Keystone logo
Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

pengenalan

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

Western Iowa Tech Community College adalah sebuah kolej komuniti komprehensif yang disokong secara terbuka yang melayani daerah Iowa Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth, dan Woodbury, yang mempunyai populasi gabungan sekitar 180,000. Lembaga Pengarah yang terdiri daripada sembilan orang menyediakan tadbir urus untuk Western Iowa Tech Community College. Anggota dewan dipilih dari sembilan daerah di kawasan perkhidmatan enam daerah. Kolej ini diakreditasi oleh Persatuan Pusat Kolej Utara dan Sekolah dan dikawal selia oleh Jabatan Pendidikan Negeri Iowa.


Adakah Dalam Talian Untuk Saya?

Dengan kelas dalam talian Western Iowa Tech, pelajar boleh memilih dari beratus-ratus persembahan kursus. Anda boleh memperoleh kredit kolej atau bahkan beberapa darjah dalam beberapa kes. Yang anda perlukan hanyalah akses komputer dan internet, log masuk dan ikuti arahannya. Sokongan teknikal tersedia 24/7. Pelajar boleh mengemukakan soalan kepada pengajar, mengambil ujian, mengakses gred dan mengambil bahagian dalam perbincangan utas, semuanya dalam talian, di mana sahaja.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

Misi WITCC

Sebagai sebuah kolej komuniti yang komprehensif, misi kami adalah untuk memberikan pendidikan berkualiti dan meningkatkan ekonomi yang kami layani.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Nilai & Prinsip Panduan

 • Pembelajaran Pelajar - Kami menghargai pertumbuhan peribadi, intelektual, dan pekerjaan pelajar kami.
 • Kualiti - Kami komited terhadap pengajaran dan perkhidmatan yang berkualiti untuk memaksimumkan kejayaan pelajar dan kepuasan pekerja.
 • Akses - Kami menyediakan akses ke Kolej dengan menangani keperluan pelajar yang berkaitan dengan masa, lokasi, dan kos.
 • Kepelbagaian - Kami menghormati perbezaan individu dan berusaha untuk memenuhi keperluan pelbagai komuniti kami.
 • Pembelajaran Sepanjang Hayat - Kami mempromosikan pembelajaran sepanjang hayat untuk pengembangan peribadi dan profesional.
 • Kebebasan Akademik - Kami berdedikasi untuk pertukaran idea dan maklumat secara percuma yang mendorong pertumbuhan kami sebagai institusi pendidikan.
 • Tadbir Urus Bersama - Kami mempercayai tadbir urus bersama dan mendorong pekerja dan pelajar kami untuk menyumbang kepada pembangunan Kolej.
 • Kecekapan dan Keberkesanan - Kami komited untuk peningkatan berterusan dan tanggungjawab fiskal dalam program pendidikan dan perkhidmatan Kolej kami.
 • Dedikasi - Kami menghargai tempat kerja yang meningkatkan rasa hormat dan kerjasama antara Kolej dan pekerja.
 • Integriti Profesional - Kami komited pada standard etika dan integriti yang tinggi dalam hubungan kami, aktiviti profesional kami, dan pelaksanaan tugas kami.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Inisiatif Strategik

Kami akan meningkatkan hubungan antara pelajar kami, komuniti kami, dan kolej mereka dengan:

 • Pengalaman Pelajar - Memupuk pengalaman pelajar yang diperibadikan yang mendorong akses, penglibatan, dan kejayaan melalui kolaborasi di dalam dan di seluruh jabatan.
 • Sambungan Komuniti - Mengantisipasi dan bertindak balas terhadap perubahan keperluan pendidikan dan tenaga kerja masyarakat kita.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Lokasi

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Soalan