Keystone logo

12 dalam talian Kursus Program dalam Keusahawanan 2024

Penapis

Penapis

 • Kursus
 • Pengajian Perniagaan
 • Keusahawanan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (12)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  dalam talian Kursus Program dalam Keusahawanan

  Adakah anda bermimpi untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya? Ingin memulakan perniagaan anda sendiri? Mengambil kursus keusahawanan talian mungkin hanya apa yang anda perlukan untuk menjadikan impian anda menjadi kenyataan. Kursus keusahawanan talian akan mengajar anda strategi yang diperlukan untuk memulakan, mengurus dan mengembangkan perniagaan anda. Antara isu-isu utama yang alamat kursus keusahawanan adalah kewangan, pemasaran dan perancangan, undang-undang, kepimpinan, strategi dan operasi. Selain itu, anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan pemasaran internet, mencari bantuan kewangan atau mengendalikan pekerja-pekerja.

  Kursus keusahawanan talian sesuai terutama bagi mereka yang tidak boleh mendaftar dalam darjah sepenuh masa dan lebih suka kajian fleksibel. Dengan pembelajaran jarak jauh, ia hanya memerlukan beberapa jam seminggu dan anda boleh terjun ke dalam isu-isu pengurusan korporat, sumber manusia dan perakaunan kewangan. Pelajar di semua peringkat adalah dipelawa untuk menyertai, dengan kursus yang terdiri dari asas ke tahap maju.

  Lihatlah senarai dibawah. Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai kursus Keusahawanan dalam talian dan menghubungi sekolah secara langsung!