Baca keterangan rasmi

Pendidikan Mampu untuk Semua Orang

Kami percaya bahawa pendidikan berkualiti patut terjangkau dan boleh diakses. Dianggap sebagai universiti terkemuka bagi mereka yang ingin meneruskan kajian ONLINE mereka dalam perniagaan dengan tumpuan antarabangsa , CALIMT bertujuan untuk melayani penduduk pelajar antarabangsa dengan menawarkan platform pembelajaran yang inovatif dan membina gelombang pemimpin perniagaan seterusnya! MBA unik kami

rawpixel.com / Peksel

Siapa kita

Institut Pengurusan California

Institut Pengurusan dan Teknologi California menawarkan program pengajian dalam talian dalam bidang perniagaan merangkumi pelbagai industri seperti pembuatan, kejuruteraan, pendidikan, dan kerajaan.

Dengan menawarkan program kami secara dalam talian, kami dapat menyalurkan simpanan kepada pelajar kami dengan mewujudkan platform pembelajaran yang inovatif yang mencerminkan persekitaran bilik darjah sambil membenarkan pelajar kami mengambil kelas dalam keselesaan rumah mereka sendiri atau di mana sahaja mereka berada di sekitar dunia.

Mengapa CALIMT ?

 • Kurikulum fleksibel - Direka untuk profesional yang sibuk
 • Ijazah diiktiraf AS - Berdiri di kalangan rakan-rakan anda dan memajukan kerjaya anda.
 • Belajarlah untuk menjadi pemimpin - Ia kekal seumur hidup!
 • Mampu - Kadar tuisyen yang paling rendah di kalangan universiti terakreditasi di Amerika Syarikat
  • Pelan pembayaran tanpa faedah.
  • Beasiswa.
  • Siswazah bebas hutang
 • Sokongan Pelajar yang tiada tandingan - Belajar untuk diri sendiri, tetapi tidak pernah dengan sendiri. CALIMT peduli!

Mengapa CALIMT ? Kami berdedikasi untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya anda. Tanya diri anda ini ... Kenapa tidak CALIMT ?

Pencipta Kempen / Unsplash

Misi kita

Misi Institut Pengurusan dan Teknologi California adalah untuk menawarkan persekitaran pembelajaran jarak dinamik yang menangani isu-isu perniagaan, ekonomi, dan sosial pengurusan global dan latihan kerjaya dengan penekanan terhadap kesedaran silang budaya.

Matlamat kami

 1. Menggalakkan kepekaan budaya dan kesedaran perbezaan budaya untuk membantu individu ketika melakukan perniagaan di berbagai budaya.
 2. Melatih profesional perniagaan untuk menjadi pemimpin yang beretika dan bertanggungjawab sosial.
 3. Mendidik pelajar untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai fungsi perniagaan utama, seperti perakaunan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, dan operasi.

Objektif kami

 1. Menyediakan kursus perniagaan teras yang penting untuk berjaya dalam pasaran global yang sangat kompetitif.
 2. Gunakan gabungan unik pengurusan pendidikan tradisional, kajian budaya, dan peluang untuk melibatkan diri dalam pembelajaran bersama dengan mereka dari budaya lain.
 3. Menggabungkan aspek budaya setiap kursus supaya pelajar dapat memohon kandungan kursus di pelbagai tempat kebudayaan.
 4. Menekankan tanggungjawab sosial korporat (CSR) dan etika perniagaan sepanjang kurikulum.
 5. Fokus kepada kepimpinan dalam organisasi dan membangunkan kemahiran komunikasi perniagaan global yang berkesan kepada pelajar.
Butiran kenalan:
Tel: 1 949-872-2224
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

CALIMT

CALIMT Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) CALIMT memperkenalkan asas-asas perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, operasi, dan kepimpinan. ... [+]

CALIMT Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) CALIMT memperkenalkan asas-asas perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, operasi, dan kepimpinan. Sama ada anda sedang mencari untuk memulakan ijazah sarjana muda anda atau menamatkan apa yang anda bermula, CALIMT mungkin menilai dan menganugerahkan sehingga 90 kredit pemindahan ke peringkat ijazah sarjana muda kami. Kami berada di sini untuk mencapai realiti kolej.

Pelajar berpeluang untuk meneroka kemahiran ini melalui kurikulum yang dirancang kami dengan baik dan juga melalui pengintegrasian pengetahuan mereka dalam projek yang lebih besar. Program BBA ditawarkan dengan fokus pengurusan pengurusan atau perhotelan.... [-]

Amerika Syarikat USA Online Irvine
Julai 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

CALIMT

Menjadi pemimpin dalam ekonomi global hari ini! Program MBA kami memberi tumpuan kepada pembangunan kepimpinan dan kemahiran pengurusan pelajar - khususnya mereka yang me ... [+]

Mengapa CALIMT ?

· Kurikulum fleksibel - Direka untuk profesional yang sibuk

· Bertauliah U. S. ijazah - Berdiri di kalangan rakan-rakan anda dan memajukan kerjaya anda.

· Tiada skor GRE atau GMAT yang diperlukan untuk kemasukan.

· Ujian Kemahiran Bahasa Inggeris - CALIMT menawarkan pilihan ujian bahasa Inggeris melalui ACCUPLACER.

· Global Focus - Program kami direka dengan perspektif pandangan dunia, menangani isu-isu perniagaan, ekonomi dan sosial kami di peringkat global. Kami menawarkan pengalaman praktikal dan dunia nyata; pengajar kami adalah pengamal dan pakar dalam bidang mereka.

· Mampu - Kadar tuisyen yang paling rendah di kalangan universiti terakreditasi di Amerika Syarikat... [-]

Amerika Syarikat USA Online Irvine
Julai 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
USA Online, Amerika Syarikat
Alamat
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, Amerika Syarikat