CALIMT

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Institut Pengurusan dan Teknologi California menawarkan gabungan inovatif kurikulum dalam talian dan campuran, merangkumi ijazah pengurusan ke sijil pendidikan kerjaya dalam operasi perhotelan dan kajian paralegal. MBA unik kami

CALIMT ditubuhkan di Orange County, California, Amerika Syarikat pada tahun 2010 dan diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Pendidikan Jarak Jauh (DEAC). DEAC diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS (USDE) dan Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA).

Dengan menawarkan program-program kami secara dalam talian dan di dalam bilik darjah, program kami boleh diakses dan didapatkan secara global.

Apa yang kami tawarkan

CALIMT diasaskan untuk menawarkan program berkualiti dengan fokus global, lintas budaya serta penekanan terhadap tanggungjawab sosial korporat. Dengan menawarkan program kami dalam talian, CALIMT bermatlamat untuk menjadikan programnya dapat diakses dan mampu dimiliki oleh badan pelajar global yang pelbagai. Kami menawarkan currculum yang fleksibel yang direka untuk profesional yang sibuk dan pelajar pemindahan selamat datang yang ingin melanjutkan pelajaran di institusi AS yang diiktiraf. Program-program kami memberi tumpuan kepada penyediaan para pelajar kami untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam persekitaran perniagaan global.

Misi kita

Misi Institut Pengurusan dan Teknologi California adalah untuk menawarkan persekitaran pembelajaran jarak dinamik yang menangani isu-isu perniagaan, ekonomi, dan sosial pengurusan global dan latihan kerjaya dengan penekanan terhadap kesedaran silang budaya.

Matlamat kami

  1. Menggalakkan kepekaan budaya dan kesedaran perbezaan budaya untuk membantu individu ketika melakukan perniagaan di berbagai budaya.
  2. Melatih profesional perniagaan untuk menjadi pemimpin yang beretika dan bertanggungjawab sosial.
  3. Mendidik pelajar untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai fungsi perniagaan utama, seperti perakaunan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, dan operasi.

Objektif kami

  1. Menyediakan kursus perniagaan teras yang penting untuk berjaya dalam pasaran global yang sangat kompetitif.
  2. Gunakan gabungan unik pengurusan pendidikan tradisional, kajian budaya, dan peluang untuk melibatkan diri dalam pembelajaran bersama dengan mereka dari budaya lain.
  3. Menggabungkan aspek budaya setiap kursus supaya pelajar dapat memohon kandungan kursus di pelbagai tempat kebudayaan.
  4. Menekankan tanggungjawab sosial korporat (CSR) dan etika perniagaan sepanjang kurikulum.
  5. Fokus kepada kepimpinan dalam organisasi dan membangunkan kemahiran komunikasi perniagaan global yang berkesan kepada pelajar.
This school offers programs in:
  • English

Lihat Global MBAs » Lihat BBA » Lihat Sijil - AcademicCourses » Lihat Sijil - Lawstudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Online Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan September 2018 Amerika Syarikat Irvine USA Online + 2 lagi

Program BBA CALIMT memperkenalkan asas-asas perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, operasi, dan kepimpinan. Pelajar berpeluang untuk meneroka kemahiran ini melalui kurikulum yang direka dengan cermat dan juga melalui pengintegrasian pengetahuan mereka dalam projek-projek yang lebih besar. [+]

Program BBA CALIMT memperkenalkan asas-asas perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, operasi, dan kepimpinan. Pelajar berpeluang untuk meneroka kemahiran ini melalui kurikulum yang direka dengan cermat dan juga melalui pengintegrasian pengetahuan mereka dalam projek-projek yang lebih besar. Program BBA ditawarkan dengan fokus pengurusan pengurusan atau perhotelan.

Keuntungan CALIMT :

Tarikh permulaan yang fleksibel: Pelajar-pelajar kami dimasukkan secara berguling.Kredit Pemindahan - Sehingga 90 kredit boleh dipindahkan ke peringkat ijazah, dinilai berdasarkan kursus mengikut kursus.Model Penghantaran Program- 100% Dalam Talian atau Hibrid (sehingga 50% siap di kampus)Saiz kelas kecil: Interaksi one-on-One dengan profesor kami.Terjangkau: CALIMT komited untuk menyediakan pendidikan berkualiti yang berpatutan.Jadual belajar fleksibel: Menghadiri sepenuh masa atau sambilan.Biasiswa: CALIMT menawarkan biasiswa kepada mereka yang layak.... [-]

Global MBA

MBA

Online Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 9 - 36  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 2 lagi

Menjadi pemimpin dalam ekonomi global hari ini! Program MBA kami memberi tumpuan kepada tanggungjawab sosial korporat dan etika perniagaan, dan "Doing Business Series" kami mendidik pelajar dalam amalan perniagaan di seluruh dunia. Program kami adalah 100% dalam talian dan menawarkan kelonggaran untuk mengendalikan jadual anda. [+]

Program MBA kami memberi tumpuan kepada tanggungjawab sosial korporat dan etika perniagaan, dan "Doing Business Series" kami mendidik para pelajar dalam amalan perniagaan di seluruh dunia . Program kami adalah 100% dalam talian dan menawarkan kelonggaran untuk mengendalikan jadual anda.

Keuntungan CALIMT :

Tarikh permulaan yang fleksibel: Pelajar-pelajar kami dimasukkan secara berguling.Saiz kelas kecil: Interaksi one-on-One dengan profesor kami.Terjangkau: CALIMT komited untuk menyediakan pendidikan berkualiti yang berpatutan.Jadual belajar fleksibel: Menghadiri sepenuh masa atau sambilan.Biasiswa: CALIMT menawarkan biasiswa kepada mereka yang layak.

Hubungi kami hari ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program MBA dalam talian kami! 888-943-4622... [-]


Contact

Alamat USA Online, Amerika Syarikat