Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian Kursus-kursus Program dalam Pengajian Antara Budaya dalam Canterbury, United Kingdom 2024

dalam talian Kursus Program dalam Pengajian Antara Budaya dalam Canterbury, United Kingdom 2024

Gambaran keseluruhan

Canterbury adalah bandar gereja bersejarah, dan nama yang bermakna "orang Kent 's kubu kuat ". Ia adalah rumah kepada empat universiti dan beberapa institusi pendidikan tinggi lain yang merangkumi 25% daripada penduduk dewasa di Canterbury.

Kajian antropologi menganalisis aspek seperti bahasa, budaya, politik, agama dan lain-lain yang boleh membantu dalam membantu pelajar membangun dan memupuk perspektif yang lebih inklusif di dunia secara keseluruhan.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Kursus adalah individu kelas yang boleh diambil di universiti-universiti, kolej, maktab rendah dan sekolah perdagangan di seluruh dunia. Untuk lebih besar fleksibiliti, banyak sekolah juga menawarkan kelas dalam talian. Pelajar boleh mengambil kelas individu atau mengikuti program ijazah.

Baca lagi

Penapis

  • Kursus
  • United Kingdom
  • Sains Sosial
Bidang pengajian
  • Sains Sosial (0)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian