Keystone logo

43 dalam talian Kursus Program dalam Pengajian Teknologi Sains Data 2024

Penapis

Penapis

  • Kursus
  • Pengajian Teknologi
  • Sains Data
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (43)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

dalam talian Kursus Program dalam Pengajian Teknologi Sains Data

Kursus dalam talian adalah satu unit pembelajaran yang biasanya berlaku sepenuhnya dalam talian. Walau bagaimanapun, sesetengah universiti mungkin memerlukan pelajar bertemu secara peribadi sekali atau dua kali setiap semester. Kursus boleh diambil sebagai sebahagian daripada prasiswazah atau siswazah ijazah.

Apakah kursus dalam talian dalam bidang sains data? Unit kajian sering melihat kepada proses yang digunakan untuk mendapatkan pengetahuan daripada data. Walaupun ramai orang berinteraksi dengan data yang besar setiap hari, tidak semua orang tahu apa yang perlu dilakukan dengan maklumat ini. Semasa kursus dalam talian dalam bidang sains data, pelajar boleh belajar bagaimana untuk meneroka masalah dunia sebenar dalam data. Bergantung kepada tahap kursus ini, pelajar boleh meliputi topik, seperti perlombongan teks, bar dan berselerak dengan GGPLOT2 dan Hadoop. Anda perlu berusaha untuk mengambil kedua-dua kursus pengenalan dan maju di seluruh ijazah kolej anda jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang sains data.

Dengan mengambil kursus dalam talian dalam bidang sains data, anda lebih baik boleh menyediakan diri untuk kerjaya dalam industri.Sebagai contoh, pelajar boleh mendapatkan kedua-dua kemahiran kuantitatif dan analisis statistik, yang boleh membantu meningkatkan keupayaan mereka untuk berfikir tentang perniagaan strategik. Dengan set kemahiran ini, anda boleh lebih bersedia untuk kemajuan.

Kos mengambil kursus dalam talian dalam bidang sains data boleh berbeza dari satu sekolah ke depan. Ia mungkin bergantung, sebahagiannya, kepada lokasi sekolah dan program yang digunakan untuk hampir menghadiri kelas.

Dengan kursus dalam talian dalam bidang sains data, anda akan lebih bersedia untuk beberapa kerjaya dalam bidang besar-data. pilihan yang tepat anda akan bergantung kepada ijazah yang anda mendapatkan, sama ada ia adalah satu ijazah atau graduan, dan bidang pengajian anda. Sesetengah pelajar pergi untuk menjadi seorang jurutera data, penganalisis perniagaan atau perangkaan selepas mengambil kursus dalam bidang sains data. Jika anda mahu jawatan pengurusan, anda mungkin perlu untuk meneruskan ijazah sarjana.

Adakah ini kelihatan seperti kursus yang sesuai untuk anda? Memohon mudah.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.