A.T. Still University, Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi kita

AT Still University of Health Sciences berfungsi sebagai universiti berpusatkan pembelajaran yang didedikasikan untuk menyediakan profesional yang berkemahiran tinggi melalui program akademik yang inovatif dengan komitmen untuk meneruskan warisan osteopatiknya dan memberi tumpuan kepada penjagaan kesihatan, biasiswa, kesihatan komuniti, pendidikan interprofessional, kepelbagaian, dan kurang upaya populasi.

Ketahui lebih lanjut mengenai AT Still University

AT Still University (ATSU) adalah institusi pendiri osteopathic healthcare, yang ditubuhkan pada tahun 1892 oleh Andrew Taylor Still. Sebagai universiti sains kesihatan terkemuka, ATSU terdiri daripada dua buah kampus (Kirksville, Mo., dan Mesa, Ariz.) Di lebih daripada 200 ekar dengan enam sekolah berprestij. Persekitaran pembelajaran termasuk ijazah sarjana berkaitan kesihatan kediaman dan dalam talian serta perkongsian berasaskan komuniti di seluruh dunia. ATSU mempunyai lebih daripada 700 pekerja yang didedikasikan untuk misi bukan untuk keuntungannya dan pendaftaran purata tahunan lebih dari 3,100 pelajar dari 35 negara.


Sekolah kami terkenal dengan keunggulannya sebagai pendidik penjagaan kesihatan multidisiplin. Universiti ini memberi tumpuan kepada mengintegrasikan prinsip pengasas ubat osteopathik dan pengetahuan tentang sains hari ini. ATSU terus mendapat perbezaan sebagai universiti sains kesihatan siswazah dengan kurikulum terbaik dalam kelas dan misi jangkauan masyarakat untuk berkhidmat kepada golongan yang kurang mendapat perhatian. Universiti mempunyai sejarah kepimpinan yang kaya dalam pendidikan penjagaan kesihatan dan penyelidikan berkorelasi./>

ATSU menanamkan dalam kalangan pelajar belas kasihan, pengalaman dan pengetahuan yang diperlukan untuk menangani seluruh orang dan membentuk penjagaan kesihatan di masyarakat di mana keperluan adalah yang paling besar. Diilhamkan untuk mempengaruhi penjagaan kesihatan orang ramai, graduan ATSU menyumbang kepada masa depan penjagaan bersepadu sementara juga membawa semangat tanpa mementingkan diri sendiri dalam komuniti yang mereka layani.

AT Still University diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi.

Kolej Pengajian Kesihatan Siswazah

Matlamat Kolej Pengajian Kesihatan Siswazah di AT Still University adalah untuk menyediakan pengetahuan pengurusan kesihatan dalam talian yang menyeluruh dan relevan melalui kualiti unggul, pendidikan dalam talian yang inovatif.


Program ijazah Kolej menyediakan profesional penjagaan kesihatan bekerja peluang untuk memperoleh ijazah yang berprestij dalam industri penjagaan kesihatan. Pilihan di Kolej Pengajian Kesihatan Siswazah termasuk: Doktor Pendidikan dalam Profesion Kesihatan, Doktor Sains Kesihatan, Doktor Pentadbiran Kesihatan, Sarjana Pentadbiran Kesihatan, Sarjana Kesihatan Awam, Sarjana Kesihatan Awam - Penekanan Pergigian, dan Sarjana Sains dalam Kinesiology./>

Pengajian Kolej Pengajian Kesihatan Siswazah ATSU merangkumi pengasas perubatan osteopatik ATSU. Sejak tahun 1892, prinsip-prinsip Andrew Taylor Still telah menjadi prinsip penubuhan kami dan telah menjadi model pendidikan penjagaan kesihatan osteopathic di seluruh dunia.

Pengurusan kesihatan adalah salah satu profesion yang paling pesat berkembang hari ini, dengan memperluas peluang untuk membuat perbezaan yang nyata dalam komuniti yang akan anda layani. Penjagaan kesihatan hari ini dan pada masa akan datang memerlukan lebih pemimpin dan pemimpin berwawasan untuk mengatasi cabaran-cabaran di hadapan kita.

Program doktoral dan tuan dalam talian yang terkenal ATSU-CGHS memberikan fleksibiliti yang diperlukan untuk profesional yang bekerja untuk memenuhi matlamat pembangunan kerjaya mereka. Kurikulum mencerminkan kemajuan terkini dalam industri dan menyediakan graduan untuk proaktif dalam menavigasi aliran penjagaan kesihatan yang sentiasa berubah. Pelajar Online ATSU juga mempunyai peluang untuk mendapatkan pengalaman klinikal dunia nyata di kampung halaman mereka, kawasan lain di negara ini, dan di seluruh dunia.

Graduan menjadi sebahagian daripada sejarah kecemerlangan 125 tahun dan disambungkan kepada keluarga profesional yang mempunyai semangat untuk berkhidmat di mana yang paling diperlukan.

Program kami

  • Sarjana Pentadbiran Kesihatan
  • Sarjana Kesihatan Awam
  • Sarjana Kesihatan Awam - Penekanan Pergigian
  • Sarjana Sains dalam Kinesiologi
  • Doktor Pentadbiran Kesihatan
  • Doktor Pendidikan Kesihatan
  • Doktor Sains Kesihatan

Lokasi

Kirksville

Alamat
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Missouri, Amerika Syarikat