Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian Kursus-kursus Program dalam Stavanger, Norway 2024

1 dalam talian Kursus Program dalam Stavanger, Norway 2024

Gambaran keseluruhan

Zon ketiga terbesar di bandar dan kawasan metropolitan, Stavanger, terkenal dengan peratusan tertinggi orang universiti berterusan. Bandar ini mempunyai banyak sekolah tinggi untuk penduduk. British International School of Stavanger dan Universiti Stavanger adalah institusi utama bagi mereka yang ingin mendapatkan pendidikan berkualiti.

Norway (Norge) adalah yang paling barat, utara - dan sebenarnya paling timur - satu daripada tiga negara-negara Scandinavia. Norway terkenal dengan pemandangan yang menakjubkan dan berbeza-beza itu. Fjord di barat negara ini adalah teluk sempit panjang, diapit di sebelah sama ada oleh gunung yang tinggi di mana laut menembusi jauh di pedalaman. Tanggungjawab mutlak bagi pendidikan terletak dengan Kementerian Norway Pendidikan dan Penyelidikan.

Kursus adalah individu kelas yang boleh diambil di universiti-universiti, kolej, maktab rendah dan sekolah perdagangan di seluruh dunia. Untuk lebih besar fleksibiliti, banyak sekolah juga menawarkan kelas dalam talian. Pelajar boleh mengambil kelas individu atau mengikuti program ijazah.

Baca lagi

Penapis

  • Kursus
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian