Keystone logo

3 dalam talian Kursus Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Perniagaan Makanan dan Minuman Katering 2024

Penapis

Penapis

  • Kursus
  • Pengajian Makanan dan Minuman
  • Perniagaan Makanan dan Minuman
  • Katering
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (3)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

dalam talian Kursus Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Perniagaan Makanan dan Minuman Katering

Pelajar mencari cara yang lebih fleksibel untuk mendapatkan pendidikan yang mungkin mahu mengambil kursus dalam talian. Terdapat dalam pelbagai mata pelajaran, kursus dalam talian boleh diambil sama ada oleh pelajar atau profesional mencari untuk mengemaskini kelayakan mereka semasa.

Apa yang kursus dalam talian dalam katering? Kursus ini dirancang untuk pelajar yang menarik dalam menubuhkan perniagaan makanan atau katering. Beberapa program akan meliputi kemahiran memasak, tetapi ramai daripada mereka mengharapkan pelajar yang akan dialami di dapur. Topik mungkin termasuk memasak untuk jumlah yang besar, mengubah suai resipi, memahami kaedah susunan makanan, memasak dengan selamat, dan belajar tentang standard profesional perkhidmatan makanan. pengurusan perniagaan, termasuk perancangan acara, pemasaran, pembelian makanan, dan kawalan kos, boleh dilindungi dalam beberapa program.

kursus Catering menawarkan kemahiran penting untuk pelajar yang mahu bekerja dalam industri katering.Ini termasuk bekerja di bawah tekanan, mengekalkan keadaan bersemangat, dan bekerja dengan cekap dan cepat. Kemahiran ini boleh memberi manfaat kepada pelajar-pelajar di mana-mana tetapan, sama ada peribadi atau profesional.

Kos merupakan salah satu faktor terbesar apabila memilih sekolah untuk hadir. Pelajar perlu menghubungi sekolah-sekolah yang mereka minat dan bertanya tentang tuisyen dan yuran lain. Beberapa program juga boleh menawarkan peluang bantuan kewangan untuk pelajar yang memohon dan layak.

Pelajar yang tamat kursus dalam katering boleh bersedia untuk menyediakan makanan untuk pelbagai keluarga, perniagaan, dan acara sosial. Ramai individu akan memilih untuk bekerja sama ada untuk sebuah syarikat katering atau memulakan mereka sendiri. Orang yang mempunyai pengalaman dan pendidikan di kawasan masakan tambahan boleh memilih untuk bekerja dalam kapasiti lain seperti pengurus restoran, penyelaras acara, penyelia bankuet, ketua tukang masak, atau chef pastri.

Jika bekerja dalam industri makanan itu mempunyai kepentingan, mula mencari sekolah kini.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.