Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

pengenalan

Impak seumur hidup bermula

Watson Institute adalah tempat di mana pemimpin keusahawanan generasi seterusnya dapat mencari komuniti mereka, menemui panggilan mereka, dan mempercepat kerjaya mereka. Kami menyediakan alat, jaringan, pola pikir, dan keberanian untuk generasi berikutnya untuk menyelesaikan cabaran terberat yang dihadapi dunia, melancarkan karier yang berjaya, dan menjalani kehidupan yang berdampak.

Watson Institute mempunyai lokasi di Boulder, Colorado, di Lynn University di Boca Raton, Florida, dan di Universidad Francisco Marroquín (UFM) di Guatemala City, Guatemala.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

The Watson Accelerator di Boulder, Colorado dilancarkan pada tahun 2013 untuk memajukan usaha dan kerjaya generasi akan datang, usahawan yang memberi tumpuan. Program Accelerator merangkumi latihan pemenang anugerah, bimbingan intensif, dan komuniti sejawat global.

Kami kini menjalin kerjasama dengan universiti-universiti inovatif di AS, Amerika Latin, dan China untuk memperkuat program yang mempercepat kerjaya pemimpin keusahawanan generasi akan datang.

223 Cendekiawan dan Alumni Watson Institute dari 53 negara telah mengumpulkan lebih dari $ 77.2 juta, mencipta lebih dari 500 pekerjaan sebahagian atau sepenuh masa, dan memberi kesan kepada 150,000 orang di seluruh dunia melalui inisiatif yang mereka bantu pimpin. Alumni Watson telah terpilih menjadi Y Combinator, Echoing Green Fellowship dan empat telah dinobatkan sebagai Forbes 'di bawah 30 senarai. Alum meneruskan pendidikan mereka di Universiti Harvard, Universiti New York, dan Universiti Princeton, antara lain.

Watson Institute , Boulder

Watson Semester Accelerator di Boulder, Colorado adalah program untuk pelajar kolej, graduan baru-baru ini, dan pelajar tahun-jurang dengan usaha sosial tahap awal yang bertujuan menyelesaikan cabaran paling sukar yang dihadapi dunia.

Watson Institute : Romain Vakilitabar dari sekadar. studio di Vimeo.

Pengalaman Watson Institute

Kami wujud untuk menjadi platform bagi generasi pemimpin, usahawan, dan inovator seterusnya untuk membina kerjaya yang berjaya dan kehidupan yang berdampak.

Setiap elemen program Watson Institute disesuaikan untuk memberi para pemimpin keusahawanan generasi berikutnya latihan intensif, jaringan global, bimbingan yang komited, dan pengalaman langsung untuk melancarkan kerjaya yang memberi kesan.

Ini adalah tonggak utama setiap program Watson Institute :

Mentorship

Mentor memangkin pertumbuhan peribadi, pengembangan kepemimpinan, dan kejayaan keusahawanan sambil memperluas rangkaian pelajar kami. Atas sebab ini, Program Mentor adalah tonggak pengalaman Watson dan secara konsisten diperingkat sebagai salah satu bahagian paling berkesan dalam program kami.

Di Watson Institute , pelajar digandingkan dengan usahawan, inovator, dan pemimpin tempatan yang terbukti berdasarkan seberapa baik mereka sesuai dengan misi dan kemahiran semasa mereka. Mentor melatih pelajar sepanjang perjalanan mereka dan mencabar mereka untuk meningkatkan impak mereka dengan menambahkan perspektif, mengembangkan jaringan mereka, mempertanyakan andaian mereka, dan meningkatkan pandangan dunia mereka.

Guru Kursus Sarjana

Guru Kursus Watson Master adalah pemimpin, usahawan, dan pengamal terkemuka di dunia yang berfungsi sebagai usahawan jangka pendek di kediaman. Setiap minggu seorang Guru Kursus Sarjana dijemput ke kampus untuk berkongsi perjalanan keusahawanan mereka, memberikan bimbingan satu demi satu, dan mengembangkan rangkaian global pelajar.

Kursus Master berkisar dari sembang mesra di luar rumah hingga bengkel interaktif dan berkisar mengenai berkongsi amalan terbaik, serta pembelajaran dan kegagalan. Tunjang pengalaman Watson ini menempatkan para pelajar pemimpin dan usahawan yang berdampingan untuk berperanan sebagai model inspirasi dan panduan lapangan untuk berjaya.

Latihan Intensif

Watson Institute mengembangkan kemahiran keras dan lembut yang diperlukan untuk menempuh karier yang berjaya dan kehidupan yang berimpak termasuk komunikasi transformatif, kepemimpinan, penggalangan dana, kewangan, keperitan, empati, dan ketahanan. Preceptors adalah Watson Institute setaraf dengan fakulti yang mereka sendiri dipilih sebagai pengamal, pemimpin, dan usahawan yang mengajar kurikulum Watson, memanfaatkan banyak pengalaman peribadi, dan pelajar mentor secara individu.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Lokasi

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Program

     Institusi juga menawarkan:

     Soalan