Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

pengenalan

WINGS - Wismar International Graduation Services - anak syarikat Universiti Wismar (Jerman) - menawarkan program sambilan dan mendapat pendidikan lanjutan untuk profesional. Program pengajian ditawarkan dalam bidang ekonomi, teknologi, dan reka bentuk di mana anda boleh memperoleh ijazah pendidikan awam yang lebih tinggi seperti Sarjana Muda, Diploma, atau Sarjana. WINGS dibangun berdasarkan ini dan ditubuhkan pada tahun 2004. Tugas utama adalah mengembangkan, mengatur, dan memasarkan program pendidikan sambilan dan lanjutan di bawah kepakaran akademik Universiti Wismar.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Teknologi, Perniagaan, dan Reka Bentuk adalah institusi pendidikan dan penyelidikan yang maju dan inovatif yang meninjau kembali kecemerlangan akademik selama lebih dari 100 tahun. Ini adalah Universiti Antarabangsa yang berorientasikan praktik dan perniagaan dengan lebih daripada 8,100 pelajar yang belajar di dalam kampus dan juga secara sambilan. Setiap pelajar separuh masa secara rasmi didaftarkan di Wismar University dan disokong secara meluas dan secara individu oleh WINGS.

Kerana beberapa kenalan di Eropah, wilayah Baltik, Amerika, Amerika Latin, Asia, dan khususnya Asia Tenggara, pelbagai ciri antara budaya dapat dijumpai secara tersendiri dalam kaedah penyelidikan dan pengajaran dalam talian kami. Pada masa ini, terdapat pelajar dari seluruh dunia yang mengambil bahagian dalam program sambilan kami. Dengan lebih daripada 5,200 pelajar sambilan, WINGS telah menjadi salah satu penyedia program sambilan terkemuka untuk profesional di Jerman.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Biasiswa dan Pembiayaan

Lokasi

 • Wismar

  Wismar, Jerman

  • Bangkok

   Bangkok, Thailand

   • Berlin

    Berlin, Jerman

    • Copenhagen

     Copenhagen, Denmark

     • Barcelona

      Barcelona, Sepanyol

      Soalan