Keystone logo
Winthrop University Online

Winthrop University Online

Winthrop University Online

pengenalan

Winthrop University adalah universiti awam dan komprehensif yang komited untuk menjadi antara institusi terbaik seumpamanya di negara ini. Apabila anda mempertimbangkan Winthrop, anda akan mendapat kurikulum yang ketat dan tenaga pengajar yang berpengalaman yang didedikasikan sepenuhnya untuk nilai perkhidmatan, kecemerlangan, kepelbagaian dan untuk mewujudkan komuniti yang kuat untuk pelajar.

Melalui pengalaman pendidikan yang menggabungkan program profesional, kesedaran global, dan keterlibatan sivik, Winthrop akan membantu anda mengembangkan pengetahuan, kemahiran, dan nilai-nilai yang akan memperkaya hidup anda selama-lamanya dan mempersiapkan anda untuk apa yang dimiliki masa depan.

Sorotan Sekolah

 • Diiktiraf secara serantau oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah untuk menganugerahkan ijazah sarjana muda, sarjana dan pakar.
 • Ditubuhkan pada tahun 1886.
 • Menawarkan program berasaskan kampus & dalam talian.
 • Kampus yang indah berhampiran Charlotte di Rock Hill, Carolina Selatan, dengan seni bina neo-Georgia tersenarai dalam Daftar Tempat Bersejarah Nasional .
 • Berfokus kepada masyarakat dan diberi nilai tinggi kerana sumbangannya untuk kebaikan masyarakat.

Peringkat dan Pengiktirafan

 • Kedudukan 8 di antara universiti awam Selatan dan kolej terbaik ke-19 untuk veteran oleh US News & World Report
 • Kedudukan ke-74 daripada 673 institusi kerana sumbangannya untuk kebaikan awam oleh Washington Bulanan
 • Kedudukan antara "Terbaik di Tenggara" oleh The Princeton Review

Penduduk Pelajar

 • Pendaftaran Siswazah: 1,018 (berdasarkan data musim gugur 2016)
 • Pendaftaran Prasiswazah: 5,091
 • Nisbah Lelaki / Wanita: 30% / 70%
 • Kepelbagaian: 37.5% minoriti AS
 • Nisbah Pelajar / Fakulti: 14 hingga 1

Pentauliahan

Winthrop University diakreditasi secara serantau oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah untuk menganugerahkan ijazah sarjana muda, sarjana dan pakar. Di samping itu, banyak program individu di Winthrop mendapat kelulusan khas dari pemiutang industri.

Bantuan kewangan

Pelajar siswazah mungkin layak mendapat pinjaman persekutuan. Untuk memohon, pelajar mesti menghantar FAFSA menggunakan kod sekolah Winthrop 003456.

Misi

Winthrop University menyediakan program pendidikan profesional prasiswazah, siswazah dan berterusan profesional berkaliber nasional dalam konteks yang didedikasikan untuk perkhidmatan awam kepada negara dan Negara Carolina Selatan. Komitmen lama Winthrop untuk menjadi antara institusi terbaik seumpamanya di negara ini terus menerus memandu misi universiti.

Berasaskan abad ke-19 sebagai kolej wanita yang khas, Universiti Winthrop abad ke-21 mencapai kedudukan nasional sebagai institusi yang komprehensif, berorientasikan kediaman, komprehensif, awam, perumahan yang kompetitif dan tersendiri. Nilai-nilai perkhidmatan, keunggulan, kepelbagaian, komuniti, dan kepemimpinan memberikan asas untuk pengembangan Winthrop yang berterusan dan membentuk kejayaan berterusan Winthrop.

Winthrop mendaftarkan badan pelajar yang berorientasikan pencapaian, beragam budaya dan bertanggungjawab secara sosial, merekrut pelajar yang kehadirannya menambahkan kepelbagaian dan pengayaan. Winthrop membanggakan dirinya sebagai institusi pilihan untuk kumpulan yang secara tradisional kurang diwakili di banyak kampus kolej.

Lokasi

 • Rock Hill

  701 Oakland Avenue, 29733, Rock Hill

  Soalan