Baca keterangan rasmi

Diilhamkan oleh kerja perintis pendidik abad ke-19 dan bekas Presiden Antioch Horace Mann, Antioch University menawarkan pendidikan tinggi yang mengakui kebaikan bersama, hadiah pembelajaran secara langsung, dan diilhamkan oleh masyarakat akademik yang beragam. Kami berusaha untuk menanamkan pengetahuan dan kesedaran diri kepada pelajar kami untuk menjadi pelajar seumur hidup, pemimpin belas kasihan, dan warganegara dunia.


Diakreditasi oleh Persatuan Kolej dan Sekolah Pusat North dan Suruhanjaya Pengajian Tinggi.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Antioch University Online

MA talian dalam Kaunseling Kesihatan Mental Klinikal yang ditawarkan oleh Antioch membolehkan anda menyalurkan semangat anda untuk membantu orang lain menjadi kerjaya ber ... [+]

Bantu orang menangani isu peribadi, keluarga, dan sosial yang menjadikan kehidupan yang sihat dan produktif mencabar untuk mereka. Siswazah dari Universiti Antioch bersedia untuk bekerja dalam agensi komuniti, penyalahgunaan bahan dan rawatan ketagihan, rawatan pesakit dalam, dan kaunseling kolej. Belajar dari pengamal semasa yang akan menyediakan anda untuk memberi kesan kepada kehidupan orang dan memberi rawatan yang membuat perbezaan. Pelajar boleh memilih tumpuan pilihan pengajaran dalam Penyalahgunaan Zat dan Ketagihan Kaunseling, Kaunseling Kakitangan Perkhidmatan Ketenteraan dan Keluarga mereka, atau Trauma.

[-]
Amerika Syarikat Yellow Springs
Julai 2019
English
Sambilan
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu