Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

pengenalan

Mengapa Memilih Universiti Widener?

Di Widener University, kami dengan bangga memupuk persekitaran pembelajaran yang mencabar dan beragam budaya di mana akademik, kepemimpinan, dan layanan menjadi yang pertama. Kurikulum kami berkaitan dengan masalah sosial dan mencabar pelajar untuk mengambil tanggungjawab sosial untuk peranan mereka dalam masyarakat global masa kini.

Ditubuhkan pada tahun 1821 di Chester, Pennsylvania, Widener diakui secara nasional kerana komitmen kami terhadap penglibatan sivik, perkhidmatan, dan tanggungjawab sosial. Universiti ini telah dimasukkan ke dalam Roll Honor Perkhidmatan Komuniti Pendidikan Tinggi Presiden AS dengan perbezaan setiap tahun sejak penubuhannya pada tahun 2006.

Adalah menjadi tujuan kita untuk mengembangkan pemimpin sejati yang memberi inspirasi kepada perubahan positif di seluruh komuniti kita.

Apabila anda lulus dengan ijazah dalam talian dari Widener, anda bersedia sepenuhnya dengan pengalaman, pengetahuan, dan semangat profesional untuk memajukan kerjaya dan memimpin dalam bidang anda.

Kami menawarkan ijazah dalam talian berikut dalam format fleksibel dan inovatif kami:

  • Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)
  • Sarjana Kerja Sosial (MSW)
  • Jururawat Berdaftar-Sarjana Muda Sains dalam Kejururawatan (RN-BSN)

Tidak kira program atau profesion, pendidikan Widener menekankan pembelajaran langsung di kelas-kelas kecil, projek pembelajaran perkhidmatan yang bermakna, dan pengalaman kerja yang relevan.

Bantuan Kewangan di Universiti Widener

Bantuan kewangan, termasuk pinjaman dan geran persekutuan, tersedia untuk Widener University Online pelajar untuk membantu membayar perbelanjaan pendidikan. Pengaturan pembayaran balik wang majikan juga boleh dibuat untuk pelajar yang berkelayakan dengan dokumentasi majikan.

Anda boleh memohon bantuan kewangan dengan Aplikasi Percuma untuk Bantuan Pelajar Persekutuan (FAFSA). Kod Universiti Widener adalah 003313.

Lokasi

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Soalan