Keystone logo
Westford University College MBA dalam HR & Psikologi Organisasi
Westford University College

MBA dalam HR & Psikologi Organisasi

12 Months

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

pengenalan

MBA dalam HR & Psikologi Organisasi
Dianugerahkan oleh UCAM, Sepanyol

Belajar dalam talian, mod pembelajaran sambilan atau jarak jauh dari UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Arab Saudi (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Afrika Selatan (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India dll.

Dalam mana-mana industri perniagaan korporat, atau syarikat awam atau kerajaan, salah satu sumber yang paling utama dan paling penting yang berkaitan dengan profesional adalah sumber manusia. Keuntungan mendorong organisasi dan orang-orang adalah pemacu prestasi dan pembangunan organisasi, yang membawa kepada peningkatan pulangan bagi mana-mana organisasi. Untuk mendorong manusia berkesan ke arah tujuan dan objektif mereka, memahami psikologi manusia adalah prasyarat; sebenarnya, HR dan Psikologi adalah kembar yang tidak dapat dipisahkan yang membantu kita untuk lebih menghargai tingkah laku manusia yang kompleks yang mendorong prestasi organisasi.

Westford University College bekerjasama dengan UCAM, Sepanyol menawarkan kombinasi unik ini untuk melaksanakan program 'MBA dalam HR & Organisasi Psikologi' untuk semua profesional yang bekerja, dan untuk orang lain yang ingin memahami dan bekerja dalam pelbagai organisasi industri pelbagai dimensi. Ini akan membantu anda mengenali dan menyedari bahawa sumber manusia adalah Aset Besar yang akan mendorong tingkah laku dan prestasi organisasi. Belajar adalah proses sepanjang hayat, sertai kami dalam pencarian pengetahuan ini, yang akan membuka cakrawala dan pemahaman anda ke dalam psikologi otak sumber manusia.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Program MBA dua sijil di Westford akan difasilitasi oleh fakulti terkenal dengan pengalaman berpuluh-puluh tahun dalam bidang ini. Semasa program ini, para pelajar akan didedahkan dengan kajian kes industri, simulasi perniagaan dan ekstempore. Semua pelajar yang mendaftar dalam program MBA HR dan Psikologi Organisasi akan mendapat akses ke e-perpustakaan Westford yang mengandungi 1000 jurnal dan buku. Setelah tamat program, pelajar mempunyai pilihan untuk menghadiri konvokesyen universiti di kampus UCAM, Murcia, Sepanyol.

Tentang UCAM - Universiti Katolik Murcia

UCAM adalah universiti dengan kecemerlangan yang berpusat di Murcia, Sepanyol. Bermula pada tahun 1995, UCAM mempunyai asas pelajar aktif 21,000 pelajar dan mempunyai staf akademik lebih daripada 1000. MBA dalam program Perniagaan Antarabangsa di UCAM, Murcia, Sepanyol diakreditasi oleh ANECA dan universiti adalah ahli ENQA, Universiti dan EUA. UCAM mempunyai jaringan kerjasama strategik lebih dari 300 universiti termasuk Stanford, Universiti Nasional Singapura dan Universiti Teknologi Nasional. UCAM mempunyai perkongsian strategik korporat dengan pemimpin industri termasuk Coca Cola, Microsoft, Soft dan SAP. Sebagai universiti sukan, UCAM mempunyai lebih daripada 20 Olympiad sebagai alumninya.

Mengenai CIQ

Cambridge International Qualifications adalah badan penganugerahan antarabangsa yang berpusat di United Kingdom. CIQ menganugerahkan para profesional di seluruh dunia mengenai pengurusan dan teknologi dan mempunyai perkongsian kemajuan dengan universiti terkemuka di seluruh dunia. CIQ adalah ahli Persatuan Eropah untuk Jaminan Kualiti dalam Pengajian Tinggi dan program CIQ disokong oleh TQUK dan NCFE. CIQ juga merupakan rakan pembelajaran korporat lebih daripada 100 organisasi di seluruh dunia.

Garis Panduan Program - Bahagian A

Bahagian 01 terdiri daripada enam modul di mana empat modul adalah teras manakala dua adalah modul khusus. Enam modul akan dihantar dalam jangka masa enam bulan. Semua pelajar yang menyelesaikan bahagian 01 akan memperoleh 40 ECTS yang bersamaan dengan 120 Kredit UK.

  • Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa
  • Pengurusan Perubahan Strategik
  • Pengurusan Strategik dan Kepimpinan
  • Pengurusan Operasi
  • Pembangunan Sumber Manusia Strategik
  • Kerja dan Psikologi Organisasi

Garis Panduan Program - Bahagian B

Bahagian B terdiri daripada modul wajib dan karya tesis. Ia mempunyai tempoh 6 bulan dan semua pelajar yang menyelesaikan bahagian A dan Bahagian B akan dianugerahkan ijazah MBA dalam Pengurusan Sumber Manusia & Psikologi Organisasi dari UCAM Sepanyol dan akan memperoleh 60 ECTS (European Credit Transfer System) yang setara dengan 180 Kredit UK.

  • Sosioekonomi - Persekitaran Undang-Undang
  • Tesis kerja

152979_pexels-photo-1181605.jpeg

Penghantaran

Online

MBA dalam HR & Psikologi Organisasi akan disampaikan melalui sistem pembelajaran dalam talian yang canggih dan semua pelajar akan mendapat akses ke jurnal dan buku antarabangsa. Semua program akan disampaikan oleh fakulti antarabangsa dan pelajar boleh menghadiri kuliah langsung dari fakulti antarabangsa kanan dengan masuk ke dalam sistem. Semua sesi akan direkodkan dan para pelajar dapat mendengar kuliah pada waktu lapang. LMS mempunyai pilihan untuk sesi penjelasan keraguan dan aktiviti kelas dalam talian. Kelas akan diadakan dua kali seminggu (Ahad dan Selasa) selama tiga jam setiap satu.

Bilik Kelas

Bagi pelajar yang ingin mengikuti sesi kelas, Westford akan memudahkan sesi kelas setiap hari Jumaat di kampusnya di Sharjah, Emiriah Arab Bersatu. Semua sesi akan disampaikan oleh ahli fakulti kanan. Semua pelajar juga akan mendapat akses ke sistem pembelajaran seni yang mempunyai pilihan untuk memuat naik bahan tugasan dan rujukan dan jurnal.

Kenapa WUC

Ditubuhkan pada tahun 2009, The Westford University College adalah institusi pendidikan eksekutif yang paling dipercayai di UAE, menyediakan pembelajaran yang paling fleksibel dan program yang berpatutan untuk pelajar biasa dan profesional yang bekerja (Perfect 'Work-Life-Study' Balance). Kami menyediakan Program MBA, Kursus Sarjana Muda, Program Profesional dan latihan korporat bertaraf tinggi. 5000+ Pelajar, 3000+ Pelajar Global, 34+ Kursus, 113+ Warganegara, 16+ Rakan Akademik, 10+ Tahun di Pasaran.

Pangkalan Pelajar Kami

Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Riyadh, Jeddah, Dammam, Oman, Bahrain, Kuwait, Qatar, USA, UK, Canada, Afrika Selatan, Lebanon, Namibia, Nigeria, India, Malaysia, Singapura dll.

Kurikulum

Mengenai Sekolah

Soalan