Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

pengenalan

Siapa kita

Akar Eropah

Westfield Business School kembali ke tahun 2000 apabila Javier Rivera, Ph.D. dari Stanford dan IE professor del IE, dan Victor Ros, jurutera tentera laut dan MBA dari IESE, yang kemudian menjadi guru di Instituto de Empresa di Madrid. Mereka bertepatan dengan keperluan untuk memungkinkan seseorang untuk mengakses pendidikan pengurusan integral yang baru, meletakkan teknologi baru dan mengganggu kebajikan dalam perkhidmatan pembelajaran. Inilah cara metodologi campuran yang dilahirkan di Madrid, Sepanyol dengan niat untuk menjadi sekolah rujukan dalam pendidikan pengurusan dalam talian, sebuah sekolah yang mempunyai tuan yang berkualiti tinggi dan MBA, menggantikan program tatap muka tradisional.

Dengan cara ini, kami telah menubuhkan sebuah sekolah perintis perniagaan dalam menawarkan program dalam talian.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

Trajektori yang ditandakan oleh komitmen pelajar kami

Institusi itu, sedar kerana ia adalah persekitaran yang lebih terbuka dan antarabangsa di dunia dalam bidang pengajaran dan pengurusan, telah berevolusi dengan menyediakan model-model baru, menyesuaikan diri dengan cara baru ini tentang realiti keusahawanan sambil tetap mengekalkan nilai-nilai kemanusiaan yang jelas dan memahami bahawa ia berada di dalam masyarakat bahawa nilai yang paling luar biasa tinggal di, memajukannya dengan usaha dan kerja keras mereka, dan membantu perubahan yang diperlukan untuk membina lebih banyak persekitaran dan persekitaran keusahawanan yang menghasilkan nilai tambah.

Sejarah

Pada tahun 2009, keputusan itu dibuat untuk mewujudkan Sekolah Perniagaan di Amerika Syarikat sebuah negara yang merupakan rujukan dunia dalam pendidikan tinggi dan latihan universiti; dalam rangka kerja pengawalseliaan yang telus, telus dan berdaya saing. Ini bermaksud menerima kanon nilai dan permintaan yang mengawal pendidikan universiti di Amerika Syarikat.

Pada tahun 2012, Sekolah Perniagaan baru ini menawarkan program pendidikan di bawah metodologi yang mencabar kerana ia adalah kes Harvard University di bawah lesen Suruhanjaya Pendidikan Bebas (CIE) dari Jabatan Pendidikan Florida. Entiti ini mengawal selia dan mengawasi pemenuhan standard kualiti, kandungan, fakulti, dan tahap komitmen dengan pelajar.

Pada tahun 2014, terima kasih kepada kualiti dalam program, CIE menguatkan lesen No. 4569, yang membolehkan Sekolah Perniagaan ISEAD menawarkan program Sarjana dan MBA dengan ijazah dan pengiktirafan akademik Amerika.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Misi dan Visi

Orang, Planet, Keuntungan

Objektif Westfield Business School adalah untuk mendidik manusia berfokus pada garis bawah triple, dengan keupayaan mempengaruhi hasil perniagaan dan serentak menghasilkan kesan positif kepada masyarakat, masyarakat, dan planet.

Lokasi

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Soalan