talian kami akan mempunyai pengamal dalam talian di pelbagai bandar sepanjang tahun, di mana pelajar boleh menyertai dan mengamalkan dengan pelajar lain yang mereka temui melalui kursus kami dalam talian.

Affordablbe, Bengkel untuk Semua

BARU!!!! HPC telah memperkenalkan bengkel ONLINE kami untuk orang yang ingin berkembang dan belajar, yang ingin memulakan proses penyembuhan tetapi tidak tahu di mana untuk memulakan atau tidak dapat ke bandar yang lebih besar yang menawarkan bengkel pembangunan peribadi. Kami telah merangka bengkel kami untuk membantu pelajar membina asas pembelajaran tentang diri mereka, kepercayaan dan kebiasaan mereka. Kami mengajar satu siri kursus 1-10 Aras untuk membantu orang memulakan perjalanan mereka sendiri ke arah kesihatan tingkah laku atau hanya memahami tingkah laku mereka sendiri atau untuk orang yang ingin bertumbuh secara rohani dan peribadi tetapi tidak tahu di mana untuk memulakan. Selepas pelajar kami menyelesaikan tahap pertama di mana mereka berasa selesa untuk memupuk dan mengembangkan kesedaran mereka atau belajar tentang teknik lain atau ingin berkembang secara rohani, kami telah membangunkan pembelajaran kesedaran yang lebih tinggi untuk pengamal yang ingin tahu atau yang terlatih. Lihat tab kursus kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus yang kami tawarkan untuk semua peringkat dan semua peringkat umur.

Tentang kita

HPC dicipta untuk membantu orang semua peringkat tidak kira apa umur mereka dan di mana mereka berada dalam kehidupan mereka. Motto kami ialah "Perubahan Boleh Terjadi Dengan serta-merta" Anda hanya perlu mengambil tindakan dalam hidup anda dan mula melihat di luar kotak dan memperluaskan pengetahuan anda dan mula mempercayai segala-galanya, atau sekurang-kurangnya mendidik diri anda untuk mempunyai pemahaman yang lebih besar tentang diri sendiri dan orang lain di sekeliling anda.

Pengajar kami telah bersama-sama untuk membangunkan pelbagai bengkel yang berbeza yang mampu dimiliki oleh semua orang dari semua peringkat umur untuk membantu individu memulakan perjalanan mereka dengan cara sendiri, untuk membina asas pembelajaran tentang tingkah laku mereka. Untuk memberi pelajar kami alat yang berbeza untuk membantu mereka untuk berkembang dan berkembang secara peribadi; untuk mencari kebahagiaan dan kegembiraan dalam kehidupan mereka, untuk membantu orang mengiktiraf semua perkara dalam kehidupan mereka untuk bersyukur kerana bukannya mendapati diri mereka jatuh ke lubang kelinci dan mempercayai ini adalah cara itu. Lubang Arnab hanyalah satu ilusi yang kita terjebak masuk.

Pemilik Sheila Nielsen dan Walter Ernst adalah kedua Pensyarah Master Certified Hypnotherapist dan dua pengajar pada kursus Pensijilan Online kami untuk Hypnotherapy tetapi juga telah mengembangkan kursus untuk orang-orang yang hanya ingin tumbuh dan belajar tentang diri mereka sendiri dan mungkin belajar apa semua gembar-gembur itu tentang ketika ia datang untuk memperluaskan kesedaran anda atau menjadi lebih rohani. Mencari keseimbangan dalam kehidupan mereka, belajar untuk hidup di SEKARANG! Mereka memahami bahawa banyak orang mahu belajar dan berkembang tetapi sama ada tidak mempunyai alat atau cara untuk memulakan. Kami mahu semua orang yang menyertai laman web kami untuk mencari sesuatu yang mereka berminat untuk belajar atau mungkin mereka hanya ingin mengalami meditasi berpandu, kami menawarkan sedikit segalanya. Kami harap anda menikmati laman web kami yang baru dan melihat sekelilingnya.

Sheila Nielsen diperkenalkan kepada Hipnoterapi pada tahun 80-an ketika dia cuba mengatasi masalah tingkah laku sendiri, dia mempunyai latar belakang yang sukar dan bertekad untuk mengukir jalannya sendiri dalam kehidupan. Sheila adalah pembela yang besar dalam Pembelajaran dan mengembangkan minda anda dan melihat di mana ia dapat membawa anda. Dia mengalami kecelakaan yang tragis apabila dia berada di dalam remaja yang meninggalkannya quadriplegic dan diberitahu dia kemungkinan besar tidak akan berjalan lagi. Dia hidup dalam kesakitan total, setelah mencari rejimen ubat hanya membuatnya sakit sehingga dia mencari alternatif penyembuhan alternatif, di mana dia mendapati hipnoterapi yang mengubah hidupnya menjadi lebih baik, hanya 35 tahun kemudian mencari jalan hidupnya untuk membantu orang lain untuk memahami manfaat Hypnotherapy, visualisasi, meditasi berpandu. Keuntungan hidup hidup positif, ketenangan, dan ketenangan fikiran bukannya dalam keadaan kebimbangan.

