Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian Kursus musim panas (Kursus Musim Panas) Program dalam Reka Bentuk Mampan dalam Denmark 2023

1 dalam talian Kursus Musim Panas Program dalam Reka Bentuk Mampan dalam Denmark 2023

overview

Satu kajian dalam reka bentuk yang mampan boleh melibatkan individu dalam laluan kreatif dan inovatif untuk pemuliharaan sumber jangka panjang merentasi pelbagai industri dan produk. Pelajar boleh digalakkan untuk memperbaiki kaedah sedia ada untuk menggalakkan kemampanan atau jurutera dan reka bentuk pendekatan baru yang menggunakan sumber semula jadi dengan lebih cekap.

Pendidikan Denmark 's lebih tinggi meletakkan penekanan kepada pendidikan teknikal yang lebih tinggi melalui pembelajaran universiti. Kebanyakan universiti Denmark juga menawarkan kualiti budaya pelajar antarabangsa kerana sikap santai Scandinavia.

kursus musim panas membolehkan pelajar mengambil kelas dan dapatkan jam kredit akademik ketika musim panas, apabila kebanyakan pelajar pada rehat. Banyak sekolah menawarkan kursus bermusim untuk membantu pelajar bergerak melalui program pendidikan mereka dengan lebih cepat dan untuk mendapatkan kemahiran dan pengetahuan yang penting.

read_more

filters

 • Kursus Musim Panas
 • Pengajian Kemampanan
 • Reka Bentuk Mampan
fields_of_study
 • Pengajian Kemampanan (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study