Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

pengenalan

West Coast University menawarkan program kejururawatan dan penjagaan kesihatan dalam talian yang direka oleh profesional yang bekerja.

Dalam bidang penjagaan kesihatan, adalah penting untuk terus mengikuti perkembangan dan perubahan teknologi. Di West Coast University, kami memperkayakan kursus kejururawatan dalam talian kami dengan kandungan video mudah alih, buku audio, simulasi, kuiz adaptif, dan sumber daya dalam perjalanan untuk membantu anda tetap berhubung di mana sahaja anda berada. Setiap program ijazah kesihatan dalam talian kami membantu mempersiapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang ditingkatkan untuk memenuhi keperluan sistem penjagaan kesihatan yang terus berkembang.

Kami telah menyusun program penjagaan kesihatan dalam talian kami agar sesuai dengan gaya hidup profesional profesional yang sibuk, dengan semua kerja kursus dalam talian melalui kelas dalam talian interaktif kami.

Di West Coast University, kami menerapkan perkongsian pembelajaran berpusatkan pelajar yang membawa kepada kejayaan profesional. Kami memberikan pendidikan transformasi dalam budaya integriti dan akauntabiliti peribadi. Kami merancang program yang responsif pasaran melalui kerjasama antara fakulti dan profesional industri. Kami terus mencari cara yang lebih berkesan dan inovatif untuk mengembangkan kecekapan dan keyakinan yang diperlukan dalam dunia yang kompleks dan berubah.

Lokasi

  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Soalan