Keystone logo

65 dalam talian MSc Program dalam Pengajian Teknologi Sains Data 2024

Penapis

Penapis

  • MSc
  • Pengajian Teknologi
  • Sains Data
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (65)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

dalam talian MSc Program dalam Pengajian Teknologi Sains Data

Mendapat ijazah sarjana adalah satu pencapaian besar dan satu yang boleh membuka beberapa pintu profesional. ijazah ini memberikan pengetahuan kepada pelajar lebih mendalam dalam bidang pilihan mereka dan mengambil masa lebih kurang satu hingga dua tahun untuk menyelesaikan.

Apa yang MSc dalam talian dalam Sains Data? Ini jenis program meletakkan fokus yang seimbang di kedua-dua aplikasi dan teori. Pelajar mendapat kurikulum yang ketat statistik, matematik, dan sains komputer digunakan, dengan contoh-contoh dunia sebenar ditenun ke dalam kandungan kursus. Pelbagai kursus berkhidmat untuk memenuhi kurikulum dan mungkin termasuk kelas-kelas seperti asas-asas algoritma, prinsip-prinsip sistem pangkalan data, visualisasi data, model statistik dan regresi, analisis data dan kaedah statistik, sains data, pengenalan kepada pengoptimuman, dan statistik pengiraan.

Orang-orang yang mendapat Master mereka Sains dalam Sains Data sering menggunakan beberapa kemahiran kerana mereka mengejar ijazah.Kemahiran seperti pengurusan yang lebih baik masa, etika kerja yang kukuh, dan kemahiran organisasi dipertingkatkan boleh mendapat manfaat graduan di tempat kerja.

Memperoleh ijazah tuanmu itu, sama ada anda memilih untuk belajar dalam talian di dalam negeri atau sekolah antarabangsa, mempunyai kos yang berbeza-beza bergantung kepada kolej yang anda pilih. Ia adalah yang terbaik untuk mendekati kolej pelajar yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai keperluan kewangan.

Bidang sains data berdaya saing, tetapi bidang ini mempunyai beberapa pilihan kerjaya yang mendapat permintaan tinggi. Melengkapkan jenis program boleh membuat anda layak untuk pekerjaan seperti jurutera kanan perisian, ahli sains data kanan, pengurus pembelajaran mesin, perunding kanan sains data, saintis data, jurutera aliran pemprosesan data, dan ibu strategi analisis.

Memperoleh ijazah anda master sains data dalam talian boleh membantu anda maju dalam kerjaya anda.Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kurikulum yang ada, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.