Keystone logo
World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

pengenalan

World Executive Education Institute

Kualifikasi Atas Talian Terjangkau

WEEI ditubuhkan untuk menyediakan peluang yang jarang berlaku untuk mencapai kelayakan pascasiswazah dari universiti antarabangsa yang berprestij. Kami mengekalkan perkongsian dengan pelbagai institusi pengajian tinggi untuk menyampaikan program sarjana dalam talian menerusi sistem teknologi pedagogi dan moden yang canggih.

Dengan WEEI, pelajar boleh login-in dan menyelesaikan kerja pada bila-bila masa, dengan kemajuan akademik mereka ditetapkan mengikut jadual dan gaya pembelajaran mereka sendiri. Semua program kami adalah industri dan profesional yang berkaitan dengan kebaikan masyarakat pada umumnya.

Misi kita:

Kami bertujuan memberi inspirasi kepada para profesional di seluruh dunia untuk bercita-cita tinggi pendidikan. Kesedaran budaya, komunikasi, dan kepimpinan global adalah kekuatan kita dalam usaha ini. Pemikiran global yang global penting untuk pertumbuhan profesional dan peribadi. Pendidikan gaya Eropah kami menyediakan pelajar dengan kesedaran global yang berasaskan kosmopolitanisme.

126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Program kami:

Kami faham bahawa kami mengajar mereka yang aktif dalam karier dan kehidupan profesional mereka. Oleh itu, proses akademik telah dikurangkan kepada titik-titik penting yang boleh digunakan secara praktikal dan profesional. Pasukan akademik kami merancang dan mengimplementasikan bahan yang paling relevan ke dalam setiap kursus untuk kemajuan yang cekap.

Kualiti yang diakreditasi:

Di WEEI, kami berusaha untuk merekabentuk kursus yang berkaitan dengan industri yang sesuai dengan permintaan kerjaya antarabangsa. Kualiti penghantaran kami diluluskan oleh pelbagai penanda aras antarabangsa. Ini mencerminkan komitmen kami kepada pelajar dan fakulti kami.

Marilah kita membantu anda untuk mencapai matlamat akademik anda.

Akreditasi

Pendidikan berkualiti harus telus dan akademik diluluskan oleh pelbagai badan antarabangsa. Walaupun kami tidak diakreditasi oleh CHEA AS, institusi rakan kongsi kami semua diiktiraf oleh kerajaan masing-masing dan dilesenkan oleh kementerian pendidikan mereka. WEEI secara bebas juga mengekalkan tanda aras kualiti berikut. Oleh itu, kelayakan dihormati di peringkat global.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Pusat Eropah Persijilan Bebas dalam E-Learning (ECICEL) adalah organisasi profesional antarabangsa yang ditadbir oleh Majlis dan pegawai; ia ditubuhkan untuk meningkatkan profesionalisme dengan mengekalkan standard program jarak jauh dan juga meningkatkannya. Selepas perjanjian oleh Majlis pada tahun 2013, prosedur akreditasi ECICEL telah disemak semula untuk menyeragamkan kriterianya semasa merujuk kepada tanda aras yang difahami secara nasional. Pengerusi ECICEL, Bendahari, dan Setiausaha dipilih setiap tahun daripada ahli yang diakreditasi. Ahli-ahli yang dipilih dengan baik diiktiraf dalam profesion dan ahli yang dipilih oleh penyedia bertauliah membentuk majlis. Majlis melantik panel yang diakreditasi. Ahli panel layak mendapat pengalaman, bebas dan kepakaran dalam pembelajaran jarak jauh dan latihan.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Kami diluluskan oleh Persatuan Universiti Eropah Timur. EEUA ditubuhkan pada tahun 2010 oleh universiti-universiti Eropah Timur dengan tujuan untuk membangunkan sistem Pendidikan Tinggi sebagai rumah Global untuk pelajar antarabangsa. Hari ini EEUA menyatukan Profesional HigherEd Antarabangsa dari seluruh dunia dan berfungsi sebagai pemula, pemudahcara, dan penyokong Pengantarabangsaan HigherEd berkenaan dengan Kerjasama Universiti dan Perkongsian Jangka Panjang. IUNC bermula dengan Eurasia dan kemudiannya telah tersebar ke seluruh dunia. Ahli terkenal termasuk Universiti Negeri Moscow, Universiti Negeri Gomel, Universiti Persekutuan Kazan dan Universiti Negeri Kursk Barat Daya.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI disahkan oleh ISO 9001, yang ditakrifkan sebagai piawaian antarabangsa yang menentukan keperluan untuk sistem pengurusan kualiti (QMS). Organisasi menggunakan standard untuk menunjukkan keupayaan untuk secara konsisten menyediakan produk dan perkhidmatan yang memenuhi keperluan pelanggan dan peraturan. Ia merupakan piawaian paling popular dalam skim ISO dan satu-satunya piawai dalam siri yang mana organisasi boleh mengesahkan.

Lokasi

  • Pasadena

    680 E. Colorado Blvd, Suite 180, 91101, Pasadena

    Soalan