Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 3 dalam talian Kursus-kursus Program dalam Charlottesville, Amerika Syarikat 2024

3 dalam talian Kursus Program dalam Charlottesville, Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Charlottesville merupakan sebuah bandar metropolitan di tengah-tengah Virginia dengan jumlah penduduk hampir 50,000. Ia terkenal kerana mempunyai rumah Presiden Thomas Jefferson yang menarik lebih 500,000 pelancong setiap tahun. Terdapat satu universiti perubatan utama dan institusi awam kecil.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Kursus adalah individu kelas yang boleh diambil di universiti-universiti, kolej, maktab rendah dan sekolah perdagangan di seluruh dunia. Untuk lebih besar fleksibiliti, banyak sekolah juga menawarkan kelas dalam talian. Pelajar boleh mengambil kelas individu atau mengikuti program ijazah.

Baca lagi

Penapis

  • Kursus
  • Amerika Syarikat
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian