Baca keterangan rasmi

Untuk Program Berasaskan Kampus Universiti Concordia , sila klik di sini

MENGAPA CONCORDIA-CHICAGO?

Concordia University Chicago adalah pemimpin dalam pendidikan siswazah dan sarjana. Program akreditasi, peringkat tinggi, kampus, kohort dan sarjana dalam talian, sarjana dan kedoktoran kami boleh membantu anda mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya anda:

  • Ditubuhkan pada tahun 1864, Concordia-Chicago merayakan ulang tahun ke-150nya untuk membawa pendidikan tinggi ke dunia.
  • Lebih daripada 3,500 pelajar mendaftar di dalam program tajaan, kohort dan kampus dalam talian kami.
  • Kami adalah kampus kedua yang paling pesat berkembang di kalangan institusi pemberi ijazah sarjana bukan keuntungan di Amerika Syarikat untuk tahun 2004-2009 (Chronicle of Higher Education, 2011 Almanac Edition).
  • Pada bulan Februari 2012, Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi mendapat akreditasi untuk Concordia-Chicago untuk menawarkan doktor falsafah (Ph.D.) dalam kepimpinan. Akibatnya, Concordia menambah Ph.D. kepada doktor pendidikannya (EdD) dalam kepimpinan dengan lapan spesialisasi.
  • Pada tahun 2010, Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru telah menerima "Akreditasi Berterusan Semua Program Pendidikan tanpa syarat" yang berprestij di 18 program pendidikan Concordia.

MENGAPA MENGENAI IJAZAH DI ONLINE?

Di Concordia University Chicago, kami telah menyesuaikan program dalam talian kami untuk orang dewasa yang bekerja seperti anda, yang mesti mengimbangi keinginan untuk pendidikan tinggi dengan realiti dan tanggungjawab kerja, keluarga dan kehidupan.

Komuniti Pelajar Online. Apabila anda mendaftar di Concordia-Chicago, anda akan menyertai komuniti pembelajaran dalam talian dinamik dan bertenaga. Fakulti akan berada dalam interaksi hampir setiap hari dengan pelajar, membincangkan perbincangan dalam talian dan menimbulkan persoalan yang mendorong pemikiran. Wawasan dari rakan-rakan anda akan sentiasa memikirkan dan belajar secara berterusan. Sepanjang taraf anda, anda akan membentuk hubungan dengan teman sekelas yang akan berlangsung seumur hidup.

Kajian Jadual Anda. Dalam persekitaran dalam talian kami, tidak ada masa yang ditetapkan untuk menghadiri kelas. Setiap minggu, anda akan mengakses modul pembelajaran dengan kuliah, bacaan dan tugasan. Kemudian anda akan melibatkan komuniti pembelajaran dalam talian anda dalam perbincangan fakulti dan perbincangan pelajar. Anda akan "menghadiri kelas" apabila ia mudah untuk anda, sama ada jam 6 pagi sebelum anda pergi bekerja atau pukul 10 malam selepas anak-anak tidur.

Struktur dan Predictability. Di dalam bilik darjah dalam talian kami, anda akan mengambil satu kursus pada satu masa dalam urutan yang telah ditetapkan, dengan setiap kursus berlangsung selama lapan minggu.

Bila-bila masa, Akses Di Mana-mana sahaja. Selagi anda mempunyai komputer dan sambungan internet, anda boleh menyambung ke kelas anda dan mengakses semua bahan kelas anda-buku, artikel, perpustakaan, perbincangan pelajar dan tugasan-bila-bila masa dan di mana sahaja.

Gelombang Masa Depan. Hari ini, lebih daripada 40 peratus pelajar yang mendaftar dalam program siswazah memilih untuk belajar secara eksklusif dalam talian. Malah pelajar kedoktoran memperoleh gelar terminal dalam talian mereka.

Kampus Global, Pendidikan Global. Bilik kelas global kami untuk program siswazah akan membantu anda mendapat pendidikan global. Kami mempunyai pelajar dari 37 negeri dan 26 negara asing. Komuniti pembelajaran dalam talian anda mungkin mempunyai pelajar dari jauh dari dunia, dari China ke Sepanyol ke Afrika Selatan.

Fakulti Global. Kami memilih fakulti dalam talian kami dari yang terbaik di seluruh Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Kami mencari profesor yang berkelayakan dan berpengalaman yang pakar dalam bidang mereka. Fakulti global kami akan membawa perspektif yang pelbagai dan duniawi kepada pendidikan siswazah anda.

Jimat Masa dan Wang. Dalam persekitaran dalam talian, anda tidak akan menghabiskan masa dan memandu wang, meletak kenderaan dan berjalan ke kelas. Dalam talian, anda mengakses kelas anda dari mana sahaja ia mudah untuk anda.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Ijazah Sarjana Muda Sains di Concordia-Chicago dalam pengurusan sumber manusia (SDM) menyediakan pelajar dengan pemahaman asas tentang tempat kerja, modal insan dan bagai ... [+]

Memaksimumkan potensi modal insan di tempat kerja.

Ijazah Sarjana Muda Sains di Concordia-Chicago dalam pengurusan sumber manusia (SDM) menyediakan pelajar dengan pemahaman asas tentang tempat kerja, modal insan dan bagaimana memberi nilai kepada mana-mana organisasi. Profesional sumber manusia menyumbang kepada kejayaan operasi perusahaan dengan memotivasi pekerja, menguatkuasakan peraturan kerajaan, mengendalikan rundingan buruh, mewujudkan manfaat pekerja yang kompetitif, dan membangunkan program latihan untuk mengekalkan tempat kerja yang berjaya dengan produktiviti yang optimum. Dilengkapi dengan pemahaman asas landskap budaya korporat yang berubah-ubah, graduan program ijazah Sarjana Muda Concordia-Chicago dalam pengurusan sumber manusia boleh terus menerus ke pekerjaan dalam perniagaan kecil, pertubuhan bukan keuntungan, syarikat swasta dan perusahaan global.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Pelajar yang mendaftar dalam program Animasi mengejar kerjaya dalam seni animasi, animasi watak, kesan CGI, dan grafik gerakan. Kuliah animasi Concordia-Chicago memberi t ... [+]

Sediakan kerjaya di persimpangan seni dan teknologi

Pelajar yang mendaftar dalam program Animasi mengejar kerjaya dalam seni animasi, animasi watak, kesan CGI, dan grafik gerakan. Kuliah animasi Concordia-Chicago memberi tumpuan kepada seni dan pengeluaran imej bergerak, serta aspek organisasi bidang animasi - pembangunan projek dan pembentukan semula. Satu ijazah dalam Animasi juga menyediakan pelajar untuk bekerja dalam pelbagai subjek "unanimated" secara tradisi sebagai teknik pembelajaran visual berkembang ke dalam disiplin ilmu lain melalui "artifikasi" sejarah, sains, kejuruteraan, seni bina, penyiaran, pendidikan, latihan, undang-undang, perubatan, forensik, dan lain-lain.

Program BA dalam Animasi di Concordia-Chicago menyediakan pelajar untuk:... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Ijazah Pengurusan Penjagaan Kesihatan menyediakan peluang dalam banyak bidang, termasuk perniagaan, pendidikan, kerajaan dan sektor bukan keuntungan, dan banyak lagi. ... [+]

Membuka pintu kejayaan dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan

Ijazah Pengurusan Penjagaan Kesihatan menyediakan peluang dalam banyak bidang, termasuk perniagaan, pendidikan, kerajaan dan sektor bukan keuntungan, dan banyak lagi.

Kursus-kursus Concordia-Chicago dalam pengurusan penjagaan kesihatan menyediakan pelajar kepada:

menyelaras dan memudahkan kerja orang lain dalam organisasi penjagaan kesihatan berbanding dengan peranan dan fungsi mereka untuk mencapai matlamat organisasimemahami struktur organisasi, budaya, dan etika untuk membimbing individu dan pasukan secara berkesanmeneroka bidang fungsional organisasi penjagaan kesihatan seperti sumber manusia, pemasaran, perakaunan dan undang-undangmenunjukkan pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah yang digunakan untuk konteks penjagaan kesihatanCari tempat anda dalam bidang kerjaya yang bertumbuh tinggi... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Ijazah Pengurusan Organisasi menyediakan peluang dalam banyak bidang, termasuk perniagaan, pendidikan, kerajaan dan sektor bukan keuntungan, serta banyak lagi. ... [+]

Membuka pintu kejayaan dalam pengurusan dengan tahap yang fleksibel

Ijazah Pengurusan Organisasi menyediakan peluang dalam banyak bidang, termasuk perniagaan, pendidikan, kerajaan dan sektor bukan keuntungan, serta banyak lagi.

Kursus-kursus Concordia-Chicago dalam pengurusan organisasi menyediakan pelajar untuk:

menyelaras dan memudahkan kerja orang lain untuk mencapai matlamat yang tidak dapat dicapai oleh seorang individumemahami organisasi dan budaya merekamengiktiraf banyak peranan yang dilakukan oleh pengurusmemahami teknik yang berkesan membimbing individu dan pasukanmeneroka bidang organisasi seperti sumber manusia, operasi, pemasaran, pendidikan dan teknologimembangunkan kredibiliti dengan rakan sekerjamemupuk kemahiran interpersonal dan menunjukkan kemahiran persembahan awam yang teladanCari tempat anda dalam bidang kerjaya yang bertumbuh tinggi... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Pengurusan Sukan dan Rekreasi melibatkan pentadbiran, pemasaran dan promosi, dan membuat keputusan kewangan dan sumber manusia dalam organisasi sukan dan kecergasan. Pend ... [+]

Sedia. Tetapkan. Pergi! Tekan land running.

Pengurusan Sukan dan Rekreasi melibatkan pentadbiran, pemasaran dan promosi, dan membuat keputusan kewangan dan sumber manusia dalam organisasi sukan dan kecergasan. Pendudukan dalam bidang ini termasuk: pentadbir sukan kolej dan profesional termasuk pengarah atlet, pengurus, dan pengurus umum, ejen sukan, pengarah pusat rekreasi, pengarah sukan belia, serta jurulatih, pengakap, dan pengarah penyelenggara dan penyaman udara. Bidang pengurusan sukan dan rekreasi merangkumi pelaksanaan kemahiran yang berkhidmat dalam penyelarasan dan pengurusan acara dan kemudahan serta menguruskan sumber untuk organisasi bukan untuk keuntungan dan untung. Profesional pengurusan sukan dan rekreasi mesti mempunyai pemahaman undang-undang dan etika sukan asas, kewangan, perakaunan, pasaran dan pengurusan dalam iklim khusus sukan.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Tidak lama dahulu, permainan dianggap sebagai hobi santai yang sering melibatkan senario di kalangan pejuang pemain, alternatif maya untuk sukan tradisional. Walau bagaim ... [+]

Guna kuasa permainan untuk mendidik, mendorong, dan menghiburkan.

Tidak lama dahulu, permainan dianggap sebagai hobi santai yang sering melibatkan senario di kalangan pejuang pemain, alternatif maya untuk sukan tradisional. Walau bagaimanapun, perkembangan perisian permainan menduduki peranan yang meluas dalam ekonomi global sebagai satu cara untuk melibatkan pengguna dengan meningkatkan motivasi untuk berinteraksi dengan kandungan pendidikan, komersial, praktikal dan juga rohani.

Cari tempat anda dalam bidang kerjaya yang bertumbuh tinggi

Graduan permainan Seni dan Reka bentuk program mengejar kerjaya dalam pembangunan permainan, kejuruteraan perisian, grafik komputer, dan pengeluaran komersial. Prospek kerjaya untuk pemaju perisian aplikasi cerah. Menurut statistik Biro Jabatan Tenaga Kerja AS, pekerjaan dalam sektor pembangunan perisian komputer dijangka meningkat 19 peratus dari 2014 hingga 2024, lebih cepat daripada purata bagi semua pekerjaan; gaji tahunan semasa semasa untuk pemaju perisian ialah $ 102,280. Industri permainan Amerika mempunyai pendapatan sebanyak 2017 yang dijangka sebanyak $ 23.5 bilion.... [-]

Amerika Syarikat River Forest

BSc

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Keselamatan awam melibatkan pencegahan dan tindak balas terhadap sebarang kecemasan yang mungkin mengancam warga individu. Pendudukan dalam bidang ini termasuk pegawai po ... [+]

Meningkatkan. Jadilah seorang pahlawan.

Keselamatan awam melibatkan pencegahan dan tindak balas terhadap sebarang kecemasan yang mungkin mengancam warga individu. Pendudukan dalam bidang ini termasuk pegawai polis, anggota bomba, kakitangan EMS dan jawatan pengurusan dalam perkhidmatan perubatan dan kesihatan dan tindak balas kecemasan. Bidang keselamatan awam merangkumi pelaksanaan taktik yang berfungsi sebagai keselamatan hidup, pemeliharaan harta benda, dan penstabilan insiden. Para profesional keselamatan awam mesti mempunyai pemahaman terhadap undang-undang semasa, iklim masyarakat dan memahami tujuan yang perlu dilakukan untuk mencapai matlamat organisasi yang terbaik.

Cari tempat anda dalam bidang kerjaya yang bertumbuh tinggi... [-]
Amerika Syarikat River Forest

Doktor Falsafah

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program doktrin Chicago dalam bidang kepemimpinan dengan bacaan pengkhususan, bahasa, dan literasi menyediakan kerangka teori dan praktikal untuk pengajaran dan penilaian ... [+]

Program doktrin Chicago dalam bidang kepemimpinan dengan bacaan pengkhususan, bahasa, dan literasi menyediakan kerangka teori dan praktikal untuk pengajaran dan penilaian literasi dengan penekanan pada penyelidikan semasa. Program ini juga menyediakan calon-calon peluang untuk menerima program pendidikan yang berkualiti tinggi dan ketat yang menggalakkan pembangunan kemahiran dan kecekapan yang diperlukan dalam kerjaya profesional calon sebagai pakar membaca atau jurulatih celik.

EdD / Ph.D. program dalam membaca, bahasa dan celik huruf direka untuk memberikan pelajar latar belakang yang mantap dalam program penyelidikan, teori, membaca, menulis dan multiliterasi. Graduan kami bersedia menjadi fakulti dan pemimpin dalam penciptaan dan pelaksanaan program literasi berasaskan penyelidikan dalam pelbagai persekitaran, termasuk sekolah dan kolej awam, kolej dan universiti, program jangkauan orang dewasa dan komuniti, pengaturan latihan korporat dan pendidikan bukan untung usaha.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program doktoral di Universiti Concordia Chicago dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam kepimpinan guru direka untuk pelajar siswazah yang ingin meneruskan karier m ... [+]

Adakah anda ingin meneruskan program doktoral yang boleh membantu anda dalam menganalisis cabaran kepimpinan yang dihadapi oleh sekolah dan tetapan pendidikan hari ini? Sertai kami untuk EdD / Ph.D dalam talian yang berhampiran dan peribadi. program di Concordia University Chicago. Dengan kira-kira tiga tahun kursus kursus dalam talian, ditambah dengan penyempurnaan peperiksaan yang komprehensif dan disertasi doktor, anda boleh mendapatkan ijazah kedoktoran yang meluaskan potensi anda untuk memajukan kerjaya anda.

Program doktoral di Universiti Concordia Chicago dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam kepimpinan guru direka untuk pelajar siswazah yang ingin meneruskan karier mereka sebagai fasilitator, jurulatih pengajar, pakar kurikulum, penyelaras inisiatif daerah, pelatih dan pemimpin sekolah tingkat dan daerah pelbagai tetapan pendidikan. Program kedoktoran kepemimpinan guru memberi tumpuan kepada peningkatan pengajaran pengajaran untuk meningkatkan pencapaian pelajar, menggalakkan pembangunan dan pertumbuhan guru dan kakitangan, perubahan organisasi dan budaya sekolah serta jangkauan kepada keluarga dan komuniti.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Jabatan Konsortium Universiti Chicago Kepimpinan berada di barisan hadapan dalam menyediakan pendidik dengan kualiti, pendidikan siswazah yang relevan dan terkini, yang m ... [+]

Jabatan Konsortium Universiti Chicago Kepimpinan berada di barisan hadapan dalam menyediakan pendidik dengan kualiti, pendidikan siswazah yang relevan dan terkini, yang meningkatkan kepimpinan guru dan pentadbir awam dan bukan awam kerana mereka memberi kesan positif kepada sekolah.

Kami menganjurkan calon-calon ijazah kedoktoran kami dan semua pelajar di sekolah awam dan bukan awam. Kami adalah profesional reflektif yang memberikan pendidikan yang berkualiti, relevan dan terkini untuk calon siswazah kami dalam kepimpinan. Kami menyediakan calon kami untuk menjadi pemimpin guru dan pentadbir membimbing sekolah awam dan bukan awam dalam perkhidmatan pelajar supaya mereka menjadi warganegara yang berkesan dalam masyarakat global.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program Concordia University di doktor falsafah dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam kurikulum dan pengajaran adalah untuk guru yang ingin mengikuti program sebag ... [+]

Program Concordia University di doktor falsafah dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam kurikulum dan pengajaran adalah untuk guru yang ingin mengikuti program sebagai pendidik dan sarjana mempersiapkan untuk peranan kepimpinan di sekolah awam atau swasta. Program ini membangunkan pakar pendidikan yang boleh merekabentuk, melaksanakan, menilai dan menguruskan kurikulum dan program pengajaran di sekolah-sekolah K-12.

Objektif PembelajaranMembangunkan kebolehan untuk penyelidikan dan pemikiran kritikal dalam bidang kurikulum dan arahan, dengan pengetahuan teori dan praktikal.Membangunkan kecekapan dalam penilaian, pembangunan, dan pemetaan kurikulum.Meningkatkan pemahaman tentang proses pengajaran dan pembelajaran.Membina latar belakang profesional yang kuat dalam bidang yang berkaitan dengan kurikulum dan pengajaran.Menyokong dan memimpin pembaharuan dan perubahan usaha yang berkaitan dengan pembangunan guru di sekolah.... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program doktoral Universiti Concordia Chicago dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam pendidikan awal kanak-kanak memberi tumpuan kepada penyediaan pemimpin yang yak ... [+]

Program doktoral Universiti Concordia Chicago dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam pendidikan awal kanak-kanak memberi tumpuan kepada penyediaan pemimpin yang yakin dan berwibawa yang dapat memberikan suara untuk anak-anak muda dan yang akan mendedikasikan diri mereka untuk memastikan semua anak-anak mempunyai akses kepada yang saksama, sesuai dan berkualiti peluang untuk penjagaan dan pembelajaran di setiap zaman dan di setiap alam sekitar.

Ijazah ini dibina atas kerja terdahulu calon dalam bidang ini. Program ini menyediakan kerangka teoretikal dan praktikal untuk kerja lanjutan dan kepimpinan dalam bidang kanak-kanak awal dengan penekanan pada penyelidikan semasa.

EdD / Ph.D. program memberi peluang kepada para pemimpin semasa dan masa depan dalam bidang untuk memperluaskan pengetahuan dalam pendidikan awal kanak-kanak dan membangunkan pemahaman mengenai isu semasa dan masa depan di lapangan. Peluang ini dianjurkan dalam kursus, pengalaman praktikal dalam bidang dan penyelidikan.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program kedoktoran dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam pendidikan khusus dirancang untuk calon yang ingin meneruskan pendidikan mereka sebagai pendidik dan sarja ... [+]

Program kedoktoran dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam pendidikan khusus dirancang untuk calon yang ingin meneruskan pendidikan mereka sebagai pendidik dan sarjana yang disediakan untuk peran kepemimpinan di bidang pendidikan khusus di institusi publik atau swasta. Program ini membangunkan pakar pendidikan khas yang boleh merancang, melaksanakan, menilai dan menguruskan program dalam pelbagai tetapan awam dan swasta.

Matlamat pengajian doktor dalam program ini adalah untuk:

Membangunkan kebolehan untuk penyelidikan dan pemikiran kritikal dalam bidang pendidikan khas, dengan pengetahuan teori dan praktikal.Membangunkan kecekapan dalam kepimpinan pendidikan khas, pengubahsuaian kurikulum dan penilaian program.Meningkatkan pemahaman tentang keperluan keluarga kerana ia berkaitan dengan perkhidmatan khas.Memahami peranan advokasi dalam menyokong pihak berkepentingan utama.Menyokong dan memimpin pembaharuan dan perubahan usaha yang berkaitan dengan pembangunan guru dalam pendidikan khas.Keperluan ProgramPermohonan kemasukan ke program kedoktoran Pendidikan KhasPenyelesaian yang berjaya dalam 61 jam kredit (EdD) atau 67 jam kredit (Ph.D.)Peperiksaan KomprehensifDisertasiPanjang Program... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program doktoral dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam program teknologi pendidikan mengembangkan pakar teknologi menjadi juruteknik yang bertanggung jawab untuk r ... [+]

Program doktoral dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam program teknologi pendidikan mengembangkan pakar teknologi menjadi juruteknik yang bertanggung jawab untuk reka bentuk pengajaran, pembangunan sumber manusia, pembangunan profesional, pengurusan projek dan pendidikan berterusan para pekerja. Graduan akan dapat merekabentuk, melaksanakan, menilai dan mengurus teknologi pendidikan untuk pendidikan K-12, pendidikan tinggi, latihan korporat, perubatan dan pendidikan berterusan dalam tetapan profesional.

Matlamat kajian doktoral adalah untuk membangunkan kemahiran penyelidikan dan pemikiran kritikal dalam bidang teknologi pendidikan pada tahap teori dan praktikal; membangunkan kecekapan dalam pembangunan, pelaksanaan dan penilaian teknologi; meningkatkan hubungan antara teknologi dan proses pengajaran dan pembelajaran; membina latar belakang profesional yang kuat di bidang yang berkaitan dengan teknologi pendidikan; dan sokongan dan pembaharuan utama dan perubahan usaha yang berkaitan dengan amalan teknologi dan pengurusan sumber manusia. Kursus ini akan membantu memudahkan penerokaan, perbincangan, dan pemahaman tentang cabaran dan kemungkinan teknologi pendidikan dalam pelbagai tetapan pendidikan.... [-]

Amerika Syarikat River Forest

MA

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Master of Arts in Religion (MAR) memanfaatkan pengakuan Lutheran yang kaya di Concordia University Chicago (CUC). Ini adalah cara yang ideal untuk pekerja gereja dan oran ... [+]

Master of Arts in Religion (MAR) memanfaatkan pengakuan Lutheran yang kaya di Concordia University Chicago (CUC). Ini adalah cara yang ideal untuk pekerja gereja dan orang awam untuk memperkayakan pemahaman mereka tentang Alkitab dan teologi Kristian dalam format dalam talian yang direka untuk orang yang bekerja sepenuh masa.

Program ini diajar dalam kumpulan kohort yang bergerak melalui 11 kursus bersama. Setiap kursus adalah lapan minggu panjang; satu kursus diambil pada satu masa. Pelajar boleh mula belajar di musim gugur atau semester musim bunga. Tiada kursus yang diajar pada musim panas.

Siapa yang mendapat manfaat daripada Sarjana Seni dalam Agama?Pendidik Lutheran, deakoni, Pengarah Pendidikan Kristian, mubaligh, pekerja gereja, dan orang awam. Memegang ijazah lanjutan boleh membantu pekerja gereja LCMS menerima faedah yang meningkat dari majikan mereka.Orang-orang Kristian yang diinformasikan dari mana-mana denominasi yang menginginkan keimanan, pengkajian teologi profesion dari para profesor yang mempercayai Alkitab menjadi tidak masuk akal dan berwibawa.Pesara yang ingin belajar doktrin Tuhan dan Lutheran.Para pekerja gereja Lutheran mungkin menggunakan pendidikan ini untuk berkhidmat dengan berkesan di jemaah mereka.Siapa yang mengajar kursus?... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
6 semesters
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Sarjana ijazah seni dalam pengajaran yang dibezakan direka bentuk untuk pendidik semasa dengan dua hingga sepuluh tahun pengalaman yang berminat untuk membawa perubahan d ... [+]

Sarjana ijazah seni dalam pengajaran yang dibezakan direka bentuk untuk pendidik semasa dengan dua hingga sepuluh tahun pengalaman yang berminat untuk membawa perubahan dan usaha reformasi dalam pengaturan pendidikan mereka. Pendidik ini adalah mereka yang mencari pengetahuan, kemahiran, dan sikap untuk bertindak sebagai pemimpin guru dalam merancang dan melaksanakan penambahbaikan pengajaran yang berbeza dan peningkatan kurikulum yang berkaitan dengan semua pelajar. Calon akan:

Pikirkan secara kritis, kreatif, dan analitikal dengan cara yang mempromosikan pengalaman pengajaran dan pembelajaran yang bermakna.Dapat mengartikulasikan teori pembelajaran, menilai keperluan pelajar dan mengembangkan strategi kurikulum dan pengajaran untuk memenuhi keperluan tersebut.Menguasai pelbagai teori kognitif dan pembelajaran, pembezaan dalam bidang kandungan, teknologi pengajaran merentasi kurikulum, pelbagai pendekatan pengajaran dan kepentingan menguruskan persekitaran pembelajaran yang berbeza menggunakan strategi pengajaran berasaskan penyelidikan dan membuat keputusan berdasarkan data.Pilihan KerjayaMaklum Balas Kepada Arahan (RTI) PakarPemimpin Guru (Pendidikan Khas, ESL, Arahan Tier I)Pakar Kurikulum Berbeza / JurulatihJurulatih PengajaranGred-Level atau Pemimpin Kandungan-PasukanPengerusi JabatanProfesor Kolej (sarjana, siswazah, dalam talian, bersemuka)Panjang Program... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
12 - 24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Universiti Concordia Master seni dalam program pengajian kepemimpinan Chicago adalah berdasarkan keyakinan bahawa pemimpin mesti belajar untuk membawa perubahan supaya pe ... [+]

Kurikulum dalam kepimpinan penjagaan kesihatan direka untuk menyediakan pelajar untuk kedudukan kepimpinan dalam industri penjagaan kesihatan. Pelajar mempelajari kepimpinan dan pentadbiran, sumber manusia, dasar awam, epidemiologi, undang-undang, dan etika dalam konteks penjagaan kesihatan. Dasar, prinsip, dan amalan pentadbiran dan kepimpinan penjagaan kesihatan diterokai dalam konteks perkembangan peribadi dan profesional.

Program Concordia University Master of Arts dalam program Pengajian Kepimpinan Chicago berdasarkan keyakinan bahawa para pemimpin harus belajar untuk memimpin perubahan agar pelayanan dan hasilnya secara efektif, secara etis dan efisien disampaikan kepada populasi yang semakin beragam, dalam konteks ekonomi yang berubah dan berkembang pesat teknologi. Program lepasan dalam kajian kepemimpinan memberi tumpuan kepada keperluan pengamal dengan menghubungkan teori dengan amalan terbaik kepemimpinan.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Januari 2020
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Sarjana seni dalam program kepemimpinan guru di Concordia University Chicago dirancang untuk guru kelas yang berminat untuk meningkatkan tanggung jawab pekerjaan mereka d ... [+]

Sarjana seni dalam program kepemimpinan guru di Concordia University Chicago dirancang untuk guru kelas yang berminat untuk meningkatkan tanggung jawab pekerjaan mereka dan mengasumsikan peranan kepimpinan dalam sekolah dan daerah mereka. Ijazah ini direka untuk guru aktif yang tidak berminat untuk menjadi pengetua. Calon siswazah menuntut peranan kepimpinan dalam pelbagai keupayaan, seperti kerusi jabatan, jurulatih pengajar, koordinator kurikulum, guru mentor dan komuniti masyarakat, selain kedudukan kepimpinan lain.

Objektif dan Kecekapan Program

Tuan kesenian Concordia-Chicago di pemimpin guru akan membolehkan calon siswazah:

Membangunkan gaya kepimpinan untuk menyesuaikan populasi, situasi, dan tetapan yang pelbagai.Memperoleh pengetahuan tentang kerangka kepimpinan dan model tadbir urus bersama dan memahami dan menggunakan model penilaian guru.Menjadi mahir dalam membina dan mengetuai pasukan yang berkesan; termasuk pembentukan pasukan, dinamik, pengurusan, dan pertumbuhan.Menjadi jurulatih pengajaran yang yakin dan berkesan, mengambil pendekatan bimbingan / bimbingan untuk memperbaiki pengajaran bilik darjah.Meningkatkan arahan melalui pelbagai kegunaan bangunan dan data pelajar daerah, model pengajaran berasaskan penyelidikan, dan kerjasama dengan rakan sekerja.Fahami pelajar yang berlainan (termasuk pelajar dengan IEP, ELL, kurang berepentingan dan berisiko, termasuk Piawaian Pembelajaran Sosial dan Emosi IL.Berkhidmat sebagai fasilitator perubahan dalam sistem sekolah dan terlibat dalam perancangan dan pengurusan tugas untuk menyokong perubahan dan melaksanakan inisiatif.Bekerja dengan keluarga, rakan sekerja, kepimpinan bangunan / daerah, dan komuniti sekolah yang lebih besar untuk meningkatkan prestasi pelajar.Pengendorsan... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Universiti Concordia Master of Arts dalam Kepimpinan Pendidikan Khas direka untuk pendidik profesional berlesen yang bekerja di bidang pendidikan khas yang ingin menjadi ... [+]

Universiti Concordia Master of Arts dalam Kepimpinan Pendidikan Khas direka untuk pendidik profesional berlesen yang bekerja di bidang pendidikan khas yang ingin menjadi pemimpin pendidikan khas.

Ijazah Sarjana Sastera dalam Kepimpinan Pendidikan Khas direka bentuk untuk pendidik yang mempunyai minat dalam kerja pentadbiran yang terlibat dalam program pendidikan khas. Ijazah ini direka untuk menyediakan calon-calon yang berkelayakan dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk melibatkan diri dalam amalan kepimpinan dalam bidang pendidikan khas.

Program ini akan membolehkan calon untuk:

Memohon pemahaman tentang implikasi kewangan dan undang-undang program pendidikan khas dalam membuat keputusan kritikal yang memberi kesan kepada pelajar.Membangun dan melaksanakan pelan pembangunan profesional yang menggalakkan pertumbuhan kakitangan.Memahami peranan setiap pemegang kepentingan dan sumbangan mereka kepada program pendidikan khas.Berpengetahuan dan menyokong penggunaan strategi pengajaran yang berkesan untuk pelajar yang mempunyai keperluan khas.Mengendalikan penyelidikan untuk menjawab soalan yang berkaitan dengan amalan pendidikan khas dan berjaya dan secara sistematik memenuhi keperluan pelajar yang luar biasa.Keperluan ProgramPermohonan dan penerimaan ke dalam program Kepimpinan Pendidikan KhasPengalaman menyediakan perkhidmatan pendidikan khas (sebagai guru pendidikan khas, ahli patologi bahasa pertuturan, pekerja sosial sekolah, atau ahli psikologi sekolah)Menyempurnakan 30 jam kerja kursus kreditBidang Pengajian - 30 jamUndang-undang Pendidikan KhasKewangan Pendidikan Khas *Pengawasan Program untuk Kanak-kanak Kurang Upaya *Strategi Pengajaran untuk Pelajar yang Kurang Upaya Akademik dan Fizikal *Strategi Pengajaran untuk Pelajar dengan Kurang Upaya Pembelajaran Khusus dan Kecacatan Emosional *Pembezaan dan Teori PembelajaranSekolah, Keluarga dan Perkongsian MasyarakatPraktikum dan Seminar Kepimpinan Pendidikan Khas 1Praktikum dan Seminar Kepimpinan Pendidikan Khas 2Penyelidikan untuk Pengajar... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Universiti Concordia Master of Arts dalam bidang kurikulum dan pengajaran Chicago memberikan calon siswazah dengan pengalaman pembelajaran bertaraf dunia yang inovatif. K ... [+]

Universiti Concordia Master of Arts dalam bidang kurikulum dan pengajaran Chicago memberikan calon siswazah dengan pengalaman pembelajaran bertaraf dunia yang inovatif. Kursus diajarkan oleh para pemimpin pendidikan dan ulama yang berpengalaman, yang membantu calon-calon di sepanjang landasan yang ketat dengan menekankan pentingnya integriti, kecekapan dan kepemimpinan pelayan.

Kaedah fakulti menggunakan teknologi terkini dan melibatkan pelajar melalui aplikasi dunia nyata menggunakan pelbagai model pengajaran. Kami menubuhkan pendekatan teori dan praktikal kritikal untuk persekitaran pembelajaran yang baik yang menyediakan calon untuk kejayaan dalam bidang pendidikan hari ini dan esok untuk pemimpin pendidikan.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
12 - 24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Universiti Concordia Master of Arts dalam program pendidikan bacaan Chicago menyediakan rangka kerja teori dan praktikal untuk pengajaran dan penilaian literasi dengan pe ... [+]

Universiti Concordia Master of Arts dalam program pendidikan bacaan Chicago menyediakan rangka kerja teori dan praktikal untuk pengajaran dan penilaian literasi dengan penekanan pada penyelidikan semasa. Program ini juga menyediakan calon-calon peluang untuk menerima program pendidikan yang berkualiti tinggi dan ketat yang menggalakkan pembangunan kemahiran dan kecekapan yang diperlukan dalam kerjaya profesional calon sebagai pakar membaca atau jurulatih celik.

Keperluan Pengesahan

Apabila berjaya menyelesaikan kursus-kursus yang diperlukan dan Test 221 Reading Specialist Illinois, calon-calon layak mendapat kepercayaan Illinois Reading Specialist *, membolehkan mereka bekerja dalam peranan profesional membaca di sekolah rendah sekolah rendah, asas, tengah, dan / atau sekolah menengah Illinois .... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

MA dalam program ECE menyediakan calon-calon untuk pelbagai peranan kepimpinan dalam pendidikan awal kanak-kanak dan relevan untuk guru-guru zaman kanak-kanak, pentadbir, ... [+]

Master of Arts dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak telah mencapai Pengiktirafan Kebangsaan oleh Persatuan Kebangsaan Pendidikan Kanak-Kanak Muda (NAEYC), dengan itu memenuhi piawaian sebagai salah satu program ijazah sarjana muda di negara ini. MA dalam program ECE menyediakan calon-calon untuk pelbagai peranan kepimpinan dalam pendidikan awal kanak-kanak dan adalah relevan untuk guru-guru zaman kanak-kanak, pentadbir, dasar awam dan pakar-pakar advokasi, dan ulama. Program ini direka untuk menyediakan calon dengan latar belakang yang kuat dalam perkembangan kanak-kanak dan bahasa, hubungan keluarga dan komuniti, penilaian, penyelidikan, teori dan amalan, kelahiran melalui lapan umur program dalam pelbagai tetapan pendidikan: pusat dan sekolah awam dan swasta, penubuhan pendidikan dewasa dan komuniti, dan pertubuhan bukan kerajaan yang lain.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
12 - 24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Ijazah Sarjana Sastera dalam Pendidikan Khas direka bentuk untuk pendidik berlesen yang berhasrat untuk menjadi guru pendidikan khas yang berjaya dan mendapat pengiktiraf ... [+]

Ijazah Sarjana Sastera dalam Pendidikan Khas direka bentuk untuk pendidik berlesen yang berhasrat untuk menjadi guru pendidikan khas yang berjaya dan mendapat pengiktirafan Illinois * LBS1. Program ini direka untuk menyediakan guru-guru yang berminat dalam pendidikan khas pengetahuan dan kemahiran untuk bekerja dalam konteks perkhidmatan pendidikan khas (contohnya, mandiri melalui inklusif). Graduan akan bersedia untuk menunjukkan kecekapan dan kemahiran sebagai guru pendidikan khas mengenai Kurikulum Umum Individu dan Kurikulum Kemerdekaan Individu (CEC, 2015). Penekanan terhadap kaedah, teknologi bantuan, dan penilaian untuk pelajar-pelajar berikut keperluan akses ketidakupayaan termasuk: ketidakupayaan pembelajaran, ketidakupayaan sosial / emosional (dikenali di peringkat antarabangsa, atau yang dikenali sebagai gangguan emosi / tingkah laku), ketidakupayaan intelektual (yang dikenali di peringkat antarabangsa dikenali sebagai, keracunan mental), ketidakupayaan fizikal, spektrum autisme, pelbagai kecacatan, kecacatan kesihatan yang lain, dan kecederaan otak traumatik. Program ini menyediakan pengesahan LBS1 yang sepadan dengan tahap gred pada Lesen Pendidik Profesional Illinois * (PEL) yang sedia ada.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
12 - 24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Universiti Concordia Tuan seni di Chicago pada pendidikan awal kanak-kanak awal direka untuk pendidik dengan sijil / pengesahan awal kanak-kanak atau LBS1 (pra-tadika hin ... [+]

Universiti Concordia Tuan seni di Chicago pada pendidikan awal kanak-kanak awal direka untuk pendidik dengan sijil / pengesahan awal kanak-kanak atau LBS1 (pra-tadika hingga 21 tahun) sokongan. Program ini adalah untuk pendidik yang berminat untuk mengajar pelajar awal kanak-kanak kurang upaya dari lahir ke bawah tadika. Ia juga direka untuk menyediakan calon berkelayakan dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi guru pendidikan awal kanak-kanak.

