Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

pengenalan

Kenapa V School ?

Hasil Premier

Bermula minggu pertama kelas, pelajar mula bekerja dengan kaunselor kerjaya untuk menyediakan mereka untuk memburu pekerjaan dengan menganjurkan bengkel mingguan dan satu-satu untuk membuat anda bersedia untuk memukul papan kerja dengan serta-merta. Kami bekerjasama dengan anda untuk menentukan apa yang anda mahukan daripada kerjaya barunya dan bercakap mengenai kebolehan budaya, kedudukan, rundingan gaji, dan bagaimana untuk menenun kemahiran anda yang terkini dengan kemahiran yang baru diasah anda.

Transkrip Super

Super Transcript V School adalah alat pintar yang pertama di industri yang digunakan untuk menilai kemahiran teknikal, profesional, dan penyelesaian masalah siswazah kem latihan siswazah. Dengan bekerja secara langsung dengan pengurus pengambilan syarikat dan organisasi terkemuka, kami telah mengenal pasti dan mengajar kemahiran yang diperlukan untuk membantu anda menduduki kerja berteknologi pertama anda. Dokumen hidup ini adalah portfolio, transkrip, dan surat cadangan semua dalam satu. Apabila majikan dapat memahami dengan mudah kekuatan dan kebolehan anda serta segera mengebom ke kerja portfolio anda yang berkaitan, ia mengambil permainan meneka daripada proses temuduga. Majikan menghargai pendekatan lurus ke hadapan, data yang disokong, dan graduan V School menikmati keyakinan yang datang dari menjadi ultra-siap untuk temuduga kerja. Menang, menang.

Hidup Immersive

V School lebih daripada kurikulum elit atau pengajar kelas pertama: kita kod, kita buat, dan kita berkumpul bersama. Ia adalah di mana anda datang untuk belajar kemahiran baru dan meninggalkan dengan kehidupan yang baru. Ketahui apa yang boleh berlaku apabila anda benar-benar direndam.

Perumahan

Kami menjaga segala-galanya supaya anda dapat terus fokus dalam menguasai kemahiran baru dan melancarkan kerjaya baru yang menarik. Perumahan pelajar kami terletak beberapa blok dari kampus dan setengah blok dari perhentian kereta api. Ia adalah pengalaman yang berpusatkan masyarakat dengan bilik berkongsi dan ruang tamu. Setiap unit perumahan dipenuhi dengan produk dan perabot yang pelajar perlu hidup dengan selesa dan memberi tumpuan kepada pendidikan mereka.

Kelas Dalam Talian

Pendidikan dari keselesaan rumah dan bandar anda sendiri dengan Sekolah V 100% kelas maya. Starkly berbeza dari kebanyakan platform pembelajaran dalam talian, aliran sekolah V pilihan pilihan anda langsung ke dalam kelas dengan arahan langsung, mentor langsung, pengaturcaraan pasangan, dan projek kumpulan sebenar. Ia seolah-olah anda sendiri. Kandungannya adalah sama. Arahan adalah sama. Hasil kerja adalah sama. Sebagai faedah, semua alumni mempunyai keupayaan untuk menghidupkan aliran ke kelas maya kami. Sama ada anda ingin menyusun kod anda sebelum temu duga kerja, mempunyai masalah rumit yang anda ingin lalui seorang mentor, atau hanya terlepas persahabatan dan kerjasama kelas V School , platform maya adalah milik anda. Apabila teknologi berubah hampir setiap hari, tetap semasa adalah kunci.

Lokasi

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan