Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 33 dalam talian MSc Program dalam Sistem Maklumat 2023

33 dalam talian MSc Program dalam Sistem Maklumat 2023

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana adalah tahap pencapaian akademik yang boleh dicapai selepas menamatkan program ijazah sarjana muda. Ia membantu pelajar-pelajar siswazah peringkat memasuki kerjaya yang lebih maju daripada yang mungkin sebaliknya. Memilih untuk belajar dalam talian adalah cara yang baik untuk melengkapkan ijazah sarjana anda sambil membina kerjaya anda.

Apakah yang dimaksudkan dengan MSc Online dalam Sistem Maklumat? Ini jenis ijazah biasanya digunakan dalam persekitaran perniagaan. Pelajar belajar komunikasi data, analisis sistem dan reka bentuk, keselamatan siber, dan pengurusan pangkalan data. teknologi maklumat adalah satu bahagian penting dalam hampir setiap perniagaan di dunia hari ini, dan pakar-pakar yang boleh membantu mengurus dan melindungi maklumat yang perbadanan itu menjadi lebih dan lebih berharga.

Ijazah sarjana dalam sistem maklumat memberikan pelajar manfaat memilih bagaimana khusus mereka.Terdapat banyak bidang teknologi maklumat graduan boleh masuk, dan memegang ijazah sarjana sering membuat ia lebih mudah untuk berjaya.

The tuisyen dan yuran terlibat dengan memperoleh Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat berbeza-beza agak sedikit. Sebelum anda mendaftar dalam program, anda perlu menyelidik kos, yang akan dipengaruhi oleh sekolah dan negara pengajian. Memilih untuk belajar dalam talian adalah cara yang terbaik untuk mengurangkan kos pendapatan MSc yang.

Hampir setiap kerja dalam bidang sistem maklumat berkisar pangkalan data dan sistem lain yang ditubuhkan pada perbadanan untuk menguruskan data. jurutera rangkaian dan pemaju sistem ditugaskan untuk mewujudkan sistem ini, dan pentadbir pangkalan data mengekalkan sistem dalam operasi harian. Terdapat juga beberapa jawatan yang menggabungkan lebih banyak bahagian perniagaan di lapangan, seperti penganalisis sistem yang mentafsir maklumat untuk membuat cadangan.

Untuk memulakan kerjaya bekerja dengan sistem maklumat, mencari program MSc yang tepat untuk anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • MSc
  • Pengajian Teknologi
  • Sistem Maklumat
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (33)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian