Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

pengenalan

Lebih 100 Tahun Kecemerlangan Akademik

Waldorf University adalah sekolah seni liberal swasta yang mesra dan terletak di pusat Forest City yang indah, Iowa. Selama lebih dari 100 tahun, Waldorf telah menjadi tonggak dalam kehidupan beribu-ribu orang, menjadi landasan kukuh untuk berjaya di kalangan pelajar, keluarga mereka dan masyarakat.

Sejak dimulainya pada tahun 1903, Waldorf telah berada di barisan hadapan dalam inovasi akademik, melintasi jalan untuk generasi akan datang. Menawarkan sebilangan besar program sijil, bersekutu, sarjana, dan sarjana, Waldorf mempunyai peluang untuk sesiapa sahaja yang ingin meningkatkan kehidupan mereka secara akademik, peribadi atau profesional.

Di Waldorf, kami percaya bahawa pendidikan yang benar-benar lengkap tidak hanya melibatkan pengajian akademik, tetapi juga penyertaan dalam seni, pendidikan jasmani dan banyak lagi. Kampus kami yang bersemangat penuh dengan pelajar dari seluruh dunia yang telah memilih Waldorf untuk membantu mereka mencapai matlamat pendidikan mereka.

Fakulti dan kakitangan kami bekerjasama satu sama lain dengan pelajar untuk memastikan mereka yakin dan berkebolehan dalam mencapai potensi sepenuhnya, memberikan dorongan pada setiap langkah. Sama ada anda lebih suka belajar dalam suasana kelas tradisional atau fleksibiliti memperoleh ijazah dalam talian, kami memuji keputusan anda untuk memajukan kehidupan anda melalui pendidikan.

Selamat datang ke Waldorf. Kami adalah Pahlawan!

Empat Empat

Empat tonggak ini menggambarkan pengalaman Universiti Waldorf: Tradisi, Hasrat, Komuniti dan Kejayaan. Mereka menjadi asas sejarah Waldorf, mencerminkan masa kini Waldorf dan aspirasi untuk masa depan Waldorf.

TRADISI

Ditubuhkan pada tahun 1903, kekuatan teras Universiti Waldorf adalah sejarahnya dan sistem nilai yang kuat. Pengasas kami menghargai perkhidmatan kepada masyarakat — dan itu tidak berubah. Panjang umur kami adalah kerana kecemerlangan akademik, tradisi kukuh dalam seni rupa dan program sukan yang luas. Tetapi yang paling penting, kita memahami pengalaman ini sebagai pemberian dari Tuhan yang disertakan dengan tanggungjawab untuk melayani dunia.

GANGGUAN

Dahulu dan sekarang, pelajar kami menjadikan Universiti Waldorf seperti sekarang ini, dan apa yang akan ada di masa hadapan. Dengan pelajar dari setiap negeri dan banyak negara di kampus, Universiti Waldorf menghargai kepelbagaian yang dibawa oleh pelajar kami kepada komuniti pembelajaran kami dan pengayaan yang diberikan kepada kami semua. Kami mendorong pelajar kediaman kami untuk mengejar semua hasrat mereka - ekstrakurikuler, berasaskan kepercayaan, berfokus pada akademik atau sebaliknya - kerana kami tahu bahawa orang yang berpengalaman cemerlang. Sebilangan besar pelajar dalam talian kami tahu ini benar, kerana mereka sudah menyusahkan keluarga, bekerja dan sekarang minat mereka untuk mencapai matlamat pendidikan mereka.

Fakulti dan kakitangan kami sangat berbangga dalam mengajar dan melayani pelajar kami. Mereka membawa dan menanamkan nilai, tradisi dan misi Universiti Waldorf. Di dalam atau di luar kelas, di kampus atau dalam talian, kami sangat berbangga dalam membantu para pelajar kami meneruskan hasrat mereka, mencapai matlamat pendidikan mereka dan meninggalkan Waldorf dengan asas yang kukuh untuk memulakan karier mereka.

KOMUNITI

Terletak di tengah-tengah Forest City, Iowa, kampus Universiti Waldorf adalah asas kepada Warrior Nation kami. Dengan jangkauan global di luar kampus, komuniti kami merangkumi perpaduan dan persekutuan. Dari langkah pertama ke kampus atau bercakap dengan kakitangan di telefon, para pelajar dengan serta-merta menemui sesuatu yang istimewa iaitu komuniti Waldorf. Dengan membina kenangan dan pengetahuan bersama, kami mengembangkan kesetiaan unik terhadap ungu dan emas.

KEJAYAAN

Memimpin pertuduhan perubahan sejak awal, Universiti Waldorf selalu menjadi inovasi skolastik. Pendekatan kami menggabungkan suasana bilik darjah tradisional dengan kursus dalam talian terkini, menyediakan semua pelajar kami - sama ada mereka di Forest City atau tidak - dengan pengalaman akademik yang sesuai dengan keperluan mereka. Pelajar kami adalah Pahlawan dalam semua aspek. Kami mendefinisikan kejayaan sebagai kemenangan semangat manusia - dan kita menggunakan kejayaan kita untuk melayani orang lain.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Program

    Soalan