Walter Ernst diperkenalkan kepada Hypnotherapy melalui adalah rakan kongsi Sheila, tetapi dia telah mengukuhkan nichenya sendiri dan mempunyai pakar dalam masalah Perilaku Lelaki dan remaja. Walter adalah juara dunia karate, tinju dan pejuang aikido selama lebih 35 tahun. Beliau adalah seorang pengajar seni mempertahankan diri selama lebih dari 30 tahun. Walter tahu dan memahami pentingnya visualisasi apabila bersaing dalam sukan sama ada untuk keseronokan atau profesional, dia memberi tumpuan banyak amalan dan ajarannya mengenai Prestasi Sukan, Intuisi dan memperluaskan kesedaran anda. Walter juga mengalami kemalangan yang sangat teruk sejak 12 tahun yang lalu di mana dia mengalami kecederaan otak traumatik dalam kemalangan kuda. Walter menggunakan teknik pengantaraan, intuisi dan visualisasinya untuk mengatasi bukan sahaja kecederaan otaknya tetapi untuk menyembuhkan otak dan tubuhnya. Menggunakan teknik, dia telah belajar dari hipnoterapi dan bahawa dia sudah ada dalam perjalanannya dengan seni bela diri dan meditasi, dia mendapati bahawa dia selalu mempunyai hadiah unik yang dia tidak menghiraukan selama bertahun-tahun gerak hati yang kuat, yang dapat digunakan ketika dia merawat kliennya dan mengajar bengkel-bengkelnya. Walter mempunyai persepsi yang sangat unik mengenai kesedaran dan tenaga yang dia ajar dalam bengkelnya.

Kami berharap dapat melihat anda tidak lama lagi, belajar, hidup dan terlibat dalam perjalanan hidup anda, di mana sahaja ia membawa anda.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

SERTIFIKASI HYPNOTHERAPY: HYPNOSIS ADVANCED

Campus Sepenuh masa

Dalam kursus ini, anda akan mempelajari asas-asas pengaturcaraan bahasa neuro dan bagaimana perkataan boleh menjejaskan realiti kami dan orang lain. [+]

Dalam kursus ONLINE ini, anda akan mempelajari asas-asas pengaturcaraan bahasa neuro dan bagaimana perkataan boleh menjejaskan realiti kami dan orang lain. Anda akan membangun kemahiran membina hubungan yang dapat membantu meletakkan pelanggan anda dengan selesa di hadapan anda. Seperti di peringkat Asas, anda masih tidak dibenarkan menawarkan perkhidmatan anda kepada orang awam, mengenakan bayaran untuk kerja anda, atau membuka amalan anda sendiri.

[-]

SERTIFIKASI HYPNOTHERAPY: HYPNOSIS BASIC

Campus Sepenuh masa

Kursus ini akan mengajar anda bagaimana untuk menghipnotasi diri anda dan orang lain. Ia menghilangkan mitos dan kesalahpahaman tentang hipnosis sambil memberikan pengetahuan mendalam tentang bagaimana untuk mendapatkan minda sedar dan bawah sedar anda bekerja bersama-sama. [+]

Kursus hipnoterapi ONLINE ini akan mengajar anda bagaimana untuk menghipnotis diri anda dan orang lain. Ia menghilangkan mitos dan kesalahpahaman tentang hipnosis sambil memberikan pengetahuan mendalam tentang bagaimana untuk mendapatkan minda sedar dan bawah sedar anda bekerja bersama-sama. Mempunyai kesilapan antara bahagian-bahagian minda adalah mengapa orang tidak mencapai matlamat dan mimpi mereka. Menjelang akhir kursus ini, anda akan berasa yakin dengan hipnotis diri anda, rakan, dan ahli keluarga. Di peringkat ini, anda masih belum dibenarkan bekerja dengan orang awam. Anda juga tidak boleh mengenakan bayaran untuk perkhidmatan anda atau membuka perniagaan sebagai hypnotherapist.

[-]

SERTIFIKASI HYPNOTHERAPY: MASTER HYPNOSIS

Campus Sepenuh masa

Dalam kursus ini, anda akan menemui dan pada masa yang sama menyembuhkan punca masalah pelanggan anda atau anda. Demonstrasi akan menunjukkan bagaimana trauma zaman kanak-kanak sukarelawan menjadi alasan untuk asma beliau di kemudian hari. [+]

Dalam kursus ONLINE ini, anda akan menemui dan pada masa yang sama menyembuhkan punca anda atau masalah pelanggan anda. Demonstrasi akan menunjukkan bagaimana trauma zaman kanak-kanak sukarelawan menjadi alasan untuk asma beliau di kemudian hari. Dengan Pensijilan Master anda bersedia untuk memulakan amalan anda sendiri dalam membantu orang lain untuk mengubah tingkah laku yang tidak diingini mereka. Selepas latihan Masters ONLINE ini, anda juga perlu melengkapkan ujian pra-persijilan oleh RTI, CPH. Ujian pengesahan yang lain akan diperlukan untuk menjadi diperakui oleh IMDHA.

Untuk bekerja pada teknik regresi usia dan terapi tingkah laku yang lain bergantung kepada di mana anda ingin mengambil amalan anda, anda boleh meneruskan pendidikan anda dengan kami untuk program Klinikal Antarabangsa kami. Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan Sijil Induk anda, anda boleh membuka amalan anda dan mengenakan bayaran kepada orang ramai untuk perkhidmatan anda. Anda akan mahu melihat ke negeri atau negara anda untuk mengetahui keperluan mereka untuk berlatih dalam keadaan khusus anda. HPC mempunyai banyak maklumat mengenai undang-undang negeri AS yang berbeza.... [-]


Contact