Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 7 dalam talian MBA Program dalam Pengurusan Teknologi 2023

7 dalam talian MBA Program dalam Pengurusan Teknologi 2023

Gambaran keseluruhan

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, sesetengah pelajar mungkin meneruskan kajian lanjut dan mendapat Master dalam talian Pentadbiran Perniagaan. Ini ijazah lanjutan biasanya direka untuk memberikan pelajar pengetahuan khusus untuk kawasan tertentu kepentingan.

Apakah MBA dalam talian Pengurusan Teknologi? The kursus dalam talian untuk ijazah ini menggabungkan kemahiran tradisional pengurusan perniagaan dengan kepakaran yang unik diperlukan untuk teknologi moden. Satu kemahiran yang sama yang muncul dalam kebanyakan program adalah keupayaan untuk menggunakan teknologi untuk membuat perniagaan yang lebih cekap. Membangunkan ini, kursus boleh memberi tumpuan kepada perancangan strategik, penilaian risiko, pengurusan projek, jaminan kualiti, atau e-dagang. Setelah memperoleh ijazah anda, anda mungkin akan dapat mengintegrasikan pengurusan anda orang dengan pengetahuan anda teknologi untuk berjaya dalam jawatan pengurusan di perniagaan.

Kemahiran yang terlibat dalam pengurusan teknologi bukan sahaja boleh membuat anda pengurus yang lebih baik, tetapi mereka juga boleh memperkenalkan anda kepada teknologi baru, memperluaskan asas pengetahuan anda. Jika anda berminat untuk mengikuti ijazah kedoktoran, MBA sering prasyarat.

Kos memperoleh ijazah ini berbeza-beza bergantung kepada sekolah anda, jadi meminta apa harga anda akan. Tanya tentang biasiswa dan mengetahui jika program dalam talian kos kurang daripada satu tradisional.

Dalam sesetengah keadaan, memperoleh ijazah sarjana boleh menjadi faktor yang terbuka anda sehingga kedudukan maju dalam syarikat anda. Dengan ijazah ini, anda mungkin dapat bergerak dari positon asas dalam bidang IT untuk kedudukan pengurusan dengan tajuk pekerjaan yang boleh termasuk pengurus sistem maklumat, ketua pegawai teknologi, pengurus projek, penganalisis pengurusan, atau pengurus program teknikal.Dengan pengetahuan yang lebih maju dari ijazah lanjutan, anda boleh menjadi aset kepada syarikat anda apabila ia datang untuk memastikan semua teknologinya beroperasi dengan cekap.

Masukkan semula dunia teknologi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

 • MBA
 • Pengajian Teknologi
 • Pengurusan Teknologi
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (7)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian