Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Institut Pengurusan dan Teknologi California menawarkan gabungan inovatif kurikulum dalam talian dan campuran, merangkumi ijazah pengurusan ke sijil pendidikan kerjaya dalam operasi perhotelan dan kajian paralegal. MBA unik kami

CALIMT ditubuhkan di Orange County, California, Amerika Syarikat pada tahun 2010 dan diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Pendidikan Jarak Jauh (DEAC). DEAC diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS (USDE) dan Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA).

Dengan menawarkan program-program kami secara dalam talian dan di dalam bilik darjah, program kami boleh diakses dan didapatkan secara global.

Apa yang kami tawarkan

CALIMT diasaskan untuk menawarkan program berkualiti dengan fokus global, lintas budaya serta penekanan terhadap tanggungjawab sosial korporat. Dengan menawarkan program kami dalam talian, CALIMT bermatlamat untuk menjadikan programnya dapat diakses dan mampu dimiliki oleh badan pelajar global yang pelbagai. Kami menawarkan currculum yang fleksibel yang direka untuk profesional yang sibuk dan pelajar pemindahan selamat datang yang ingin melanjutkan pelajaran di institusi AS yang diiktiraf. Program-program kami memberi tumpuan kepada penyediaan para pelajar kami untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam persekitaran perniagaan global.

Misi kita

Misi Institut Pengurusan dan Teknologi California adalah untuk menawarkan persekitaran pembelajaran jarak dinamik yang menangani isu-isu perniagaan, ekonomi, dan sosial pengurusan global dan latihan kerjaya dengan penekanan terhadap kesedaran silang budaya.

Matlamat kami

  1. Menggalakkan kepekaan budaya dan kesedaran perbezaan budaya untuk membantu individu ketika melakukan perniagaan di berbagai budaya.
  2. Melatih profesional perniagaan untuk menjadi pemimpin yang beretika dan bertanggungjawab sosial.
  3. Mendidik pelajar untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai fungsi perniagaan utama, seperti perakaunan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, dan operasi.

Objektif kami

  1. Menyediakan kursus perniagaan teras yang penting untuk berjaya dalam pasaran global yang sangat kompetitif.
  2. Gunakan gabungan unik pengurusan pendidikan tradisional, kajian budaya, dan peluang untuk melibatkan diri dalam pembelajaran bersama dengan mereka dari budaya lain.
  3. Menggabungkan aspek budaya setiap kursus supaya pelajar dapat memohon kandungan kursus di pelbagai tempat kebudayaan.
  4. Menekankan tanggungjawab sosial korporat (CSR) dan etika perniagaan sepanjang kurikulum.
  5. Fokus kepada kepimpinan dalam organisasi dan membangunkan kemahiran komunikasi perniagaan global yang berkesan kepada pelajar.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

CALIMT

Program BBA CALIMT memperkenalkan asas-asas perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, operasi, dan kepimpinan. Pelajar berpeluang untuk meneroka kemahiran ini m ... [+]

Program BBA CALIMT memperkenalkan asas-asas perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, operasi, dan kepimpinan. Pelajar berpeluang untuk meneroka kemahiran ini melalui kurikulum yang direka dengan cermat dan juga melalui pengintegrasian pengetahuan mereka dalam projek-projek yang lebih besar. Program BBA ditawarkan dengan fokus pengurusan pengurusan atau perhotelan.

Mengapa CALIMT ?

Terjangkau: Kurang daripada $ 10K dalam pelan pembayaran tuisyen dan sifar yang ada. Graduate tanpa hutang!Diakreditasi: CALIMT diakreditasi oleh DEAC dan diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS .Kredit Pemindahan Diterima: Pindahkan sehingga 90 kredit ke tahap ijazah.Bahasa Inggeris - CALIMT menawarkan pilihan ujian bahasa Inggeris melalui Accuplacer.Kurikulum Fleksibel: Direka untuk profesional yang sibuk - program kami membolehkan pelajar kami mengimbangi pengajian mereka dengan keluarga dan bekerja.Saiz kelas kecil: Interaksi one-on-One dengan profesor kami.... [-]
Amerika Syarikat USA Online Irvine
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

CALIMT

Menjadi pemimpin dalam ekonomi global hari ini! Program MBA kami memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran kepimpinan dan pengurusan pelajar - khususnya mereka yang me ... [+]

Menjadi pemimpin dalam ekonomi global hari ini! Program MBA kami memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran kepimpinan dan pengurusan pelajar - khususnya mereka yang mengiktiraf cabaran pelbagai budaya dalam menjalankan perniagaan dalam ekonomi global. Program kami membina asas perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, operasi dan pengurusan sumber manusia. Pelajar berpeluang untuk mengamalkan kemahiran ini melalui kajian kes dunia sebenar dan juga melalui pengintegrasian pengetahuan mereka dalam projek yang berkaitan dengan pekerjaan. Akhirnya, penekanan kami terhadap membuat keputusan yang bertanggungjawab ke atas etika dan sosial membolehkan pelajar memahami apa yang diperlukan untuk menjadi pemimpin perniagaan global yang bertanggungjawab esok. Program MBA CALIMT ditawarkan 100% dalam talian yang membolehkan pengalaman belajar secara geografi dan budaya untuk pelajar.... [-]

Amerika Syarikat USA Online Irvine
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu