Baca keterangan rasmi

Adakah anda ingin memperluaskan pengetahuan anda, mengemaskini kemahiran anda dan mencapai tahap seterusnya dalam kerjaya anda? Program tuan kami direka untuk memenuhi tuntutan pasaran. Kami mengambil pendekatan yang segar, peribadi dan tangan. Dengan profesor berbakat dan pelajar, anda akan secara aktif melibatkan teori dan amalan. Anda akan menikmati kemudahan kelas petang atau melengkapkan tahap ijazah sepenuhnya dalam talian. Paling penting, anda akan bersedia untuk melangkah dengan keyakinan baru ke dalam kehidupan kepimpinan profesional.

Belajar untuk menerajui dunia kerjasama

Selamat datang ke program lepasan generasi akan datang yang dapat membantu anda mencapai tahap seterusnya. Sekiranya anda ingin memajukan kerjaya anda atau membuat peralihan kerjaya, Elmhurst College mempunyai program untuk anda. Mendapatkan kemahiran teknikal silang platform yang anda perlukan untuk membantu anda mencapai matlamat anda dan potensi anda. Membangun penyelesaian baru kepada cabaran dunia nyata melalui pembelajaran berasaskan projek. Pengatur program kami ada untuk anda-membantu anda merundingkan segala-galanya dari pemilihan kelas ke hala tuju kerjaya. Program inovatif dan fleksibel kami direka untuk mengoptimumkan matlamat kerjaya anda dan mempersiapkan anda untuk bekerja dalam banyak industri pertumbuhan tinggi. Kami tidak sabar-sabar komited untuk pendidikan yang akan membuat anda lebih awal daripada lengkung.

Sarjana

 • Teknologi Maklumat Komputer
 • Sains Data
 • Sistem Maklumat Geografi (GIS)
 • MBA - separuh masa, sepenuh masa
 • Pengurusan rantaian bekalan
 • Pengurusan projek

Elmhurst College - Pilihan Tepat

 • Memperoleh Keyakinan untuk Berjaya: pengarah program kami bukan hanya pakar dalam bidang mereka: mereka berdedikasi untuk memperluaskan jangkauan anda, memberikan nasihat bijak dan kemahiran orang yang diperlukan oleh setiap pemimpin.
 • Fleksibiliti untuk Membuat Ia Bekerja: program ijazah kami direka untuk memenuhi jadual sibuk anda. Program ditawarkan dalam pelbagai format untuk memberi anda kemudahan maksimum.
 • Pilihan yang Terjangkau: Elmhurst College berulang kali berpangkat dalam kategori Nilai Terbaik untuk kualiti akademik dan kos.
 • Lokasi yang selesa: kampus yang indah kami terletak hanya 15 batu di pusat bandar Chicago dan mudah diakses dengan kereta atau kereta api.

Ambil Langkah Seterusnya

Apabila anda mempertimbangkan pilihan anda, kami menggalakkan anda untuk melawat kampus Elmhurst. Anda akan belajar tentang proses kemasukan kami, melawati kampus kami dan lihat sendiri tentang apa yang berlaku di Elmhurst College . Minta Maklumat: untuk meminta maklumat mengenai program minat anda, lengkapkan borang dalam talian kami. Sembang Langsung dengan Kaunselor Kemasukan. Sembang talian hari ini. Mohon sekarang!

Kedudukan

Elmhurst berada di 10 universiti serantau di Midwest, menurut US News

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Elmhurst College

Di Elmhurst, kami meletakkan anda terlebih dahulu. Cara kita melihatnya, satu-satunya sebab yang kita ada di sini adalah untuk memberi anda pendidikan perniagaan yang ber ... [+]

Belajarlah Memimpin di Dunia Global

Kami percaya MBA mestilah berpusatkan pelajar.

Di Elmhurst, kami meletakkan anda terlebih dahulu. Cara kita melihatnya, satu-satunya sebab yang kita ada di sini adalah untuk memberi anda pendidikan perniagaan yang bernilai tinggi, tinggi. Misi kami adalah untuk memberi anda kemahiran dan sambungan yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda dalam kerjaya dan kehidupan anda.

