Bryan University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Latihan Kerjaya dari Bryan University

Bryan University telah menyediakan program latihan kerjaya yang relevan kepada pelajar sejak tahun 1982, dan kami sememangnya bersemangat dan komited terhadap kejayaan pelajar kami sekarang ketika kami kembali pada masa itu. Bryan diasaskan dengan keinginan yang tidak berbelah bagi untuk memperbaiki kehidupan para pelajar kami. Itu sebabnya ia adalah sebahagian daripada Kenyataan Misi kami:

Misi kami adalah untuk memperbaiki kehidupan para pelajar kami, pasukan kami dan majikan kami. Kami mencapai misi kami dengan menyediakan pendidikan berkualiti dalam persekitaran yang membolehkan pasukan kami berkembang maju dan pelajar kami dapat merealisasikan potensi mereka, mewujudkan kesan positif dalam komuniti kami.

Lebih dari 30 tahun kemudian, perkara-perkara ini tetap menjadi inti matlamat dan misi kami sebagai sekolah latihan kerjaya. Kami berusaha memperbaiki kehidupan para pelajar kami, sama ada mereka mempunyai keluarga, berada dalam tentera, atau hanya mencari permulaan yang baru dalam kehidupan.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. BeYou.

Di Bryan University , tumpuan utama kami ... anda!

Objektif Misi kami adalah tumpuan komitmen kami kepada pelajar kami:

 • Untuk menyediakan program komprehensif dan peluang latihan yang menyokong keperluan pembangunan tenaga kerja yang dikenal pasti dalam masyarakat yang kami berkhidmat.
 • Untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang mencabar yang membantu pelajar mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka dalam pelbagai disiplin yang berkaitan.
 • Untuk menyediakan pelajar dengan akses kepada pengalaman pendidikan menggunakan pelbagai kaedah penyampaian pengajaran.
 • Memberi perkhidmatan kerjaya kepada pelajar dan siswazah.
 • Untuk menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat dan pertumbuhan profesional .
 • Untuk menyokong komuniti melalui aktiviti sukarela dan amal.

Meraikan Sejarah Kaya Kita, Berjudi untuk Masa Depan yang Hebat

Bryan Travel College. Itulah bagaimana ia bermula. Pada pengasas pada tahun 1982, Bryan menawarkan satu program berasaskan kampus berasaskan kampus kepada bakal pelajar yang ingin memasuki industri pelancongan.

Hari ini, Bryan University menawarkan peluang jalur kerjaya kepada mereka yang mencari Diploma, Associate's, Ijazah Sarjana Muda atau Ijazah Sarjana. Apa perubahannya. Dan kami mahu pelajar kami mengalami perubahan yang sama menerusi program latihan kami.

Sebagai tambahan kepada program ijazah, Bryan juga menawarkan lebih banyak program latihan kerjaya dalam pelbagai bidang pekerjaan. Kami menawarkan kursus latihan jangka pendek bukan kredit yang diadakan di kampus, dalam talian atau hibrid - semua untuk kemudahan pelajar kami. Usaha pengembangan kami telah dijalankan dengan tumpuan tunggal terhadap komitmen kami terhadap pencapaian pelajar, pembangunan tenaga kerja, dan pembelajaran sepanjang hayat.

Kerjaya Sambungan

Ya, di Bryan University anda akan mendapat latihan kerjaya yang berkaitan dengan industri yang anda perlukan untuk pergi jauh dalam karier anda. Tapi rasa apa lagi yang akan anda dapatkan? Kerjaya Sambungan .

Tak ternilai.

Di Bryan, sebaik sahaja anda menyelesaikan program anda, komitmen kami kepada anda terus berlanjut. Kami membantu anda dan membimbing anda ke dalam kerjaya anda. Jabatan perkhidmatan kerjaya kami berada di sana untuk membantu dalam pencarian kerja anda bukan hanya sebagai siswazah baru-baru ini, tetapi berkelanjutan sebagai alumnus.

Itu betul.

Sebaik sahaja anda menerima latihan anda dari Bryan, jabatan perkhidmatan kerjaya kami membuat komitmen berterusan untuk membantu anda dengan apa yang anda perlukan untuk maju dalam kerjaya anda.

Sama ada anda memerlukan bantuan menstruktur semula resume anda, menulis surat pelindung anda, berlatih untuk temubual, atau mencari pembukaan kerja, perkhidmatan kerjaya Bryan komited untuk membantu anda.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

A School of Second Chances

Di Bryan University , kami percaya bahawa ia bukan mengenai tempat anda bermula, tetapi mengenai tempat anda selesai. Ia tidak pernah terlambat untuk menjadikan masa depan anda lebih baik dan lebih cerah daripada anda semalam. Bryan melengkapi anda dengan latihan kerjaya untuk kerjaya masa depan anda dan memberi anda pengalaman pendidikan yang boleh anda ambil dengan seumur hidup.

Di Bryan, ini lebih daripada sekadar latihan kerjaya. Anda mendapat kemahiran hidup dan sambungan kerjaya yang boleh memajukan anda secara peribadi dan profesional. Kami buat semuanya untuk anda kerana kami mahu anda berjaya!

 • Pendidikan yang berpatutan
 • Latihan peribadi
 • Kerja kursus yang berkaitan
 • Fakulti yang berdedikasi
 • Banyak sambungan kerjaya

Lokasi

Tempe

Alamat
West Washington Street,350
85281 Tempe, Arizona, Amerika Syarikat