Keystone logo

61 dalam talian Sarjana Program dalam Sains Sosial Kerja Sosial 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Sains Sosial
  • Kerja Sosial
Bidang pengajian
  • Sains Sosial (61)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

dalam talian Sarjana Program dalam Sains Sosial Kerja Sosial

Memperoleh ijazah sarjana adalah satu usaha yang menarik ke dalam penerokaan akademik serta perkembangan dan penghalusan kemahiran. A ijazah juga boleh menjadi kunci kepada kemajuan kerjaya atau titik pangsi untuk perubahan kerjaya.

Apakah yang dimaksudkan dengan Master Online dalam Kerja Sosial? Ijazah sarjana dalam kerja sosial membolehkan anda berlatih dalam beberapa bidang dan boleh membawa kepada pensijilan dalam profesion kerja sosial. Kelas sering termasuk kecekapan dalam isu-isu kepelbagaian, komunikasi interpersonal dengan keluarga dan kumpulan kecil, dasar masyarakat dan organisasi, dan keadilan sokongan sosial. piawaian profesional dalam pelbagai tetapan kerja sosial dan amalan terbaik mereka juga sering dikaji. Selain kursus, magang atau praktikum mungkin diperlukan untuk pengijazahan.

Dengan mendapat pendidikan siswazah dalam kerja-kerja sosial, anda boleh memajukan kerjaya anda dalam membantu orang mempunyai cara hidup yang lebih baik.Anda boleh mendapatkan kesedaran nilai-nilai keadilan sosial dan kepentingan termasuk mereka dalam amalan kerja sosial. Anda boleh mempunyai peluang untuk membangunkan mendengar anda dan bertutur kemahiran untuk menjadi peguam bela yang lebih baik untuk pelanggan-pelanggan anda.

Kos jenis ini program ijazah akan berbeza-beza mengikut lokasi sekolah. Juga, kos hentaman adalah tempoh program ijazah.

A Sarjana Kerja Sosial boleh membuka kerjaya anda ke pelbagai peluang. Beberapa industri dan organisasi menggunakan pekerja sosial, termasuk amalan psikoterapi, agensi yang berurusan dengan kanak-kanak dan isu-isu wanita dan kemudahan penjagaan kesihatan. Sistem keadilan jenayah dan organisasi sokongan penuaan juga menggunakan pekerja sosial peringkat sarjana sebagai pakar dan pengamal untuk hidup positif dan perubahan. pegawai akhlak, pekerja pengangkatan, dan ahli terapi semua mendapat manfaat daripada latihan kerja sosial.

kajian dalam talian untuk ijazah adalah satu cara yang boleh diakses untuk meneruskan pendidikan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.