Baca keterangan rasmi


Yang Sekolah Perkhidmatan Antarabangsa (SIS) di Universiti Amerika memahami bahawa cabaran global yang rumit memerlukan penyelesaian interdisipliner, kolaboratif. Masyarakat SIS yang pelbagai disatukan oleh idea perkhidmatan.

Fakulti pakar, kakitangan sokongan, dan rangkaian rakan-rakan yang berjaya telah menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam hal ehwal antarabangsa, dengan perhatian terhadap kepekaan dan pemahaman lintas budaya, kepakaran profesional, dan kemahiran analisis yang kuat. SIS secara kerap disenaraikan sebagai sekolah top ten dari hal ehwal antarabangsa oleh majalah Dasar Luar Negara.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

American University - School of International Service (SIS)

MA dalam Hubungan Antarabangsa menggabungkan teori dan kaedah perhubungan antarabangsa yang maju dengan kepekatan Global Security & Resolution Conflict, atau Pembangu ... [+]

Yang dalam talian Master of Arts dalam Hubungan Antarabangsa direka khusus untuk menyediakan pelajar dengan asas dalam topik hubungan antarabangsa yang lebih maju, serta pengkhususan dalam bidang profesional disiplin. Kepekatan semasa termasuk Penyelesaian Keselamatan & Konflik Global, dan Pembangunan Antarabangsa yang Mampan.

Pelajar dan ahli fakulti berinteraksi dalam masa sebenar semasa kelas dalam talian secara mingguan dihantar melalui platform persidangan video inovatif. Pelajar dijangka melengkapkan kursus dan pembacaan sebelum sesi perbincangan kecil dan kecil ini.

Melalui penggunaan teknologi inovatif dan pengalaman mendalam dunia yang sebenar, International Relations Online menggabungkan fleksibiliti program dalam talian global dengan interaksi yang ketat, berkualiti dan kelas dalam pengalaman di kampus. Pelajar program mendapat manfaat daripada:... [-]