Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 156 dalam talian MBA Program dalam Pentadbiran Perniagaan dalam Amerika Syarikat 2023

156 dalam talian MBA Program dalam Pentadbiran Perniagaan dalam Amerika Syarikat 2023

overview

pentadbiran perniagaan berkaitan dengan aktiviti-aktiviti yang perlu disiapkan untuk mengekalkan standard tertentu operasi dalam sesebuah organisasi. Pelajar yang belajar bidang ini boleh belajar tentang pengurusan, membuat keputusan, kewangan, pemasaran dan produktiviti.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah yang boleh membantu pelajar untuk meningkatkan dan mempelbagaikan set kemahiran mereka. Banyak sekolah menawarkan program MBA sama ada dalam talian atau separuh masa, supaya pelajar yang sibuk dengan kerjaya dan keluarga boleh melanjutkan pelajaran mereka dengan cara yang mudah.

read_more

filters

  • MBA
  • Amerika Syarikat
  • Pengajian Perniagaan
  • Pentadbiran Perniagaan
fields_of_study
  • Pengajian Perniagaan (156)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format