Objektif PembelajaranMembina dan mengukuhkan pemahaman teori mengenai asas pendidikan khas kanak-kanak awalPeriksa isu yang berkaitan dengan campur tangan awal, persekitaran yang tidak terhad, tetapan pendidikan yang sesuai, pembangunan bahasa, dan undang-undang dan dasar pendidikan khas.Membangun dan menggunakan penilaian yang sesuai dan strategi pengajaran untuk kanak-kanak kurang upaya.Bekerjasama dengan semua pemegang kepentingan, termasuk ibu bapa, komuniti, ahli keluarga, dan institusi lain untuk menyokong kanak-kanak kurang upaya.Melakukan penyelidikan untuk menjawab soalan-soalan yang berkaitan dengan amalan pendidikan khas kanak-kanak awal dan berjaya memenuhi keperluan semua pelajar.Keperluan ProgramSijil Awal / Pengesahan Awal Kanak-Kanak atau Pengesahan LBS 1Pegang lesen pendidik profesionalPenyiapan 30 jam kursus kreditPanjang Program... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Seni Concordia University Chicago seni dalam pengajaran dan pengajaran dalam talian untuk pendidik pK-12 direka khusus untuk mempersiapkan untuk mempraktikkan pendidik K- ... [+]

Seni Concordia University Chicago seni dalam pengajaran dan pengajaran dalam talian untuk pendidik pK-12 direka khusus untuk mempersiapkan untuk mempraktikkan pendidik K-12 untuk arahan dalam persekitaran yang dicampur dan dalam talian.

Ia sejajar dengan Piawaian kualiti negara K-12 untuk pengajaran dalam talian (2011) dan Piawaian Antarabangsa untuk Teknologi dalam Pengajaran untuk menilai para pendidik kemahiran dan pengetahuan perlu mengajar, bekerja, dan belajar dalam dunia yang semakin terhubung dan masyarakat digital (2008).

Objektif Pembelajaran / ProgramDapat mengartikulasikan asas-asas pedagogi pendidikan dalam talian dan membangunkan strategi pengajaran sesuai dengan pelajar dalam talian.Berfikir secara kreatif dan kritikal cara pendidikan dalam talian dapat memenuhi keperluan pembelajaran pelajar.Menguasai pelbagai kemahiran teknologi menggunakan maklumat terkini, komunikasi, dan teknologi pembelajaran.Membangunkan strategi pengajaran dan penilaian menggunakan keputusan membuat keputusan berdasarkan data berasaskan penyelidikan untuk memaklumkan arahan.Membayangkan trend teknologi baru dan aplikasi mereka dalam pengajaran dan pembelajaran.Tinjauan Kerjaya dan Industri... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

MA dalam Pengajian Wanita dan Gender menawarkan pendekatan yang inovatif, interdisipliner untuk menganalisis isu-isu yang paling mendesak saat ini serta mengembangkan pem ... [+]

MA dalam Pengajian Wanita dan Gender menawarkan pendekatan yang inovatif, interdisipliner untuk menganalisis isu-isu yang paling mendesak saat ini serta mengembangkan pemikiran kritis dan kemahiran kepemimpinan untuk memberi manfaat kepada pelajar dalam kehidupan profesional, kreatif dan intelektual mereka. Disiplin Pengajian Wanita dan Gender adalah terpakai bagi ahli akademik, pendidik, profesional penjagaan kesihatan, pengamal perkhidmatan sosial, aktivis, pekerja hak asasi manusia, dan profesional penguatkuasa undang-undang yang terlibat dengan isu identiti, ekuiti, dan kewarganegaraan di dalam dan luar negara.

Objektif Program

Ijazah Sarjana dalam program Pengajian Wanita dan Gender akan membolehkan calon-calon:... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Januari 2020
Sepenuh masa
20 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program ijazah Sarjana Sastera dalam Pengurusan Perkhidmatan Manusia memberi graduan yang mempunyai kemahiran dan kepakaran dalam bidang kepimpinan, pengurusan dan penyam ... [+]

Program ijazah Sarjana Sastera dalam Pengurusan Perkhidmatan Manusia memberi graduan yang mempunyai kemahiran dan kepakaran dalam bidang kepimpinan, pengurusan dan penyampaian perkhidmatan berkualiti langsung kepada orang lain. Ia menangani keperluan pelajar yang berminat dalam melaksanakan peranan penyeliaan dan pengurusan di agensi-agensi yang menyediakan perkhidmatan sosial kepada pelbagai pelanggan. Organisasi-organisasi ini boleh termasuk bukan keuntungan, perkhidmatan untung dan agensi-agensi kerajaan. Gabungan pengetahuan dan kemahiran dalam pengurusan dan pembangunan manusia menyediakan rangka kerja yang kuat untuk memahami peranan pentadbiran sedemikian.

Program siswazah Pentadbiran Perkhidmatan Manusia direka untuk membolehkan pelajar:... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Januari 2020
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Program ini menyediakan anda, profesional pendidikan, untuk bekerja sebagai agen perubahan dalam kelas, sekolah, dan arena pendidikan yang lebih luas. Dibangunkan untuk p ... [+]

Visi Transformasi Sekolah

Program ini menyediakan anda, profesional pendidikan, untuk bekerja sebagai agen perubahan dalam kelas, sekolah, dan arena pendidikan yang lebih luas. Dibangunkan untuk pendidik yang bersemangat, terlibat dalam visi transformasi pendidikan, ijazah ini melengkapkan anda dengan asas pengetahuan, set kemahiran dan perspektif kritikal yang diperlukan untuk latihan yang berjaya dan advokasi dalam pelbagai pengaturan pendidikan.

Dalam iklim politik dan dasar yang menggalakkan dan memuji kaedah arahan langsung, pembelajaran berasaskan kemahiran dan akauntabiliti melalui ujian, program ini terletak dalam teori pendidikan demokratik dan direka untuk memberi anda alat untuk terlibat dalam perbualan yang bermakna dan kreatif mengenai akibat jangka pendek dan jangka panjang dari iklim hari ini.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
20 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

The MA, Teknologi Pendidikan: Program kepimpinan adalah untuk guru berlesen yang menginginkan jalan kerjaya ke arah menjadi pakar teknologi, pengarah teknologi atau jurul ... [+]

The MA, Teknologi Pendidikan: Program kepimpinan adalah untuk guru berlesen yang menginginkan jalan kerjaya ke arah menjadi pakar teknologi, pengarah teknologi atau jurulatih teknologi. Program ini menyediakan guru-guru dengan kecekapan yang diperlukan untuk meningkatkan kualiti dan keberkesanan program pengajaran di peringkat jabatan, sekolah, atau daerah. Apabila pelajar membangunkan kemahiran yang sejajar dengan piawaian dan penunjuk prestasi pendidikan negara seperti yang ditetapkan oleh Persatuan Teknologi Pendidikan Antarabangsa (ISTE-C, 2012), mereka membangun dan menilai kesan pengalaman pembelajaran berasaskan teknologi. Sarjana Sastera dalam Teknologi Pendidikan membolehkan setiap pelajar layak mendapat Sokongan Pakar Teknologi untuk Negeri Illinois dengan kelayakan apabila berjaya menyelesaikan program tersebut.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

MA dalam Teknologi Pendidikan: Program kurikulum dan pengajaran menyediakan guru tatap muka di sekolah awam dan swasta untuk mengintegrasikan teknologi dengan kurikulum, ... [+]

MA dalam Teknologi Pendidikan: Program kurikulum dan pengajaran menyediakan guru tatap muka di sekolah awam dan swasta untuk mengintegrasikan teknologi dengan kurikulum, pengajaran, penilaian, dan asas pendidikan. Program ini dibina untuk guru-guru yang mengajar di dalam bilik darjah tradisional dan / atau persekitaran 1: 1, dan keinginan untuk membangunkan pemahaman teoritis dan praktikal teknologi pendidikan dalam kurikulum, pengajaran, dan rangka kerja penilaian. Di samping itu, kursus mengajar pembezaan menggunakan teknologi, penggunaan teknologi penyesuaian / bantuan untuk semua pelajar (dengan penekanan kepada pelajar dengan keperluan khas), membina komuniti pembelajaran, menggunakan media sosial dengan berkesan, dan menyelidik pembelajaran diterapkan ke bilik darjah masing-masing. Program ini diselaraskan dengan piawaian ISTE-Teaching dan Lembaga Pengajian Profesional Nasional.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
12 - 24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

MS online Concordia-Chicago dalam Rekabentuk dan Teknologi Pengajaran menduduki tempat kesembilan di AS oleh OnlineColleges.net. Concordia-Chicago adalah satu-satunya uni ... [+]

Program online peringkat atas

MS online Concordia-Chicago dalam Rekabentuk dan Teknologi Pengajaran menduduki tempat kesembilan di AS oleh OnlineColleges.net. Concordia-Chicago adalah satu-satunya universiti di Illinois dan salah satu daripada beberapa di Midwest untuk menerima ranking OnlineColleges.net dalam bidang pengajian ini.

Teknologi abah-abah sebagai alat pengajaran dan latihan yang kuat

Ijazah Sarjana Sains dalam Reka Bentuk Pengajaran dan Teknologi (IDT) direka untuk memenuhi keperluan pereka pengajaran, pemaju e-pembelajaran, dan jurulatih dalam organisasi korporat, pendidikan tinggi, bukan keuntungan, dan kerajaan. Melalui penyelidikan dan reka bentuk yang digunakan, program IDT menyumbang kepada peningkatan metodologi pengajaran dan reka bentuk dan pelaksanaan inovasi pembelajaran dan persekitaran.... [-]

Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
20 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Tuan pendidikan dalam pengajaran dan pembelajaran di Concordia University Chicago direka untuk pendidik semasa yang ingin mendalami pemahaman mereka tentang kurikulum, pe ... [+]

Tuan pendidikan dalam pengajaran dan pembelajaran di Concordia University Chicago direka untuk pendidik semasa yang ingin mendalami pemahaman mereka tentang kurikulum, pengajaran dan teori penilaian melalui lensa pengamal. Program ini menyediakan strategi pengajaran inovatif berkaitan dengan teknologi di dalam bilik darjah, populasi pelajar yang pelbagai, celik disiplin, dan persekitaran penilaian yang semakin kompleks yang bertanggungjawab meluluskan piawaian dan penilaian nasional.

Sila ambil perhatian, program ini tidak membawa kepada lesen pengajaran dan direka untuk mereka yang sudah bekerja di bidang pendidikan.

Objektif Pembelajaran

Calon akan:

Mengintegrasikan teori asas dengan pengajaran dan reka bentuk kurikulum yang canggih, arahan teladan dan penilaian yang bertanggungjawab.Membangunkan pemahaman tentang bagaimana untuk menanggapi keperluan semua pelajar menggunakan pembezaan, arahan dan penilaian yang berkesan.Memohon pemahaman tentang kepelbagaian dalam pembelajaran kepada amalan pengajaran kelas.Kenali teknologi peranan penting dalam pengajaran dan pembelajaran.Panjang Program... [-]
Amerika Syarikat River Forest
Og 2019
Sepenuh masa
12 - 24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Setelah tamat ESL Master of Arts dalam Kurikulum dan Arahan atau Sarjana Sastera dalam ESL, calon layak mendapat sokongan ESL yang akan dilampirkan kepada lesen pengajara ... [+]

Sokongan ESL dan Dwibahasa direka untuk guru yang dilesenkan untuk mengajar di Amerika Syarikat. Setelah selesai calon kursus kursus layak mendapat pengesahan ESL untuk dilampirkan kepada lesen pengajaran standard sedia ada yang ditawarkan oleh Negeri Illinois. Calon di luar Illinois harus menghubungi lembaga pendidikan negara mereka untuk kelayakan. Calon yang mencari sokongan dwibahasa dalam negeri Illinois perlu lulus peperiksaan kecekapan bahasa. Sila rujuk laman web ISBE untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Program sokongan ESL dan dwibahasa selari dengan piawaian TESOL.

[-]
Amerika Syarikat River Forest