Baca keterangan rasmi

Mengenai Emerson

Emerson College diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai institusi pengajian tinggi utama negara yang ditumpukan kepada komunikasi dan seni.

Melalui pelbagai program yang ditawarkan dalam format yang fleksibel, persekitaran pembelajaran kreatif Emerson membolehkan anda mengubah minat anda ke arah profesional.

Bertenaga dengan penglibatan dengan kehidupan kreatif Boston dan Los Angeles, para pelajar kami adalah minda bebas dari pelbagai latar belakang yang membangunkan suara peribadi dan kepakaran mereka dalam profesi yang membentuk masyarakat dan budaya pada abad ke-21.

Misi dan Visi

Emerson College menawarkan program pendidikan yang menyediakan pelajar lelaki dan wanita siswazah untuk memegang jawatan tanggungjawab dan kepimpinan dalam komunikasi dan kesenian dan untuk mengejar biasiswa dan kerja yang membawa inovasi kepada disiplin ini.

Diasaskan pada tahun 1880 sebagai sekolah pensyarah yang kecil, Emerson telah berkembang menjadi sebuah institusi pemberian ijazah, pendidikan, dan beraneka ragam beragam dengan seni liberal dan bukannya orientasi konservatori. Namun, misi dan tumpuan kami tetap sama seperti pada tahun 1880: untuk meneroka dan mendorong sempadan komunikasi, seni, dan budaya dan, dengan itu, untuk menyumbang kepada kemajuan masyarakat.

Alumni Cemerlang

Banyak daripada 37,000 alumni kami yang masih aktif dalam kehidupan Emerson. Walaupun tertumpu di Massachusetts, California, dan New York, Emerson boleh didapati di hampir setiap media utama, hiburan, atau perusahaan seni di seluruh negara.

Kampus

Kampus utama Emerson College terletak di tengah Boston, Massachusetts, di pintu masuk Teater Daerah di bandar dan berhampiran dengan pusat kebudayaan, kedai media, dan pengangkutan awam. Kolej ini juga mempunyai kemudahan di Los Angeles. Terokai dan pelajari lebih lanjut mengenai setiap lokasi ini dengan mengklik pautan di bawah, atau dapatkan Jelajah Maya di Kampus Boston kami sekarang.

TAK BUAT VIRTUAL

 • Kampus Boston

  Pusat galaksi Emerson terletak di persimpangan Jalan Boylston dan Tremont di hujung tenggara Boston Common. Kubah emas Massachusetts State House dapat dilihat dari banyak sudut di kampus dan kereta bawah tanah berhenti di pintu depan kami.

  DAPATKAN TAHU BOSTON

 • Emerson Los Angeles (ELA)

  Terletak di tengah-tengah Hollywood, ELA adalah kemudahan yang memenangi anugerah yang menempatkan 217 pelajar dan mengandungi bilik darjah, pejabat, auditorium, bilik pemeriksaan, makmal audio dan video, persembahan dan studio latihan, dan banyak lagi.

  Jelaskan ELA

Tuisyen Pelajar Siswazah

Rang undang-undang itu akan mencerminkan semua kos yang dikenakan ke akaun pelajar. Ini termasuk tuisyen, lembaga, dan yuran yang dicatatkan pada carta kos di bawah, termasuk caj pelbagai seperti yuran pengangkutan dan caj kewangan, jika berkenaan.

Caj


 • Lembaga Pelan Makanan Komuter TBD TBD TBD Bayaran Insuran kesihatan
  Yuran Perkhidmatan Pelajar Siswazah (sepenuh masa)
  Yuran Perkhidmatan Siswazah Siswazah (sambilan)
  Pelajar Antarabangsa (pelajar baru sahaja)
  Pendaftaran lewat
  Kursus Akademik $ 2,694
  $ 312
  $ 116
  $ 155
  $ 50
  bervariasi
  $ 312
  $ 116
  $ 155

  $ 50
  bervariasi -
  $ 624
  $ 232


 • bervariasi


  * Akan ditentukan pada masa akan datang.
  ** Hanya dinilai untuk pelajar baru yang masuk dalam semester Spring./>

  Untuk maklumat mengenai perbelanjaan pelajar, sila klik di sini .

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Emerson College

MFA dalam Penulisan dan Penerbitan Fiksyen Popular adalah salah satu program penulisan dalam talian yang pertama untuk menyediakan pelajar menulis kisah dan novel peringk ... [+]

Mengapa Fiksyen Popular?

MFA dalam Penulisan dan Penerbitan Fiksyen Popular adalah salah satu program penulisan dalam talian yang pertama untuk menyediakan pelajar menulis kisah dan novel peringkat profesional dalam genre fantasi, fiksyen sains, seram, misteri, thriller, dan dewasa muda. Program ini adalah peluang untuk pelajar membaca secara mendalam, berfikir kritis, dan membincangkan fiksyen popular dengan rakan-rakan dari pelbagai perspektif profesional. Pelajar akan mengukuhkan kemahiran menulis dan menyunting mereka dan mempelajari amalan kontemporari untuk menerbitkan karya mereka atau mencari dan bekerja dengan ejen kesusasteraan, editor profesional, dan pemasar untuk membawa wawasan mereka kepada pembaca yang luas. Program ini, yang melibatkan kepakaran para penulis, sarjana sastera, dan penerbit, menawarkan pelajar pengalaman yang unik untuk mengambil kursus bengkel kreatif dan kursus kesusasteraan serta kursus penerbitan tangan yang bertujuan mengajar mereka bagaimana untuk mengubah manuskrip lengkap menjadi digilap , kerja yang boleh diterbitkan.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
5 - 10 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Emerson College

Maju kerjaya anda dengan sijil lulusan Pengurusan Kandungan Digital dalam talian kami. Anda akan mempelajari apa yang diperlukan untuk berjaya membuat, menganalisis, dan ... [+]

Mengenai Program

Maju kerjaya anda dengan sijil lulusan Pengurusan Kandungan Digital dalam talian kami. Anda akan mempelajari apa yang diperlukan untuk berjaya membuat, menganalisis, dan mengurus kandungan untuk syarikat dari sebarang skala, dari syarikat kecil yang kecil hingga korporat yang ditubuhkan. Program sijil 16-kredit kami direka untuk membantu para profesional yang ingin mempelajari kemahiran baru untuk terus berdaya saing dalam penciptaan dan strategi kandungan dalam pasaran hari ini.

Pemahaman yang baru diperoleh untuk penciptaan dan pengurusan kandungan yang berkesan akan membantu anda meningkatkan keterangkuman kandungan anda merentasi platform. Dengan mempelajari bagaimana untuk mengukur kesan kandungan dalam pelbagai jenis organisasi, anda akan dapat membangun dan mengubah suai cerita anda supaya mereka bergema dengan penonton khusus yang anda berikan.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Emerson College
Alamat
120 Boylston Street
Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat
Website