Baca keterangan rasmi

Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Latihan Kerjaya dari Bryan University

Bryan University telah menyediakan program latihan kerjaya yang relevan kepada pelajar sejak tahun 1982, dan kami sememangnya bersemangat dan komited terhadap kejayaan pelajar kami sekarang ketika kami kembali pada masa itu. Bryan diasaskan dengan keinginan yang tidak berbelah bagi untuk memperbaiki kehidupan para pelajar kami. Itu sebabnya ia adalah sebahagian daripada Kenyataan Misi kami:

Misi kami adalah untuk memperbaiki kehidupan para pelajar kami, pasukan kami dan majikan kami. Kami mencapai misi kami dengan menyediakan pendidikan berkualiti dalam persekitaran yang membolehkan pasukan kami berkembang maju dan pelajar kami dapat merealisasikan potensi mereka, mewujudkan kesan positif dalam komuniti kami.

Lebih dari 30 tahun kemudian, perkara-perkara ini tetap menjadi inti matlamat dan misi kami sebagai sekolah latihan kerjaya. Kami berusaha memperbaiki kehidupan para pelajar kami, sama ada mereka mempunyai keluarga, berada dalam tentera, atau hanya mencari permulaan yang baru dalam kehidupan.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. BeYou.

Di Bryan University , tumpuan utama kami ... anda!

Objektif Misi kami adalah tumpuan komitmen kami kepada pelajar kami:

 • Untuk menyediakan program komprehensif dan peluang latihan yang menyokong keperluan pembangunan tenaga kerja yang dikenal pasti dalam masyarakat yang kami berkhidmat.
 • Untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang mencabar yang membantu pelajar mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka dalam pelbagai disiplin yang berkaitan.
 • Untuk menyediakan pelajar dengan akses kepada pengalaman pendidikan menggunakan pelbagai kaedah penyampaian pengajaran.
 • Memberi perkhidmatan kerjaya kepada pelajar dan siswazah.
 • Untuk menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat dan pertumbuhan profesional .
 • Untuk menyokong komuniti melalui aktiviti sukarela dan amal.

Meraikan Sejarah Kaya Kita, Berjudi untuk Masa Depan yang Hebat

Bryan Travel College. Itulah bagaimana ia bermula. Pada pengasas pada tahun 1982, Bryan menawarkan satu program berasaskan kampus berasaskan kampus kepada bakal pelajar yang ingin memasuki industri pelancongan.

Hari ini, Bryan University menawarkan peluang jalur kerjaya kepada mereka yang mencari Diploma, Associate's, Ijazah Sarjana Muda atau Ijazah Sarjana. Apa perubahannya. Dan kami mahu pelajar kami mengalami perubahan yang sama menerusi program latihan kami.

Sebagai tambahan kepada program ijazah, Bryan juga menawarkan lebih banyak program latihan kerjaya dalam pelbagai bidang pekerjaan. Kami menawarkan kursus latihan jangka pendek bukan kredit yang diadakan di kampus, dalam talian atau hibrid - semua untuk kemudahan pelajar kami. Usaha pengembangan kami telah dijalankan dengan tumpuan tunggal terhadap komitmen kami terhadap pencapaian pelajar, pembangunan tenaga kerja, dan pembelajaran sepanjang hayat.

Kerjaya Sambungan

Ya, di Bryan University anda akan mendapat latihan kerjaya yang berkaitan dengan industri yang anda perlukan untuk pergi jauh dalam karier anda. Tapi rasa apa lagi yang akan anda dapatkan? Kerjaya Sambungan .

Tak ternilai.

Di Bryan, sebaik sahaja anda menyelesaikan program anda, komitmen kami kepada anda terus berlanjut. Kami membantu anda dan membimbing anda ke dalam kerjaya anda. Jabatan perkhidmatan kerjaya kami berada di sana untuk membantu dalam pencarian kerja anda bukan hanya sebagai siswazah baru-baru ini, tetapi berkelanjutan sebagai alumnus.

Itu betul.

Sebaik sahaja anda menerima latihan anda dari Bryan, jabatan perkhidmatan kerjaya kami membuat komitmen berterusan untuk membantu anda dengan apa yang anda perlukan untuk maju dalam kerjaya anda.

Sama ada anda memerlukan bantuan menstruktur semula resume anda, menulis surat pelindung anda, berlatih untuk temubual, atau mencari pembukaan kerja, perkhidmatan kerjaya Bryan komited untuk membantu anda.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

A School of Second Chances

Di Bryan University , kami percaya bahawa ia bukan mengenai tempat anda bermula, tetapi mengenai tempat anda selesai. Ia tidak pernah terlambat untuk menjadikan masa depan anda lebih baik dan lebih cerah daripada anda semalam. Bryan melengkapi anda dengan latihan kerjaya untuk kerjaya masa depan anda dan memberi anda pengalaman pendidikan yang boleh anda ambil dengan seumur hidup.

Di Bryan, ini lebih daripada sekadar latihan kerjaya. Anda mendapat kemahiran hidup dan sambungan kerjaya yang boleh memajukan anda secara peribadi dan profesional. Kami buat semuanya untuk anda kerana kami mahu anda berjaya!

 • Pendidikan yang berpatutan
 • Latihan peribadi
 • Kerja kursus yang berkaitan
 • Fakulti yang berdedikasi
 • Banyak sambungan kerjaya
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Bryan University

Pernahkah anda menyiapkan program sekutu tetapi mahu latihan yang mendalam? Jika ya, ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Bryan University sangat sesuai untuk anda. ... [+]

Pernahkah anda menyiapkan program sekutu tetapi mahu latihan yang mendalam? Jika ya, ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Bryan University sangat sesuai untuk anda.

Program ijazah pentadbiran perniagaan jauh melebihi sokongan pentadbiran. Ia akan meliputi prinsip pengurusan dan perniagaan yang berkesan, serta membimbing anda melalui sisi kewangan, teknologi dan teoritis perniagaan.

Pentadbiran Perniagaan Bryan Ijazah Sarjana Muda Sains ditawarkan dalam talian, jadi anda boleh melengkapkan program ini dengan kemudahan anda.

Program ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Pentadbiran Perniagaan telah direka untuk menyediakan peluang pendidikan lanjutan untuk pelajar yang telah menamatkan program ijazah Associate di sebuah institusi pasca menengah yang bertauliah.... [-]

Amerika Syarikat Tempe
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
140 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Bersekutu

Bryan University

Kerjaya teknologi maklumat dengan cepat berkembang, dan anda tidak mahu melepaskan peluang untuk memperolehi Sistem Maklumat Komputer Komputer anda - Rangkaian dari Bryan ... [+]

Kerjaya teknologi maklumat dengan cepat berkembang, dan anda tidak mahu melepaskan peluang untuk memperolehi Sistem Maklumat Komputer Komputer anda - Rangkaian dari Bryan University . Dengan rakan sebaya ijazah teknologi maklumat dari Bryan University , anda boleh mempelajari apa yang anda perlu tahu untuk maju secara profesional dan mencipta asas latihan yang mantap untuk kerjaya IT masa depan anda.

Di kampus atau dalam talian Associate of Applied Science ijazah dalam Sistem Maklumat Komputer-Rangkaian dari Bryan University akan memberi anda pelbagai kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya. Dengan kursus IT dari skrip rangkaian kepada pengurusan teknologi maklumat, anda akan bersedia untuk mencari laluan yang sesuai untuk anda - dan dapatkan hak untuk bekerja. Pengajar kami mempunyai pengalaman pertama dan menawarkan pandangan berharga dan strategi praktikal yang direka untuk membantu anda berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Tempe
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
70 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

Bryan University

Bersedia untuk mendapatkan MBA anda dan merealisasikan aspirasi kerjaya anda? Tertanya-tanya bagaimana anda boleh menyesuaikannya dengan jadual sibuk anda? Bryan Universi ... [+]

Bersedia untuk mendapatkan MBA anda dan merealisasikan aspirasi kerjaya anda? Tertanya-tanya bagaimana anda boleh menyesuaikannya dengan jadual sibuk anda? Bryan University membolehkan anda mendapatkan ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam talian dalam masa kurang dari setahun.

Sekiranya anda telah melengkapkan program ijazah sarjana muda dari institusi pasca menengah atau universiti yang bertauliah, pendekatan fleksibel kami menawarkan ijazah lanjutan yang diperlukan untuk mewujudkan masa depan yang anda cari.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam talian boleh siap dalam masa kira-kira satu tahun, jadi anda boleh maju dalam tenaga kerja dengan set kemahiran yang akan membuat anda tidak ternilai untuk syarikat anda. Latihan karier Bryan University menjamin bahawa anda akan lulus dengan pengetahuan yang relevan dan keupayaan untuk menerapkan pengetahuan itu dalam persekitaran perniagaan yang sebenar. Bukan sahaja anda dapat membuat keputusan yang tepat di bawah tekanan dan mengurus pasukan pekerja secara berkesan, tetapi anda boleh yakin dengan keupayaan anda untuk maju dalam kerjaya anda.... [-]

Amerika Syarikat Tempe
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu