Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

pengenalan

w.academy

w.academy telah menyewa cawangan Akademi Sida khusus dalam Sarjana dan Sarjana Eksekutif yang dalam masa terdekat ia akan menyepadukan platform w.academy dengan modaliti, pendekatan, produk dan penyelesaian Sekolah Perniagaan.

Misi kami adalah untuk memberi kepada pelajar, pengurus, syarikat dan institusi awam perkhidmatan penuh aktiviti pendidikan seperti pendidikan dan pengkhususan berterusan, Sarjana Eksekutif, Sarjana Universiti dan Sarjana Penuh.

Kelas diadakan dengan cara yang berbeza: daripada kelas fizikal kepada penstriman langsung, daripada tunjuk ajar kepada bimbingan menggunakan kaedah pengajaran terbaik seperti main peranan, bilik darjah terbalik, pembelajaran koperatif, pendidikan rakan sebaya dan penggunaan makmal.

Nilai tambah diperoleh hasil daripada kajian bercampur dan berstruktur, kajian digital yang disesuaikan di sekeliling pelajar kami.

Kumpulan Sida

Selama lebih 30 tahun, Kumpulan Sida telah menawarkan perkhidmatan perundingan pengurusan kepada syarikat dan institusi. Kumpulan Sida menyokong pengurusan dalam semua fasanya bermula daripada yang strategik seperti kewangan dan kawalan, sumber manusia, organisasi kepada M&A dan pengantarabangsaan.

websolute

PMI inovatif yang dipetik di AIM Italia, Websolute ialah salah satu syarikat digital Itali yang paling penting dalam bidang komunikasi, teknologi digital dan pemasaran digital dan perdagangan.

Lokasi

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Itali

   Soalan