Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 5 dalam talian Kursus-kursus Program dalam Perniagaan Mampan 2023/2024

5 dalam talian Kursus Program dalam Perniagaan Mampan 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Kursus menawarkan peluang kepada pelajar untuk mengikuti jalan belajar tertentu dan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang tertentu. Kursus-kursus ini mungkin berbeza-beza mengikut masa penyelesaian dari beberapa minggu ke tahun.
Apakah kursus dalam perniagaan yang mampan? Kursus ini mengajar profesional perniagaan semasa atau masa hadapan bagaimana untuk berkompromi antara yang terbaik untuk syarikat dan apa yang terbaik untuk alam sekitar dan orang-orang yang bergantung kepada sumbernya. Kursus dalam perniagaan yang mampan menyediakan ahli perniagaan dengan kemahiran untuk mencipta jenama dan produk yang bertambah baik, atau sekurang-kurangnya tidak membahayakan, persekitaran. Ia juga mengajar mereka cara membuat produk dan perkhidmatan yang boleh diterima secara sosial yang dipasarkan sebagai enjin perubahan.
Kursus dalam perniagaan yang mapan adalah pilihan yang sangat baik untuk dermawan kerana ia mengajar mereka bagaimana menjadi agen perubahan di tempat kerja, di rumah dan dalam konteks masyarakat yang lebih luas. Kursus ini juga mengajar kemahiran seperti mengenal pasti nilai penting demografi utama dan produk dan perkhidmatan pemasaran yang memenuhi nilai-nilai tersebut.
Negara dan institusi yang berbeza menilai program mereka secara berbeza. Akibatnya, pendekatan terbaik adalah untuk menjangkau sekolah-sekolah yang menarik minat anda dan mendapatkan maklumat yang anda perlukan dari sumber.
Pelajar yang berjaya menyiapkan program ini mendapati dunia peluang profesional yang menanti mereka pada akhirnya. Hakikat bahawa pekerjaan ini sering memberi enjin untuk perubahan dunia bermakna bahawa para profesional dalam bidang ini cenderung sangat puas dengan pekerjaan mereka dan nilainya kepada dunia. Beberapa pekerjaan memuaskan untuk dipertimbangkan dalam bidang ini ialah pengurus tenaga dan kemampanan, membina pengurus prestasi, pengurus pengeluaran perindustrian, pengurus loji dan jurutera kesihatan dan keselamatan.
Adakah ini bunyi seperti jenis bidang yang anda ingin bekerjasama? Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

  • Kursus
  • Pengajian Kemampanan
  • Pengajian Ekonomi Mampan
  • Perniagaan Mampan
Bidang pengajian
  • Pengajian Kemampanan (5)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian