American Heritage College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MISI

Memberi inspirasi dan melengkapkan profesional melalui program peningkatan kemahiran yang boleh dicapai dan dapat meningkatkan kemajuan kerjaya dan kejayaan peribadi.

VISI

American Heritage College membayangkan pasaran di mana para profesional yang berminat dan berpengalaman dapat mengakses latihan kemahiran yang berpatutan untuk membantu mereka mencapai kemajuan kerjaya yang boleh diukur yang memperkayakan individu, syarikat, dan masyarakat pada umumnya.

VALUES

Kebertanggungjawaban: Sama seperti kita bertanggungjawab kepada pelajar dan komuniti kita yang lebih besar, pelajar kita mempamerkan kebertanggungjawaban kepada diri mereka sendiri.

Profesionalisme: Profesionalisme yang kami jalankan di kolej kami dapat dilihat kembali kepada kami dalam profesionalisme pelajar kami belajar dan memaparkan.

Kecemerlangan: Kami komited kepada kecemerlangan dalam berkhidmat kepada pelajar kami dan mewujudkan tenaga kerja yang lebih terlatih untuk komuniti kami - para pelajar kami juga berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam akademik mereka dan dalam kehidupan mereka.

Fleksibiliti: Fleksibiliti kami adalah faktor utama dalam keupayaan kami untuk berputar untuk memenuhi tuntutan pasaran pekerjaan yang sentiasa berubah, dan kami mencari guru dan pelajar yang memaparkan kualiti ini melalui kesediaan mereka untuk terus memperbaharui set kemahiran mereka untuk tetap relevan meskipun mereka laluan kerjaya 'semakin banyak permintaan.

Integriti: Integriti adalah teras American Heritage College ; ia adalah apa yang kita paparkan dalam semua tindakan kita, dan merupakan bahagian penting dari apa yang dibawa oleh pelajar kita ke dalam masyarakat ketika mereka meninggalkan lipatan kita.

KELULUSAN

American Heritage College adalah sebuah institusi swasta yang diluluskan oleh Biro Pendidikan Pascasiswazah dan Vokasional Persendirian, menurut Seksyen Kod Pelajaran California §94311.

Kelulusan Biro bermaksud institusi itu mematuhi piawaian negeri, dan tidak menyiratkan apa-apa pengesahan atau cadangan oleh majlis negeri.

American Heritage College diiktiraf atau diluluskan oleh: Persatuan Majikan California, Jabatan Pemulihan, California EDD-ETPL, dan merupakan penyedia perkhidmatan yang diluluskan untuk Akta Inovasi dan Peluang Pekerjaan (WIOA).

BANTUAN PENUTUPAN JOB

Dengan tumpuan laser untuk mendidik semula profesional yang bekerja, penempatan graduan yang berjaya adalah sangat penting untuk American Heritage College . Semua graduan mendapat akses kepada perkhidmatan penempatan - kedua-dua pra dan pasca-ijazah. Pakar penempatan kami bukan sahaja membantu para graduan untuk mencari pekerjaan baru, tetapi juga membantu para graduan untuk membuat strategi untuk kemajuan kerjaya dalam syarikat mereka sekarang.

American Heritage College disahkan dan / atau diluluskan oleh yang diswastakan berikut

Lokasi

Orange

Orange Campus

Alamat
765 The City Dr., Suite 380
92868 Orange, California, Amerika Syarikat

Garden Grove

Garden Grove Campus

Alamat
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, California, Amerika Syarikat

Pantai yang panjang

Long Beach Campus

Alamat
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Pantai yang panjang, California, Amerika Syarikat

Oceanside

Oceanside Campus

Alamat
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, California, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: