Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 3 dalam talian Kursus-kursus Program dalam Persediaan Ujian GRE 2023/2024

3 dalam talian Kursus Program dalam Persediaan Ujian GRE 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Kursus adalah pilihan untuk meneruskan pendidikan untuk individu yang sibuk mencari pengetahuan atau kemahiran tertentu. Orang yang sibuk boleh mendapat manfaat daripada kelonggaran tidak perlu memilih jalur darjah dengan segera dan jadual yang ditawarkan oleh kursus.
Apakah kursus dalam persiapan ujian GRE? Kursus ini meliputi bahan dalam GRE (Ujian Rekod Siswazah) dan membantu pelajar bersiap untuk mengambil kursus. Sesetengah menawarkan video, buku kerja, rujukan poket atau bahan bercetak. Pengajar mengajar strategi terbukti menggunakan bahan dari peperiksaan yang lalu. Sokongan sembang dalam talian dan e-mel biasanya dimasukkan untuk kursus dalam talian. Kursus-kursus boleh didapati sebagai diri sendiri atau hidup selama empat bulan atau sepanjang tahun.
Kursus ini mengajar pelajar kuantitatif penalaran, pemikiran kritikal dan kemahiran penaakulan lisan untuk mempersiapkan mereka untuk lulus peperiksaan. Walaupun laluan peperiksaan tidak dijamin dalam kursus ini, kemahiran yang diajar dan belajar meningkatkan peluang para pelajar untuk mencapai kecemerlangan dan kemudian dapat memindahkan dengan baik kepada pilihan program siswazah.
Bergantung pada bahan yang termasuk dalam kursus, kos berbeza. Individu harus menyelidik pilihan kursus yang ada, termasuk bahan dan cara mereka ingin mengikuti kursus ini.
Kursus dalam persiapan ujian GRE membantu pelajar memperoleh pengetahuan dan keyakinan yang diperlukan untuk lulus GRE. Laluan peperiksaan menyediakan individu untuk memohon dan pergi ke sekolah siswazah untuk memperoleh ijazah sarjana atau doktor dalam pelbagai perkara. Sarjana atau doktor mengetuai pilihan karir yang lebih baik, termasuk profesor, guru, kaunselor, ahli terapi, pustakawan, pembantu doktor, pekerja sosial, ahli diet, penganalisis dasar awam dan pakar kecemasan dan kecemasan.
Arahan dalam talian dan kampus ditawarkan dalam kursus untuk kedua-dua pelajar sepenuh masa dan sambilan untuk bekerja di sekitar jadual sibuk mereka. Untuk memulakan, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

  • Kursus
  • Pengajian Am
  • Persediaan Ujian
  • Persediaan Ujian GRE
Bidang pengajian
  • Pengajian Am (3)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan