American University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di American University, para pelajar dan fakulti kami yang pintar, bersemangat dan terlibat menumpukan pengetahuan mereka untuk mencipta perubahan bermakna. Kekuatan kami dalam perkhidmatan antarabangsa dan hal ehwal awam mengilhami rasa tanggungjawab sosial kami dan dedikasi kepada kepelbagaian budaya dan intelektual. Kami ditakrifkan oleh perspektif global kami, idealisme praktikal dan dedikasi kepada perkhidmatan awam.

American University adalah universiti penyelidikan swasta yang terletak di ibu kota negara. Ia telah disewa oleh Kongres Amerika Syarikat pada tahun 1893 untuk membina perkhidmatan awam, dan kini menjadi rumah kepada fakulti berprestij, penceramah tetamu dan pemimpin dunia yang melawat para pengamal berpengaruh dan pemimpin pemikiran terkemuka.

Sertai kami dalam mewujudkan peluang baru untuk diri anda semasa anda membantu mewujudkan dunia yang lebih baik. Menjadi sebahagian daripada rangkaian pencapaian yang bercita-cita tinggi, pemimpin belas kasihan dan warganegara yang sedar secara sosial di Universiti Amerika.


Pada tahun 2018, US News

  • No. 69, Universiti Kebangsaan Terbaik
  • No. 35, Kolej Terbaik untuk Veteran
  • No. 61, Sekolah Nilai Terbaik


Pengalaman Pelajar Online

Program American University Online disampaikan melalui format yang mudah, fleksibel dan mudah alih. Seperti di kampus, pelajar bercakap tentang kursus mereka dan isu semasa dengan rakan sekelas, bertanya soalan pengajar dan bertukar tugas, tetapi semuanya dilakukan melalui e-mel, papan perbincangan, mesej segera dan banyak lagi.

Kursus dalam talian di American University adalah sukar dan mencabar sebagai rakan sejawat di kampus dan diajar oleh ahli fakulti yang sama, penceramah berpengalaman dan pensyarah yang terkenal. Interaksi dan komunikasi dengan pengajar dan sesama pelajar adalah komponen penting dalam program dan kejayaan akademik.

Pelajar dalam talian mempunyai akses kepada banyak sumber sokongan termasuk orientasi pelajar baru, meja bantuan 24x7 untuk masalah teknikal, penyelaras perkhidmatan pelajar, penasihat kewangan dan banyak lagi.

Lokasi

Washington

Alamat
4400 Massachusetts Avenue
20016 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami