Claremont Graduate University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Claremont Graduate University (CGU) telah menganugerahkan ijazah sarjana dan doktor selama hampir 100 tahun. Melalui format pembelajaran online kami yang baru, program ijazah sarjana khusus CGU dan fakulti yang terkenal di dunia kini boleh diakses oleh komuniti pelajar yang lebih luas untuk mendapatkan ijazah sarjana yang ketat dan relevan.


Kenapa CGU


Program khusus yang diiktiraf

Program ijazah sarjana dalam talian Universiti Claremont adalah sejajar dengan keperluan majikan hari ini dan trend industri terkini, memberikan pengetahuan praktikal kepada para pelajar yang dapat segera digunakan untuk kerjaya mereka. CGU menawarkan ijazah sarjana dalam talian dalam Penilaian


Para sarjana fakulti terkenal di dunia

Pelajar yang memperoleh ijazah sarjana dalam talian dari Claremont Graduate University berpeluang untuk belajar dari profesor terkenal di peringkat antarabangsa yang mengajar di kampus. Ahli fakulti CGU diiktiraf pakar dalam bidang mereka dengan sambungan dan sumber yang terikat kepada industri dan organisasi di seluruh dunia. Mereka membawa pengetahuan luas dan kritikal ke dalam bilik darjah untuk mengarahkan sambil terus menjalankan penyelidikan yang membantu memberi kesan kepada dunia. Ahli fakulti CGU boleh diakses dan bekerja rapat dengan semua pelajar untuk membantu mereka mengembangkan dan mengembangkan reputasi profesional mereka sendiri.


Pembelajaran intim, kolaboratif

Claremont Graduate University komited terhadap kepelbagaian budaya dan intelektual, memupuk interaksi antara pelajar dan fakulti yang membawa kepada penyelesaian inovatif dan kreatif kepada isu-isu penting yang dihadapi masyarakat kita hari ini. Melalui sesi kelas kecil dan mingguan sesi maya yang diperlukan, para pelajar dalam talian CGU dapat terlibat, berkolaborasi, dan belajar dari profesor dan rakan sekelas mereka dengan cara yang bermakna yang direka untuk meningkatkan hasil pembelajaran mereka dan membawa kepada kerjaya yang bermakna.


Rangkaian yang berkuasa

Sebagai pelajar Universiti Graduate Claremont, anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti pembelajaran global yang terdiri daripada individu berani yang merupakan organisasi terkemuka, mempengaruhi masyarakat, dan membuat perubahan positif di seluruh dunia. Dengan rangkaian alumni yang mempunyai lebih daripada 22,000 ahli di peringkat antarabangsa, graduan CGU mempunyai pengetahuan dan hubungan untuk memajukan kerjaya mereka sambil memberi impak kepada dunia.


Semua lulusan, sepanjang masa

Selama hampir 100 tahun, Claremont Graduate University telah menjadi pemimpin dalam pendidikan siswazah. CGU adalah satu-satunya universiti penyelidikan-luas di negara yang sepenuhnya menumpukan kepada pendidikan peringkat siswazah, menganugerahkan ijazah sarjana dan doktor dalam 24 disiplin profesional dan akademik. Walaupun profesor di kebanyakan sekolah siswazah dibahagikan antara tanggungjawab pelajar siswazah dan siswazah, di CGU profesor anda adalah "siswazah sahaja", yang bermaksud mereka hanya didedikasikan untuk pelajar siswazah dan tahap pengajaran, biasiswa, dan perkhidmatan tertinggi.


Selamat datang ke pembelajaran maya tidak seperti yang lain.

Hidupkan hidup anda semasa anda meningkatkan pendidikan anda di CGU. Anda boleh mencapai ijazah yang dihormati yang sama dalam format dalam talian yang menggabungkan fleksibiliti eLearning dengan arahan masa nyata dan perhatian peribadi dari profesional ghairah.


Kuliah segerakan mingguan hidup berfungsi sebagai kelas maya anda

Mengambil bahagian dalam kelas mingguan, hidup, 90 minit. Temui profesor dan rakan sebaya anda melalui webcam dan terlibat dalam perbincangan masa nyata. Terdapat juga bilik pelarian maya untuk satu-satu mesyuarat dan projek kumpulan.


Profesor yang berdedikasi dan dihormati dengan pengetahuan bidang yang luas

Fakulti yang terkenal di dunia, membawa kepakaran terkini ke dalam bilik darjah melalui penyelidikan dan pengalaman industri yang diterapkan dan menjadi mentor ghairah.


Arahan dan tugasan asynchronous untuk kemudahan dan fleksibiliti

Temui yang terbaik dari kedua-dua dunia apabila anda komited untuk pelajaran sinkron mingguan dan kemudian pilih pembelajaran tak segerak pada satu masa dan tempat yang mudah untuk anda.


Kurikulum praktikal yang direka untuk aplikasi dunia sebenar

Mengetahui pengetahuan bilik darjah untuk digunakan dengan segera dalam kerjaya anda. Kemudian, bawa pengalaman dunia anda kembali ke dalam kelas sebagai kajian kes interaktif.


Peluang kerjasama dengan profesional rakan sebaya yang sama

Mulakan rangkaian dengan profesor dan rakan sebaya di kelas dan teruskan sepanjang kerjaya anda. CGU bergabung dengan seluruh Konsortium Universiti Claremont dan leginya alumni di seluruh dunia.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Sarjana Sains dalam Analisis Pemasaran (MSMKT)

Online Sambilan September 2019 Amerika Syarikat USA Online

MS dalam Analisis Pemasaran (MSMKT) dalam talian menyediakan pelajar untuk menuntut kerjaya dalam analisis pemasaran dan penyelidikan. [+]

MS dalam Analisis Pemasaran (MSMKT) dalam talian menyediakan pelajar untuk menuntut kerjaya dalam analisis pemasaran dan penyelidikan.

Kurikulum MSMKT sangat bulat dan menekankan trend terkini dalam industri supaya kurikulum disesuaikan dengan keperluan majikan. MSMKT adalah fleksibel untuk menampung graduan kolej baru-baru ini dan para profesional yang bekerja untuk menambah kemahiran mereka. Anda akan belajar daripada mentor fakulti CGU yang terkenal, yang terdiri daripada para ulama dan pengamal evaluasi yang cemerlang yang menyumbang kepada jurnal yang terkemuka, berunding dengan organisasi yang terkemuka di industri, dan memegang peranan penting dalam persidangan global dan majlis-majlis antarabangsa. Bahan kursus dibentangkan dari perspektif yang bersifat fungsian, memberikan pelajar dengan perspektif 360 darjah. Pelajar MSMKT mendapat pengetahuan praktikal yang boleh digunakan untuk peranan mereka sekarang, kedudukan masa depan, atau pilihan kerjaya baru.... [-]


Sarjana Sains dalam Penilaian

Online Sambilan September 2019 Amerika Syarikat USA Online

MS dalam Penilaian [+]

MS dalam Penilaian

Pilih salah satu dari dua kepekatan dalam Penilaian Pendidikan atau Penilaian Kesihatan Global. Anda akan menjalankan penyelidikan yang berorientasikan dan berorientasikan industri dengan mentor fakulti CGU, yang merupakan cendekiawan dan pengamal evaluasi yang cemerlang yang menyumbang kepada jurnal yang terkemuka, berunding dengan organisasi yang terkemuka di industri, dan memegang peranan penting dalam persidangan global dan majlis-majlis antarabangsa.

Anda akan menganalisa, membincangkan, dan menyumbang kepada bank penilaian penilaian berterusan dan penyelidikan terpakai yang berterusan, dengan itu memperoleh kemahiran dan sambungan yang membawa kepada peranan kepimpinan dalam perniagaan, kerajaan, pendidikan, dan banyak lagi.... [-]


Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat

Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 5  September 2019 Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

MS dalam Sistem Maklumat [+]

MS dalam Sistem Maklumat

Pilih daripada satu daripada dua kepekatan dalam Sains Data dan Analisis atau Inovasi dan Rekaan IT. Anda akan menjalankan penyelidikan berorientasikan, berorientasikan industri dengan mentor fakulti CGU, yang dibezakan IS

Mengenai CGU

Selama lebih dari 90 tahun, Claremont Graduate University telah menjadi pemimpin dalam pendidikan siswazah. CGU diasaskan pada premis bahawa pendidikan berkembang maju dalam persekitaran di mana pelajar dan fakulti terlibat dalam biasiswa dan penyelidikan pada tahap yang menggalakkan perbualan dan kolaborasi yang luas. CGU komited kepada tradisi penyelidikan dan penyelidikan merentasi disiplin yang menangani isu-isu sosial yang penting dengan keterampilan akademik dan menyediakan graduan untuk memegang peranan kepimpinan untuk memberi perubahan positif di peringkat global. Universiti ini mengejar matlamat ini dengan pendekatan berpusatkan manusia dalam persekitaran yang intim, pelbagai, dan berfokus kepada pelajar yang memaparkan pembelajaran dan penyelidikan teoritis dan penerapan.... [-]