Format Program

MBA sepenuh masa direka untuk graduan kolej baru-baru ini yang memegang ijazah sarjana muda dari institusi AS yang diiktiraf di peringkat serantau atau setaraf asing.

100% dalam talianProgram dipercepat secara intensif; tidak direka untuk pelajar yang bekerja sepenuh masaKejatuhan atau permulaan musim bungaSelesai dalam satu tahun pengajian sepenuh masaOrang Yang Benar Di Sebelah Anda... [-]
Amerika Syarikat Elmhurst
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Elmhurst College

MS dalam sistem maklumat geografi dari Elmhurst College akan memberi anda pengetahuan mendalam tentang bidang geospatial dan memperkenalkan anda kepada pemikiran ruang da ... [+]

Map Out Your Career!

Terapkan alat yang membantu kita memahami orang, tempat, dan proses Bumi.

Teknologi geospatial menjejaskan hampir setiap aspek kehidupan, dari menavigasi kejiranan yang tidak dikenali untuk mengesan corak penyakit dalam populasi. Menurut Jabatan Tenaga Kerja AS, teknologi geospatial merupakan salah satu dari tiga industri pertumbuhan tinggi abad ke-21. Itu diterjemahkan ke dalam peluang besar-dan dengan Elmhurst MS dalam GIS, anda akan bersedia untuk menemuinya.

Bimbang tentang keperluan teknologi? Tidak perlu. Sebagai pelajar di Elmhurst College , anda mempunyai akses percuma ke persekitaran mesin maya dari mana-mana komputer dengan sambungan internet. Ini memberi anda kuasa pemprosesan yang tinggi dari komputer biasa.... [-]

Amerika Syarikat Elmhurst
Og 2020
English
Sambilan
24 - 36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elmhurst College

Di Elmhurst, anda akan memperoleh perkakasan dan pengetahuan perisian yang diperlukan untuk merekabentuk, program dan mentadbir sistem rangkaian komputer, sistem pangkala ... [+]

Menguasai Sistem di Pusat Itu Semua

Dapatkan penglihatan teknikal dan gambaran besar. Bayangkan satu tahap di mana anda menguasai kedua-dua kemahiran keras dan perisian keras, perisian dan rangkaian. Pendekatan pelajar yang berfokus kepada kami meletakkan anda terlebih dahulu. Anda akan mendapat pengetahuan teknikal, serta penglihatan besar, merancang, mengurus dan mentadbir sistem rangkaian komputer yang luar biasa, sistem pangkalan data dan aplikasi web / mudah alih.

Dapatkan penglihatan teknikal dan penglihatan besar.

Perkakasan dan perisian. Teambuilding dan rangkaian. LAN dan WAN dan pangkalan data dan sistem klien / pelayan.

Program yang Ditetapkan STEM... [-]

Amerika Syarikat Elmhurst
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elmhurst College

Sarjana dalam bidang sains data di Elmhurst mengambil pendekatan yang komprehensif, dengan kurikulum yang menggabungkan statistik, sains komputer dan bidang kemahiran per ... [+]

Buka Wawasan Besar dalam Data Besar dengan Sarjana dalam Sains Data

Jadikan diri anda sangat penting dalam bidang yang semakin berkembang ini. Analisis ramalan induk, menghasilkan maklumat daripada set data berstruktur dan tidak berstruktur, kemudian menterjemahkan maklumat itu ke dalam wawasan yang boleh diambil tindakan.

Kami mengambil pendekatan yang komprehensif, mengintegrasikan analisis dan pembelajaran mesin dengan perniagaan. Kurikulum inovatif ini memberikan kehebatan teknikal dalam statistik, kaedah analisis, dan alat pengaturcaraan sambil mengasah kemahiran perniagaan penting anda. Hasilnya: asas pengetahuan yang komprehensif supaya anda dapat memanfaatkan maklumat yang menstabilkan orang lain, mewujudkan nilai perniagaan yang sebenar dalam mana-mana tetapan profesional.... [-]

Amerika Syarikat Elmhurst
Feb. 2020
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Graduate Studies at Elmhurst College

Alamat lokasi
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Media Sosial