Baca keterangan rasmi

Mengapa Averett?

MEMANG LEBIH DARIPADA IJAZAH A

PERSEKITARAN PEMBELAJARAN DIREKA UNTUK KEPERLUAN ANDA

Selama lebih 25 tahun, Siswazah dan Bahagian Pengajian Profesional (GPS) telah menawarkan pendidikan berterusan khusus untuk orang dewasa yang bekerja. Lebih 8,000 alumni Averett GPS telah mengambil kesempatan daripada program ijazah dipercepatkan kami untuk membangunkan alat yang mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya mereka dan dalam kehidupan mereka. Mereka telah memperoleh prospek kerjaya yang baik. Mereka telah mendapat penghormatan untuk diri mereka sendiri, dan hak untuk memanggil diri mereka contoh kepada orang lain. Mereka telah memperoleh pendapatan yang lebih daripada ijazah. Dan anda juga boleh.

1. penyampaian kursus Dipercepatkan

 • Mendapat ijazah anda dalam masa dua tahun

2. Direka untuk kemudahan

 • Tiada penyertaan sebenar-masa yang diperlukan dan tugasan mingguan dan tarikh pembayaran tetap disiarkan sebelum kursus bermula

3. Program Mampu

 • Averett di bawah jangkaan apabila ia datang kepada jumlah kos ijazah MBA. Jumlah kos tuisyen untuk MBA di Averett adalah di bawah $ 30,000 USD.

4. "Pasaran-sedia" kurikulum

 • Kandungan dalam program ijazah kami dibangunkan dengan penekanan antarabangsa. Terdapat kursus penuh dalam perniagaan antarabangsa, dan anda boleh menyesuaikan beberapa tugasan anda untuk memasukkan perspektif antarabangsa.

5. Perhatian peribadi

 • Nisbah pelajar fakulti dalam program GPS kami adalah 19: 1; purata saiz kelas 15

6. Kumpulan projek

 • Kumpulan 3-5 pelajar memberi sokongan tambahan dan motivasi

7. pengajar yang berdedikasi

 • ahli fakulti industri mengalami kami mempunyai ijazah lanjutan dalam bidang masing-masing dan komited untuk kejayaan anda

8. Kakitangan Sokongan

 • Kemasukan dan kakitangan bantuan kewangan disediakan untuk membantu anda mencapai matlamat anda

Program Ijazah Dibina untuk Anda

Kami menawarkan pelajar GPS kami pengalaman yang mencerminkan situasi kehidupan sebenar pembelajaran. Ini bermakna anda boleh meletakkan pelajaran malam ini untuk ujian semasa hari kerja esok.

Anda akan mendapatkan maklumat dalam kelas kecil yang diketuai oleh pengajar industri berpengalaman. Dan dengan Pasukan Projek kami, anda menyertai kumpulan rakan sebaya yang mendorong satu sama lain untuk berjaya melalui tamat pengajian dan seterusnya.

Akhir sekali, format kursus dalam talian kami membuat mengimbangi kerja, keluarga, dan pendidikan tinggi lebih mudah:

 • Tiada penyertaan sebenar-masa yang diperlukan
 • tugasan mingguan dan tarikh pembayaran tetap disiarkan sebelum kursus bermula
 • Log masuk ke kursus pada bila-bila masa setiap minggu untuk menyiapkan tugasan
2

MISI Averett'S

Averett University menyediakan pelajar untuk berkhidmat dan memimpin sebagai pemangkin kepada perubahan yang positif. Averett memenuhi misi ini dengan mendidik pelajar dari pelbagai latar belakang, budaya, dan negara melalui program-program ijazah pertama berasaskan seni dan siswazah liberal dalam keserakanan persekitaran yang peribadi, antara disiplin.

VISI Averett'S

Averett Universiti akan menjadi universiti berpusatkan pelajar perdana terkenal dengan pengajaran yang inovatif dan terlibat pembelajaran.

NILAI-NILAI TERAS Averett'S

5

Integriti

Kami mengamalkan etika yang terbaik.

inovasi

Kami menggalakkan dan menerima pengajaran yang inovatif dan pembelajaran di dalam dan di luar bilik darjah.

Engagement

Kami menggalakkan kesedaran global, perkhidmatan dan kepimpinan.

Discovery

Kami memupuk semangat penemuan, penyelesaian masalah dan pemikiran kritikal dan menggabungkan seni liberal dengan penyediaan profesional dalam pengajaran dan pembelajaran.

Kepelbagaian

Averett Universiti mengalu-alukan semua pelajar, fakulti dan kakitangan untuk komuniti akademik yang memupuk kesedaran, keterangkuman, ekuiti dan perkhidmatan yang sama memenuhi misi dan visi kami. Averett meraikan keunikan individu dan berbaloi menghormati perbezaan dalam persekitaran yang selamat dan memupuk. Tiap-tiap anggota Komuniti Averett berkongsi tanggungjawab mengendalikan diri secara beretika dan rakyat yang baik, dan menggalakkan perkembangan kemahiran, dan pertumbuhan intelek dan emosi. Kami menghargai kepelbagaian, kerana hanya dengan melihat dan membina yang terbaik dalam setiap pelajar boleh kita membantu mereka berkembang menjadi pemimpin masa depan.

Tradisi

Kami menerima warisan Judeo-Kristian Averett dengan menghormati mencari kebenaran dan pembentukan rohani.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Averett University Online

Meletakkan diri anda untuk membina pasukan yang produktif, membangunkan strategi yang kukuh dan memupuk budaya tempat kerja yang menang dengan Master Averett Pentadbiran ... [+]

MBA - Kepekatan Kepimpinan

Meletakkan diri anda untuk membina pasukan yang produktif, membangunkan strategi yang kukuh dan memupuk budaya tempat kerja yang menang dengan Master Averett Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan dalam Kepimpinan (MBA-LDR). Dalam talian atau di kampus, anda akan belajar kemahiran kepimpinan berkesan untuk abad ke-21.

Matlamat dan Topik Kursus

kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk persekitaran perniagaan hari ini global, silang budaya adalah berbeza daripada hanya beberapa tahun yang lalu. Anda mesti memahami konsep teori dan dapat memohon mereka dalam masa nyata - walaupun keadaan beralih di sekeliling anda. The MBA-LDR membantu menyediakan anda untuk langkah seterusnya dalam kerjaya kepimpinan anda.... [-]

Amerika Syarikat Danville
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Averett University Online

Meningkatkan kemahiran pemasaran anda untuk seiring dengan cabaran perniagaan global hari ini dengan MBA dalam talian dalam Marketing. Mendapat Ijazah Sarjana Pentadbiran ... [+]

MBA - Marketing Kepekatan

Meningkatkan kemahiran pemasaran anda untuk seiring dengan cabaran perniagaan gbal hari ini dengan MBA dalam talian dalam Marketing. Mendapat Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan dalam Marketing (MBA-MKT). MBA dalam talian di tahap Marketing akan menyediakan anda untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya pengurusan pemasaran anda.

Matlamat dan Topik Kursus

Jika kerja anda melibatkan mengenal pasti peluang produk baru, menganalisis tingkah laku pengguna dan / atau penyampaian produk dan perkhidmatan syarikat anda, program MBA Marketing akan mengambil kepakaran anda ke tahap yang seterusnya dan membolehkan anda untuk mengambil kursus pemasaran online. graduan Marketing MBA mempunyai kemahiran untuk membangunkan strategi pemasaran berasaskan bukti untuk penonton global.... [-]

Amerika Syarikat Danville
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Averett University Online

Memainkan peranan utama dalam pengurusan sumber manusia (HR) dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan dalam Sumber Manusia (MBA-HR). Program kampus dalam ta ... [+]

MBA - Pengurusan Sumber Manusia Memainkan peranan utama dalam pengurusan sumber manusia (HR) dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan dalam Sumber Manusia (MBA-HR). Program kampus dalam talian atau pada merangkumi topik eksekutif peringkat dalam pentadbiran perniagaan, dengan modul program latihan yang khusus memberi tumpuan kepada fungsi HR.

Matlamat dan Topik Kursus

pengurusan sumber manusia adalah salah satu fungsi yang paling penting dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif hari ini. Kami membantu anda membangunkan pengetahuan lanjutan dalam undang-undang buruh, rundingan, struktur pampasan dan tingkah laku organisasi, yang membolehkan anda untuk meneruskan peranan HR pengurus-peringkat.... [-]

Amerika Syarikat Danville
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Averett University Online

Sediakan diri untuk persekitaran perniagaan global yang dinamik hari ini dengan Master 41-kredit kami program Pentadbiran Perniagaan (MBA). Dalam talian atau di kampus, a ... [+]

MBA

Online Program MBA

Sediakan diri untuk persekitaran perniagaan global yang dinamik hari ini dengan Master 41-kredit kami program Pentadbiran Perniagaan (MBA). Dalam talian atau di kampus, anda akan mendapat pengetahuan eksekutif peringkat fungsi perniagaan utama dan bagaimana untuk memohon dalam dunia sebenar.

Matlamat dan Topik Kursus

Pemimpin yang berkesan mempunyai pemikiran pengurusan yang kuat dan kemahiran analisis kuantitatif, boleh memohon konsep akademik dalam situasi kerja sehari-hari dan menunjukkan etika goyah. Kami membantu anda membangunkan kemahiran dan kualiti serta melengkapkan anda untuk memimpin organisasi dari pelbagai saiz.

Online Program MBA pemasaran MBA Kepimpinan Talian Pengurusan Sumber Manusia ... [-]
Amerika Syarikat Danville
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu